Хоча й Портнова ля-ля, як лбом об асфальт - нікому не цікаво, але он ви коментуєте ці його ля-ля, ще й довідки про нього приводите
"Суддю Чауса нелегально вивезла в Молдову особиста охорона Порошенко" Високопоставлений поліцейський, близький до екс-президента, розповів "СТРАНА" деталі втечі скандального судді
Aleksandr Onyshenko 7 год · Порошенко не впустили в зал Европарламента. И усадили на галёрке. Не выгнали - уже хорошо.
Вчора з невідомого мені номера на мій мобільний зателефонувала якась дівчинка і запитала, як я ставлюся до партії Європейська Солідарність. Я відповів спросоння (бо дрімав після обіду), як я ставлюся, і вона відразу поклала слухавку.
Прах вже пакує валізи! Обсяг депозитів фізосіб у банку Порошенка впав майже на 40% - FINBALANCE. Все про економіку та фінанси.
Націоналізувати МІБ поки не пізно, та й чистий спокій. А що, "алаверди так алаверди". Шакали так і живуть
Януковича посіпаку любить Порошенко і Ко. Бо за п"ять років луценки так і не захотіли висунути йому підозру і в результаті з Портнова зняли всі арешти і санкції і він дальше буде впливати на політику дкржави. Зрештою, відбулися легким переляком і самі януковичі, азарови, клюєви, Бойко, Лукаш, Богатирьова... і решта регіональні поци і поцихи. Цю шолупонь свято оберігав їхній однопартієць Порошенко. Хіба що ідейного Єфремова і дальше тримають в цюпі, бо ідейних всі і завжди боялися. Бо ідейного не перекупиш. Цій дурні на форумі вже дали оцінку. Краще і не скажеш.
Вчора на цю картинку я вже давав коментар. А пропущено там ось що: Ні обіцянок, ні пробачень, або я нікому нічого не винен
Путін дуже сприяв. Але Путін не встигає за світовим розвитком. Путін тормоз. Він вважає, що весь світ розвивається по моделі Московії. Це помилкове сприйняття сьогодення.
Наприклад, як? Я знаю, що владу Порошенка на всіх каналах на Росії називали Кієвская Хунта. А кожен знає, що всі канали в РФ контролюються Путіним. А ви чули, щоб Зе називали хунтою в Росії?