ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Та до того, що люди, котрих шановний пан Козак викреслив зі свого життя читали вірш-звернення Кузьми.

Я не сумніваюсь.

Але людина, котра бере на себе подібний вантаж, мусить бути фізично й морально до нього готова. Або вступитись, якщо відчуває, що не здужає.

• Подобається Подобається x 2
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То вже ціла фільософія :) Може він впевнений, що робить все правильно?

Last edited: Jun 25, 2015
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

То є людське. Але ж у нього є очі, вуха, вікна та інтернет, штат працівників ітд ітд

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Головне, чого немає, це главенства Закону. Буде діяти Закон - можна буде ставити будь-кого. Поки що він очолює беззаконня.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Всьо відносне в цьому світі. Може і Порошенко не дуже переймається тим шо є в порівнянні з тим, що він хоче створити? ;)
    Може він вважає, шо мета виправдовує засоби? ;)

Хто його знає, шо би було при інакшому президенті...:scratch_one-s_head:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мені встидно, що на певному етапі і я був не проти Порошенка. Просто забув, як він зруйнував останню надію при Ющенку. Якщо ви пригадуєте, був момент коли Коаліції Ющенка бракувало кілька голосів. Мороз був готовий до коаліції але хотів голову верховної ради. Але туди чомусь несамовито хотів Порошенко і Ющенко його пхав. Врезультаті премєр-міністром став Янукович. Думаю, Порошенко грав не останню роль щоб посварити Ющенка і Тимошенко.
    А побачив я його справжнє нутро коли його перша кандидатура був українофоб друг кремля Ложкін. Вже потім пішли авакови, клімкіни, шохіни, гонтарєви і іже. Тут вже деякі "розумаки" звинувачують мене в симпатіях до Януковича. Ніколи їх не мав, але факт лишається фактом, що відсоток українців в Януковича був чи не вищий ніж зараз, так само кваліфікація.
    До речі, чи Порошенко таки призначив того 24 річного сцикуна, бувшого менеджера рошен керувати електрикою держави?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Аваков був до Порошенка. Хоч зрештою не дивуюсь. Не важливо хто а важливо кого.

8. Pedro

Я знаю, Вороне. Просто я пишу вже про час після того як Порошенко став президентом. Ось не памятаю, чи міністр внутрішніх справ - це квота премєра чи президента? А так ні одного українця! Хіба що Яценюка і Турчинова віднести до розряду українців...:)))

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

Було б смішно,:))) якби не було так сумно, аж до плачу:facepalm:

Все є і все він знає, як і всі решта... :sad: та що з того - "рука руку миє"

10. Hase

Hase зайчик

Може би замість того щоб возмущатися, Ярош крaще би виконував свої обовязки...
    Близько 10 мажоритарщиків не пропустили жодного засідання Ради, а Ярош не був ні на одному (!)
    http://radachallenge.org/infographics/mazhoritarniki.html

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Прем'єра. Тому насправді Порошенко особисто до цього непричетний.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ярош як лідер військової організації мусів буди серед своїх солдат на фронті. Потім він був поранений. Право говорити він заслужив набагато більше від більшості депутатів не кажучи вже про усіх без виключення тутешніх дописувачів, і його голос в тому парламенті нічого не змінить. За виключенням невеликої групи депутатів той парламент довів свою безвольність, відсутність ініціативи, принципів а також лизоблюдство. Тому обурюватись має право не тільки Ярош а будь-яка особа в якої присутнє відчуття реальності.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Взагалі-то - потрібно порахувати. Якщо кому цікаво.
    З іншого боку - що з того толку, що Захарченко і Пшонка були, здається, етнічними українцями? (Хоча, глянув, обидва народились на Донеччині).

Особисто для мене - хоч "негр преклонных годов", аби чесна людина і достатньо активна, щоб починати наводити лад в Україні.

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому я подаю до суду на Голову Верховної Ради

Я ухвалив рішення подати позов до Вищого адміністративного суду України проти Голови Верховної Ради України стосовно визнання відповідно до ст. 94 Конституції України протиправною бездіяльність Голови Верховної Ради Гройсмана В. Б. щодо неоприлюднення прийнятого 09.04.2015 року Верховною Радою України та схваленого Президентом України Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" (щодо мораторію на експорт лісо- та пиломатеріалів у необробленому вигляді)".

Зважаючи на те, що до суду я звертаюсь як позапартійний, співавтор відповідного законопроекту, Голова Комітету ВР з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, а також з метою недопущення конфлікту інтересів,прошу звільнити мене з посади Радника Президента України (на громадських засадах).

http://obozrevatel.com/blogs/24789-chomu-ya-podayu-do-sudu-na-golovu-verhovnoi-radi/part2.htm

15. Pedro

Ні, просто мені цікаво, чому Порошенко оточує себе виключно українофобами на кшталт Ложкіна чи Гонтаревої? А якщо і українцями, як в випадку чехарди міністрів оборони то виходцями з міліціонерів? Ну щось не вяжеться логічно? Що вже нема розумного українця в Україні?

16. Hase

Hase зайчик

Не маю нічого проти його команданської компетентності, але сидіти на двох кріслах не виходить нікому, як це видно по Ярошу...Але хлопець хотів і рибку зїсти і на шось сісти.:blush: Зарплату отримує небось і депутацьку.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він не командир. Він лідер. Лідери мають інші права і обов'язки. Радянська урівняловка шкідлива.

Якби рада щось справді робила я впевнений що він там був би частіше. А так фронт надзвичайно важливий напрямок який до речі нехтується більшістю депутатів. Які туди не дуже їздять і не дуже хочуть займатись армією і її зарплатою.

Ви в курсі що ПС не державна інституція і там зарплат немає і люди воюють зовсім не зате? До речі і в армії зарплати скорше насмішка. За зарплатами армія повинна була давно розбігтись. А сидіти депутатом тицяти на клавішу як скажуть пан Ґройсман і як робить більшість депутатів це зовсім не те що сидіти під обстрілами і щохвилини мати можливість втратити голову, ноги, руки або гірше. Які зарплати? Ви про що? Справді деколи враження що Ви вкрай наївні.

18. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

тиждень тому читав що Порох подав до Конституційного суду на розгляд ... про правомірність позбавлення Яника статусу президента о_О це правда чи фейк ? я тоді нічого не розумію .... Якщо Яника позбавили статусу не законно значить він має права на держ охорону пожиттяву зарплату президента та багато багато пільг. Може Порох як справжній Ватник ще й згадає що і процедури імпічменту Яника не було ? І Яник легітимний ?
    це такий хитрий хід Пороха ? це якась 5-ходова комібнація ? яку я не врахував ?
    А чому тоді ще до виборів Пороха Верховна Зрада не провела імпічмент Яника ? ? Не вистачало голосів ? без ригів ? так риги вже зразу почали вірно тоді голосувати і відреклись самі від Яника - вони б і імпічмент проголосували ... :crazy::crazy::crazy: Поясність що Порох робить

19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Він робить так, щоб рішення позбавити звання президента не взмозі були будь коли відмінити. Бо закон можна переписати, а рішення КС - не підлягає скасуванню

20. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Latana Royal хм... так рішення то апріорі НЕ конституційне ... бо по конституції є тільки 1 шлях - імпічмент ! виходить КС у нього під компаком тобто яке рішення пороху потрібне те рішення КС і ухвалить ! це прямо як КС РФ прийняв рішення про те що ВВП той що Пуйло має право балатуватися в президенти на Х-ний термін підряд

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)