ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Якщо б я віддав 2/3 йомовірніше за все я б вже помер з голоду. Але вважаю що віддав не мало з того що міг.

Ви або не читаєте шо я пишу, або гнете свою лінію. Я не рахую чужих грошей, я намагаюся вияснити що можна робити і нашо людині 300 мільйонів в рік... заробляє і молодець, я тіки радий за людей які добилися чогось в житті. Більше того я ненавиджу людей котрі ниють шо зп 2000, роботи нема повна жопа... А коли запитаєш людину "а шо ти вмієш?" виявляється шо нічого вона і не вміє крім того як бідкатися.
    Коротше закрили тему... Це було риторичне запитання...

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажись автоматіка дала збой :haha:

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Веселих свят!

• Подобається Подобається x 1
  4. zet

zet Дуже важлива персона

А не засланый ли казачок? Так и слышно между строк: "У всех отнять, в одну кучу сложить, сначала раздать всем самым "честным" (т.е. самым верным ленинцам/патриотам и вообще "своим"), а оставшиеся процентов 10-15% раздать поровну все остальным (если не подвернется какая-нибудь "высшая цель" для блага человечества на эти оставшиеся огрызки процентов)".
    Эту карикатуру на военный социализм сегодня неудачно в лугандоне реализовали уже, пока бизнессмены от такого счастья не сбежали, остались только камикадзе.:suicide:

5. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Засланий засланий. Москалик україномовний.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, лишь бы не пытались возрождать империю, а то уже достали эти некроманты-реаниматоры (А может путин уже давно зомби?). Еще и оружие толковое никак нам не дают.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Запаслась попкорном. :popcorm1:
    Цікаво, чи довго троль протримається?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо там пишуть про крах долара? А то 10 рік пішов, я слідкую за крахом.

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

співучасника нє трєбуєцца?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От люди... Літери вивчили, а читати так і не навчились.
    "За СПРИЯННЯ", а не із зароблених грошей. Колись Йушченок теж "подарував" машину високому хлопцеві за рахунок держави...

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю... в декларації про доходи йдеться виключно про свої доходи.

12. VasMT

А слабо з розбігу залізти на сайт президента і тицьнути мене носом в той розділ декларації, де написано про т.з. благодійність Вальцмана. А заодно глянути і поржати із доходів за розділом 21.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А для чого? Критикувати благодійсть якось не пасує.

14. VasMT

Проте дуже шляхетно трубіти про неї на всіх ресурсах, при цьому абсолютно бездоказово і вкрай розмито. Тіпа і Вальцман при ділах.

Так що там, Миху, з коштами, "одержаними (нарахованими) з джерел за межами України декларантом"?
    Невже Ліпєцкій свєчной заводік не приносить самому чесному бульдозеристу жодних прибутків?
    Здогадуюсь... Оці прибутки якраз і йдуть як благодійність... Але не в Україну, а його ляльководу ВВП.

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви як баба базарна. Вже пташки співають, що ліпецький завод давно не належить Порошенку.
    Але справа навіть не в тому, язик без кісток. Ви краще дайте відповідь на одне просте запитання:
    Припустимо Ліпецький завод - ваша власність, Ваші дії в даній ситуації? Подумайте добре. Подарувати москалям на зло москалям? От що робити?
    Бо язиком легко молоти, а ви дайте відповідь.

• Подобається Подобається x 2
  16. VasMT

Та навіть продати їм.
    Вони ж всі, за версією свідомінутих, алкаші, нероби і гопніки.
    За тиждень все поломають, потім проп'ють, а потім почнуть різати один одного в алкогольному екстазі во славу рускава аружия...
    А гроші від продажу на розвиток української економіки.
    Ще й збільшаться об'єми виробництва українських філій поРошенків.
    Потрійний зиск.

• Тупо Тупо x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Назва міста - Липецьк. Не Ліпєцк і не Ліпєцьк. Доконають львівські грамотії.

• Тупо Тупо x 1
  18. VasMT

Слава Вальцману і всім оранжоїдам!!!
    Посилання не даю, у всіх новинах йде...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Воістину слава!

• Тупо Тупо x 1
  20. Low

Low Well-Known Member

Цікаво, а ви дійсно вважаєте, що від однієї людини залежить існування корупційної схеми в державі?

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)