І що далі? Що з цього? Сидить якась бабця в Уренгої, а дід в Біробіджані і дивляться про Київську хунту. Нам то що з того? Як може сказатися на наших виборах те, що кацапи накручують власне населення проти украінобіндєрохвашиздов? Яким чином це може сказатися на виборах в Україні? Вони (кацапи) що, приїдуть сюди голосувати? Нехай там хоч показяться. Хай як хочуть - так і дрочуть
То не бабця, то студія центральних каналів, разом з ведучими. при чому тут вибори? Я хочу сказати, що влада Росії ненавиділа Порошенка. Ні, вони кинуть гроші на передвиборчу кампанію продажних людей і ті зроблять так, що ви самі за них проголосуєте. От вони і хочуть Україну під себе підімяти - так дрочать собі.
Навіщо кацапам кидати гроші на вітер? За 5 років Порох сам зробив все можливе й неможливе для того, щоб люди за нього не голосували. А якщо і голосували - то по-мінімуму. Так що не треба розповідати казочки, що хтось винен і шукати крайніх. Сам всрався.
Я зрозумів. От, наприклад по-вашому Путін - хороший. Люди за нього постійно голосують, нє? Хороший Кім Чер Ін. Шо нє?
Для них він був хороший. Кацапи, одним словом. Тільки, здається мені, що Порошенку поталанило більше. За нього просто мало проголосувало. А Путіна винесуть на вилах. Якщо чорти раніше не вхоплять. Втім, також з подібними гаджетами.
@Мих, якщо у вас проблеми з читанням і ви скурили свій буквар у школі - то це ваші особисті проблеми. Я Вам ще вчора написав, що по-моєму Путін і Порох повинні висіти на одній смереці разом. Якщо після цих слів Ви вважаєте, що він для мене хороший - то це ваші особисті проблеми А проблеми індіанців шерифа не бентежать
Ні, не винесуть. Кацапи не той народ. Якщо Лєніна-сифілітика ще й досі не винесли і не зарили, то цього і подавно не винесуть. Для кацапів чим більше їх нагинають і трахають - тим більше вони люблять тих, хто їх трахає
Стоп-стоп. Але ж ви самі кажете, поганий, тому люди не вибрали. Значить, якщо би був хороший, то би вибрали. А я просто привожу паралелі. І кажу, не треба бути хорошим, можна бути таким, щоб люди вибрали. І на це є різні методи: постійний піар, наприклад. Викликати якось лісника і дати позавуха привселюдно. А люди то смакують. От якби зробити якийсь класний конкурс на лісників - то кому воно тре? Краще привселюдно взути. Ефекту ніякого, зате людям подобається.
і в нас так само. З похибкою 2%. Диктатора всюди люблять. До пори до часу. Або навіть вічно, якщо він буде правильно їх гнобити.
@Gyppsy, написано непогано, правда, з граматичними помилками, але то таке - Небоженко російськомовний, це допустимо. А от стосовно виразу "так званим козлом відпущення"... Немає козлів у ВР, адже за розпорядженням трьохтисячолітньої жінки їх всіх винесли. Порошенко буде "цапом-відбувайлом". Що таке ЦАП ВІДБУВАЙЛО - Крилаті вислови - Словники - Словопедія ЗІ Адже одним із пунктів програми Порошенка була МОВА. Тому, українською - Цап відбувайло. Ну і, звичайно, ВІРА.
ВІРЮ в те,що ЗЕЛЕНЬ-й-КОЛОМОЄЦЬ - МАРІОНЕТКИ ЄВРО-МАСОНІВ, та й ПЕТРУСЬ,МЕРКЕЛЬ з МАКАРОНОМ,ги-ги...також. Ізраїль відпочиває...