Булі цікаво про Гладковського. Булі не цікаво, що там з фортифікаціями у Харківській області (кацапи назвали дві наступні цілі- Харківська та Сумська області). Булі не цікаво, що там з ППО у Харкові (майже щоденно читаю у харківських ТГ-каналах "Шахед влучив" і дуже рідко "збили Шахед"). Буля є ідеальним виборцем зегидоти.
До речі, у Булі повинен бути вологий оргазм- суд відмовився розглядати розділ майна подружжя Порошенко. З формуліровкою-тадамм!!- "нема предмету спору". І Булі похєр, що є предмет, чи ні- вирішують самі учасники процесу. А тут суд узяв на себе вирішувати. Завтра Пенсійний фонд не схоче платити Булі пенсію. Буля до суду, а там "нема предмету". Чи Буля вирішить розлучитися. До суду, а там "нема предмету". Пан-суддя буде вирішувати долю холопки Булі.
Так, здається, суд відмовив у розділі нажитого непосильним трудом. Свинарчука депортують, а Портнов не став чекати, поки і його депортують, і застрелився руками ефесбешників. Я, мабуть, уже місяць чи два навіть не заглядав, що пишуть ті "полтора землекопа". З реакції Ланктоші бачу, що "папа у Васі сільон в матєматіке". На них порчу напустили, от вони шість років поспіль і пишуть одне і те ж. Як Тичина: Та все довші, та все гірші, та всі як один, та всі як один."
Окупаційна армія продовжує наступ на Донбасі, оголошено евакуацію районів Сумської та Дніпропетровської областей, дрони рф їбашать вже Буковину і Прикарпаття... ...питання на прес-конференції "А скільки разів ви підтягуєтесь?" І весь зал "Ахаха! Ахаха!" Не наржались. Ну-ну.
Єдине, чого хоче Зеленський - залишитися при владі любим шляхом. Це його основна мета. Йому не те, що не потрібне ЄС та НАТО, він категорично проти цих структур в Україні. Історія з Портновим це показала дуже переконливо. Якщо ю прийшло ЄС в Україну, таким, як Зеленський нема місця в політиці, мало того, прийшлося відповідати за свої дії, а цього він ніяк не хоче.
А як влада зеленського не вберегла такого цінного фрукта? Він ж їм б організував вибори так, як вони хочуть.
Та они тужатся вдвоем заменить сошедшего с дистанции хомчина, но кроме бессильной злобы что-то ничего особо не видно. Читать нечего...Особенно смешно выглядят майоры, живущие в Польше, и уже никакого отношения к подробностям в Украине не имеющие). Лучше бы попереживал за то, что в Польше поляки в отличие от начала войны стали тяготиться присутствием такого числа украинцев на их территории. Уже детей украинских обижают в польских школах, на рынке праци конкурируют, молодые полячки конкурируют в других вопросах, и так майоры стали сами "вкраинчиками", как он тут п*здит постоянно. Но о том, что ему самому в Польщи поляки говорят "забирайтесь!" - ботяра тут не рассказывает и не расскажет )
Дурепа, цю хуйню у вашій пресі пишуть?Ну ти тупа. До речі, а чого це кацапською? Хуйло он сказав, що буде "звільняти узькоязичних", то і тебе "звільнити" хоче.
А Зелупа зате за тиждень сім разів потужився і записав сім потужних гундосиків! А ще передав до ЗСУ Велике Ніхуя! Шах і мат вам, порохоботи!
Я вас розумію, краще вам, як духу, служити таким виродкам, терористам і викрадачам дітей як Пуйло і жити в мирі з темними силами. Очевидно, це ваше середовище. Зате на голову нічого не падає і пенсія 8000 грн.
Мені смішно з ваших намагань принизити Духа правди))) Алеж ви знаєте, що не можна ображати ні Духа святого, ані Духа правди?
Де ви прочитали, що я його підтримую? Тут на ЛФ всі висовують свої варіанти... От якби той... Але як би не цей... От я і "приколовся" над вами, що трясетеся за Порошенка, наче зашорений кінь). А так мені всі президенти України *до лямпочки", хоча мені було добре при всіх, на відміну від багатьох, кому завжди погано було і буде.
Так і є... Бо Господь і Бог мене оберігають, захищають і підтримують. Біля мене завжди спокійно, вороги валяться, віруючі оздоровляються)