ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Слабенька чуйка.

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бариг це не стосується. Влупив ціну в три рази більшу і жнивуй далі...

Last edited: Jun 30, 2015
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Забув сказати, що окрім чуйки в мене є ще й очі. І власна кишеня також.

Наші славні демократи
    Всьому світу довели
    Що Адам і Єва точно
    Українцями були.
    Адже тільки українці
    Голі й босі ладні буть
    І кричату в усю глотку
    Що в раю вони живуть...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Смішна гумореска. Тільки я думаю обідраність солдатів і охвіцерів все-таки зменшилася.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І чия це заслуга? Вже не одна сотня роликів тут на форумі лежить, в яких солдати і охвіцери кажуть: "якби не волонтери..." І я так думаю, що не один такий ролик ви бачили своїми очима. І якщо у вас є знайомі солдати чи охвіцери, які вже там побували, то скоріш за все, вони також це або казали, або можуть підтвердити. В усякому разі, я таких знаю.
    До речі, пам’ятаєте ролик тут був : "Господін прєзідєнт, какоє на *** ато? здєсь война!" Там один хлопчина передавав привіт в Кінітіп. Так от цей хлопчина - молодший брат моєї однокласниці. Знаю його особисто вже понад 25 років.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так я не розумію що ми порівнюємо. Я кажу за зека ходили чортзна в чому, як напівбомжі. Не так давно це було що ходили в х/б, шинелях і кирзових чоботах зразка 1941 року. Волонтери тоді не цікавились цим. І ніхто не цікавився армією, всім було накласти, цьому форуму в тому числі. Перед теперішнім головнокомандувачем було ще чотири - ніхто не цікавився хто в чому ходить і на чому їздить. А тут в 2014 році всі проснулися, і давай лементувати "Шо це таке?? Солдатам нема в чому ходити! Нема шо їсти! Нема на чому їздити!". І шо? Як це мало бути? Порошенко такий - хопа! 200 000 чоловік - по стандарту НАТО! Чарівник!

Цей же мудлан, охвіцер, свому зеку не виставляв ніколи претензій за розбиту техніку і камуфляж протертий на задниці і розчовгані черевики. І не перевіряв плавиться камуфляж чи ні. Все його влаштовувало. А як тільки зек дременув з України його це різко перестало влаштовувати.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

Радійте, вальцманоїди!

Народний депутат України, командир полку Нацгвардії «Азов» Андрій Білецький назвав нинішнє керівництво України «комерсантами», які прийшли до влади, щоб заробити. Тому влада готова віддати Росії стільки територій, скільки та схоче взяти.

Про це Білецький заявив під час виступу у Харкові, передає новину «Преса України».

«Нинішня влада - це комерсанти, які прийшли на самий вигідний бізнес у своєму житті. Їхній план простий. Вони хочуть віддати рівно стільки, скільки буде потрібно Володимиру Володимировичу. Шість, вісім, десять областей. Але мати можливість абсолютно повністю доїти і експлуатувати всі інші області і бізнеси. Тому наша влада дуже добре чує сигнали про перемир'я, капітуляції з Москви, Брюсселя та Вашингтона. Тому наша влада так сильно до них чуйна», - сказав нардеп.

За його словами, Захід не підтримує Україну достатньо, а лише веде Київ до капітуляції перед Москвою, у той час коли бійці ЗСУ позбавлені можливості відповідати на атаки ворога.

«У нас немає ніяких друзів на Заході. Він дає якусь формальну військову допомогу, подачки у вигляді кредитів МВФ на так звані реформи. Все це робиться аж ніяк не з благих мотивів. Головна вимога Заходу у відповідь на ці подачки — капітулянтська позиція уряду України і всієї країни. Вони вимагають неухильного дотримання мінських домовленостей», - зазначив військовий парламентар.

Всоте переконуюсь, що гіршої влади, аніж оце збіговисько бариг, шахраїв і злодіїв українська земля не бачила. Не бачила, свинарю, не бачила...

