Зелений клоун перейшов на шантаж та бикування: Україна "шукатиме ядерну зброю", якщо не зможе вступити до НАТО
І правильно робиш, бо ніхто не візьме відповідальність на себе підписати подібні документи, а от зробити - без питань. Занєш чому ТЦК-шники бувають в балаклавах? Бо вони не хочуть нести відповідальність за свої протиправні дії. Так само і з цим.
А чому не посміятися з клована?Іран чи Північна Корея створювали (причому, з допомогою рашки) свою ядерку мінімум десять років. Зелупа верещить про лічені тижні.Невже це не смішно?
Брехати для простроченої Зелупи- як дихати. Мільярд дерев, мільйон дронів, 4000 вчителям, і далі за списком.
Я бачу, як ви-довбойоби "переживаєте"- вибрали жиденя-клована, який "нічєво вам нє должєн", мовчки смокчете корупційні оборудки Зелупи з його кодлою, мовчки дивитесь, як Зелупа з кодлою розавлюють усе, до чого дотягуються. "Переживайте" й надалі. А я за вашим зоопарком здаля подивлюсь.
Де ти в мене злобу побачило? Те, що я тицяю патичком у зелене гівно- аж ніяк не злоба. Це суто у наукових цілях. Цікаво мені, на що ще підуть вкраїнчики, аби й надалі дозволити себе обкрадати та знищувати хрипатому жидку з кодлою.
Довбню, відкрою тобі таємницю- коли я спостерігаю, як стадо лєммінгів несеться до прірви- це аж ніяка не злоба, а науковий інтерес. Так і з вами-довбойобами. Не кожному доводиться спостерігати за стадом суїцидників.
„Если кто-то причинил тебе зло, не мсти. Сядь на берегу реки, и вскоре ты увидишь, как мимо тебя проплывает труп твоего врага.“ Лао-цзы
Учора Порошенко передав ПРЕЗИДЕНТСЬКІЙ бригаді вантажівки, РЕБ, дрони, та інше. Гундосе далеко не бідне жиденя передало традиційно Велике Ні@уя.