7 листопада 2018 року, після підписання договору з Вселенським патріархатом для створення ПЦУ, Порошенко заявив: «Президент: російській церкві і армії в Україні — вам тут нічого робити — додому, в Росію»
Порошенко допомагає Окремій президентській бригаді імені гетьмана Богдана Хмельницького. Гундосий жидок не допомагає Окремій президентській бригаді імені гетьмана Богдана Хмельницького.
Екскаватори-бульдозери. Річ незамінна для будівництва фортифікацій та захисних споруд для техніки. Капонір в який можна загнати БМП, пікап або бусик - річ незамінна. Коли з нього виїжджає техніка під яку його викопали, він ненадовго лишається самотній - його швидко займає техніка іншого підрозділу, що прибув для виконання задач. Правильно накритий маскувальними сітками, такий капонір ховає техніку від БПЛА. А в разі обстрілу він захищає її від уламків, що пролітають над землею. А ще - бліндажі для особового складу, де хлопці живуть по півроку й більше. А ще - окопи та ходи пересування. Мінометні позиції, позиції для арти. Багато чого. І багато таких споруд бойові бригади мусять будувати самі, бо часто-густо фортифікації, які їм передають, або не відповідають потребам, або збудовані цивільними, що не уявляють специфіки сучасної війни. Якщо ті фортифікації взагалі є. "Справа громад" і Фонд Петра Порошенка передавати екскаватори бойовим підрозділам почали практично зразу як постала проблема фортифікації. І екскаватори-бульдозери від "Справи громад" вибісили владу. Доходило до того, що підрозділам на фронті забороняли приймати техніку від "Справи громад". Звісно, забезпечення технікою коштом тилу, МО не налагодили. Мовляв - копайте лопатами, аби тільки не Порошенко. Печера Дракона©
Порошенко вчергове передав ЗСУ 1500 вантажних шин та два шиномонтажні комплекси. Гундосе жиденя вчергове потрясло своїм неголеним єблєтом у відосику.
Порошенко про Фламінго (і про себе) Ракет фламінго, на вашу думку, не існує? Існує. Я знаю про них все. 11:12 Вони потрапляють в ціль? Ні. Ну, я просто хотів Ні, вони взлітають ефектно. Зрозуміло. 11:17 Там є двигуни дуже старі, які закуплені з дуже обмеженою кількістю. Я не можу казати скільки, но дуже обмежено. І вони 11:24 їх не купували. Вони взяли запас там, який створив ще я. Як хоче? І ну там є певна маса вибухівки, але 11:33 вона летить куди? Фламінго це дуже-дуже поєнна та таємниця. Вона ефективна 11:40 тільки при подвійному застосуванні з Нептуном. Коли вони летять рядом, Нептун долітає. 11:48 Коли вона летить сама, вона нікуди не попадає. Но психологічний ефект 11:56 має. Цікаво, хто тягнув Порошенка за язика привселюдно озвучувати плюси і мінуси української зброї? Крім того, чи дійсно він створив запас двигунів, чи просто руки не дійшли знищити, як у випадку з військовими складами, які згоріли за його каденції? Хто його просить пертися на телебачення та піаритися під час війни? View: https://youtu.be/4pW40Xz2Kys Ну, Порошенко дає! Фламінго - це дуже-дуже воєнна таємниця! Ну, якщо це - таємниця, тим більше - воєнна, то навіщо ти її озвучуєш? "Що везеш? - Патрони. - А жінка в тебе є? - Воєнна тайна."