Ну і хто скаже,що Васька-не-паразіт? Катрен для Вась ..... грудень 2006 р. Сусід із Півночі бажає В Європу в чоботяx ввійти. Ніxто йому не заважає, Та він не зна,як шляx знайти. Видумує якісь доріжки, Путі підводні та брудні, І наставля сусідам "ріжки" В святкові та робочі дні. Не доганя сусід далекий, Що не Європа є "село"... А він,із комплексами Йосі... Ну ось...Мене вже понесло. Е-x-x...бачу все,як на ладоні, Куди його шляx проляга... У Азію,в китайські землі. Видать така в нього мета. Прийти до ниx з своїм багатством І там копійку наскребти - Віддавши їм сибірські землі... І знов в Європу йти на "ти". І знов в чоботяx,з автоматом... Наостогидло все...Не те. Бо дурень й в Африці є дурнем, Пропалюючи все святе! 2006,грудень.
Усі заяви Портнова до ДБР кваліфікуються, як завідомо неправдиві і тягнуть за собою кримінальну відповідальність - Петро Порошенко About this website PRM.UA Портнов не надав жодного доказу в своїх заявах до ДБР - Порошенко
Слова не поца, а мужа! Пеця був на фронті! Мабуть Олексію кавуни возив Ну а з Путіним він явно переграє. Цей мем вже не в моді. Путін вже і забув, що є такий кондитер Видохся Петя, зовсім нікчемним став
Скучно! Петрусь поїхав,маючи десь те "зелене" його клювання. Залишається хіба-шо пан Василь на-розтєрзаніє...Ехе-хе,дожилися.... Оповім-му,хто такі бандерівці...і за шо ми їх любимо!
ОТАКІ МИ,ГАЛИЧАНИ! Один на одного подібні! Шо-о,нє? Як і мій Тато був! View: https://www.youtube.com/watch?v=tPomrChVCWo
@Юрко НОТОЦО, а Ваш Тато ким був? Бо мій тато був простим хлопом, електрик в сільенерго. По ст. 58 кілька років колов камінь в Карелії, в 53 році амністований, потім реабілітований. Дочекався розвалу СРСР.
Мій Батько був патріотом України,якийз покаліченною ногою в 1940 році вивезений був з Самбора до Німеччини на роботи,де він працював на фермі в чудній німецькій родині до "побєди",повернувся додому,відсидів в тюрмі і...народив мене! По-війні працював весь час експедитором на почті. Його любимою піснею була "Стоїть гора високая",слухаючи її часами сам бачив в його очах сльози...Без тями любив Галичину,Маму,Сім'ю! View: https://www.youtube.com/watch?v=WFoegZu2CNI&list=RDWFoegZu2CNI&index=1
В 1940 році самбірських патріотів України вивозили до Німеччини? Цікаво. @Юрко НОТОЦО розкажіть, будь ласка, про це детальніше.
Що цікаво? Що з 1 вересня 1939 року галичани массово "вивозились" і то добровільно в Німеччину до праці? Це як нині вже 2 млн."вивезених" западенців в Польщі і Німеччині в-праці,поки на Донбасі війна! м
Хотілося б, щоб в темі Порошенко розказали щось цікаве про Порошенка. Ну, наприклад, наскільки глибоко дихає (за висловлюванням Авакова) Порошенко Порошенко розповів, про що йшлося на його зустрічах із Медведчуком | Рубрика