"Якби, каби..." Злі язики плещуть, що Порошенко і Ко приватизувала Приватбанк з великими порушеннями. І ніби тепер Коломойський вимагає в якості компенсації за Приватбанк 2 млрд дол. Це саме стосується і обленерго, облгазу і інших копалин. Якщо є порушення - треба наказувати винних і відновлювати справедливість.
Знаєте, є таке прислівя: якою зброєю ти виюєш, від такої і сам згинеш, дивіться, яка краса: Mason Lemberg 3 год · Чому презедент найбіднішої країни Європи витрачає на себе в 100 разів більше ніж президент найбагатшої країни Європи? Правда гарно?
Справді, я висловився неправильно, коли сказав, що Приватбанк приватизували. Його націоналізували. Я вибачаюся за неточність.
4studio 30 липня о 09:27 · Круто! 4STUDIO.COM.UA Порошенко продовжує будувати житло військовим (ФОТО) - Четверта студія У військовій частині в Калинівці відбулося урочисте відкриття будинку для військовослужбовців
Як Пєтя дихає View: https://www.facebook.com/svyatoslav.tsegolko/posts/669443076498558 Довідка І ось свіжа новина. Чомусь навіть не дивно. Замість українських "Дозорів" Міноборони купує польські бронемашини
Уже є. Незаконний перетин кордону. По підроблених документах. На Порошенко открыли уголовное производство из-за поездки на Мальдивы А також, думаю, будуть проблеми і у тих членів і членкинь сім"ї Порошенка, які супроводжували його в цій поїздці також по підроблених документах.
Дуже хотілося на Мальдіви. А на що ж тоді мати шалені гроші? Якось ще на початку своєї каденції він казав, що людина, яка має, наприклад, 500млн. долярів, в Україні може дозволити собі все. І не треба мати мільярд, бо і так досить. Якось так. Але казати одне, а відчувати - інше. Звісно, Мальдіви це не Турція. Один мій молодий співробітник був на Мальдівах у весільну подоріж. Там їх як молодят приймали і вітали, всілякі подарунки та ніштяки...показував відео - це просто казка, сон у раю. Так для цього треба було, щоб на весілля прилетіли з Ізраілю багаті єврейські родини та подарили мішок долярів.
Ви тупі? В статті написано: Державне бюро розслідування перевіряє інформацію щодо незаконного перетину кордону п'ятим президентом України (2014-2019 рр.) Петром Порошенко, який святкував новорічні свята на Мальдівах в 2018 році . Для того, щоб перевірити інформацію, відкривають кримінальну справу? Сам Порошенко розповів, як з'їздив на Мальдіви . Він запевнив, що кордон перетинав під своїм прізвищем, своїм паспортом, з реєстрацією у прикордонників, і також платив і за літак, і за готель зі свого особистого рахунку. Пускання диму в очі.... для зебобіків.
Мих, це умора) Коли Зеленський сфотався на пляжику в Одесі, що було! Не знаю, чи це була По-заздрість, чи щось інше, хоч він був в Одесі у справах, а в Одесі є море)) А тут військовий стан, а головнокомандувач летить купатися за три девять земіль, не даючи знати нікому. І це, певно, заздрість)
Послухайте, я все розумію і розумію людину, котра хоче відпочити. Це є по-людськи нормально. За 5 років Порох один раз поїхав на море. Смороду було цілий рік. При тому, що Порох безвилазно працював пару років підряд. Я б навіть нічого не казав, що Зеленський вже тричі був на морі, На Ніагарі за два останні місяці. Але отой сморід, який поширювався тоді і ця брехня рано чи пізно повертається. І це головне в цій ситуації. Війна триває - гинуть люди, але при тому не мають права захищатися. Зеленський і Ко заробляють на війні?????? От скажіть, правда, на сцені бздіти значно легше, ніж самому виконувати обовязки президента? Чому харчування військовим врізали? Чому Зе не продав бізнес, який має в Росії і нерухомість? Ротердам+... стільки самороду було... У вас стала електрика дешевша? Де поділися гроші, які заробляли на Ротердам+?????? Де????? Де зниження ціна на електрику????? А буде ще підвищення! А чому квартал -95 зареєстрований на Кіпрі, в офшорі? Щоб не платити податків? Зеленський виграв вибори на брехні. Єдине, що у нього є - шукати справи для Порошенка. У нього нема більше варіантів втримати електорат. Просто нема. Бо він не може і не вміє керувати державою. От і вся правда.
Один казав - побачимо. Де парламент, де новий Кабмін? Коли вони почнуть міняти країну, працюючи, тоді будете свої питання ставити. Ви ж сами все чудово розумієте. У Порошенко все було, і все було в його руках, навіть те, що не повинно бути. Чого він так мало зробив для людей?
Перевірять і відкриють. Можете не сумніватися. Переглянуть документацію по АП. Чи брав Порошенко відпустку. Де і від імені кого замовлявся приватний літак. Звідки вилетів. Журнал в аеропорту, де відмічаються рейси та час відльоту-прильоту. Документи страхових компаній, де зареєстровано страхування цього рейсу. Перелік застрахованих осіб (льотчиків та пасажирів), що перебували на цьому літаку. І так далі. Аж до мальдівського отелю, де власник готелю і службовці цього отелю розкажуть, хто, коли і в яких номерах проживав. Все це буде дуже цікаво. І мені - тупому, і Вам - кмітливому.
Альо,тов Ротшильд,єто опять я,Бєня...ми тута начинаєм проверять Ваши с Пєтром РОШЕНовскиє конфєти.Да-а,откриваєм коробки...
Суд зобов'язав СБУ відкрити кримінальне провадження на Петра Порошенка за державну зраду в Іловайську p.s. Купрія в генпрокурори! Чи краще Портнова?