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Відколи Ви почали любити "мєнтів"? о_О

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

А я їх і не люблю. Але багато хто їх обожнює, а значить вірить їм.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А хіба вони не брехуни і шахраї? :hunter:

11. VasMT

Вони, такі як Білецький, у владі вперше, ще не навчились. Але вчителі у них матьорі.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Hase

Hase зайчик

Це перший і останній шанс змінити систему охорони здоров'я України, - Олександр Квіташвілі
    01.07.2015 | 09:27
    ПРЕС-СЛУЖБА МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я
    Під час прес-брифінгу Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі заявив, що якщо Парламент не підтримає запропоновані Міністерством законопроекти, його особисто в Україні ніщо не триматиме.

«Я приїхав в Україну впроваджувати реформи, ми багато чого встигли: повністю змінена система закупівель в Україні, розроблені законопроекти для впровадження змін у медичних закладах. Ми пройшли цей процес прозорим європейським шляхом. Тепер під впливом різних груп у Верховній Раді України реформи хочуть загальмувати. Декому потрібні постійні кризи, щоб нічого не змінювалося в країні. Я закликаю депутатів подумати про державні інтереси. Оскільки це перший і останній шанс змінити систему охорони здоров’я України», - заявив Олександр Квіташвілі.
    http://www.kmu.gov.ua/control/publi...604&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

От один приклад, де хочеться сказати, при чому тут Порошеко? Бо обвиняють саме його. Доблесні мужі Верховної Ради грають не меншу роль, чим президент.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це правда. Але з другого боку Наливайченка відставку президент лобіював дуже ретельно. А реформи він щось не дуже спішить лобіювати як і Яценюк.

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

17. VasMT

:)))
    Українські депутати поставили під загрозу стабільність економіки, проголосувавши закон про реструктуризацію валютних кредитів.
    Про це заявив президент України Петро Порошенко в ефірі одного з українських каналів.

"Те, що мене дуже розчарувало і викликало велику стурбованість з приводу майбутнього коаліції і майбутнього парламенту - це вчорашнє голосування про реструктуризацію валютних кредитів. На жаль, ті, хто голосував, я побачив популістів-політиків, які, намагаючись сподобатися тій чи іншій частини суспільства, ставлять під загрозу фінансово-банківську систему країни, стабільність економіки, роздаючи нездійсненні обіцянки", - наголосив він.
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/poroshenko-z...trukturizaciyi-valyutnih-kreditiv-450033.html

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

От бздун. (я про Білецького)

19. VasMT

Пан Порошенко ще раз продемонстрував, що належить до того ж середовища, звідки вийшов Охендовський. Давайте не забувати, що Порошенко був одним із ініціаторів створення Партії регіонів. Був міністром в уряді товариша Азарова і президента Януковича. Комфортно почувався за Кучми. Ця людина ніколи не була революціонером, борцем. Ця людина завжди переслідувала свій бізнесовий, а потім — політичний інтереси. Ніякий ілюзій бути не повинно.
    Кадрова політика президента спрямована на те, щоб реанімувати режим Януковича. Завдання в тому, щоб цей режим очолював не Янукович, а Петро Порошенко. У мене вже нема жодних сумнівів, що він веде Україну до катастрофи. Його кадрова політика, його політика щодо Донбасу і Криму, щодо реформ і справжньої боротьби з сепаратизмом — провальна. Він на керівні посади призначає людей, яких треба кидати за грати. Начальник Генерального штабу — колишній член Партії регіонів товариш Муженко. Нинішній заступник голови СБУ був начальником севстпольської міліції і давав поради, як захищати Севастополь від бандерівців. Згадаймо Ярему, Гонтареву, Гелетея. В областях і в районах призначає людей Януковича. Народ обурюється. Під таким керівництвом Україна і рік не протягне. Може статися найстрашніше: розвал держави, або окупація значної території.

Ігор Лосєв.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Васильку, нагородив твого кулєгу, ригоанала Охендовського. Ти чого не тішишся? А раз Порошенко засновник Партії Регіонів, то тим більше дивно шо ти його не любиш як решту членів ПР.

• Тупо Тупо x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)