Ми таке не думаємо. Ми знаємо. Коли був Порошенко, війна не починалася. Тільки не кажи, що Путін при Порошенку не хотів України, бо це буде виглядати тупо.
При Порошенку йшла війна. Згадайте Іловайськ, смажених бурятів. Інцидент в Керченській протоці. Якщо війна не йшла при Порошенку, то навіщо він хотів запровадити воєнний стан? А ще запитайте у Хомчина. Він весь час звиздить, що війна почалася в 2014 році. Путін хотів Україну і при Порошенку, і при Януковичу, і при Ющенку. Тільки Порошенко віддав частину України мінськими угодами, а Зеленський не захотів віддавати добровільно, тому Путін вирішив взяти Україну силою. Але зуби обломає. ЗІ. Миху, я бачу, що Ви - придурок, який чомусь радіє, що Харків обстрілюють і там гинуть люди. Причому, будучи придурком, Ви вважаєте, що в цьому винен Зеленський. З придурками дискутувати не дуже приємно. Тому я Вас знову заігнорую. А Ви залишайтеся придурком і надалі, якщо отримуєте від цього задоволення.
Усім, хто стверджує, що Порошенко - зрадник, бо проти нього відкрито провадження про державну зраду, нагадаю, що у 2023 суд зобов'язав ДБР відкрити таке ж провадження про державну зраду щодо Зеленського. І рятує його поки що тільки недоторканість. Тому в цю гру можна грати удвох.
Хто може і є куди - виїзджати. Іншим - терпіти, що ще можна сказати? Буде важко ще більше місяця... Це як мінімум.
Визнати свої помилки на багато важче, ніж вилізти з гавна. Скажімо ти вперто сидітимеш в гавні і не покинеш його, бо тільки мудрий міняє свою думку. От скажи, в Булі нема світла 8 годин і вона про це каже. А сотні тисяч людей з Бучі, Маріуполя, Ірпеня вже нічого не скажуть. А вони мали б багато що сказати Зеленському, який їм розповідав, що війни не буде і що треба залишатися вдома, правда? Жорстокі наслідки бездумного вибору. При Порошенку війна йшла, але вона не розпалювалася, ворог відступав. При Зеленському війна розпалилася
Погоджуюсь. Молоді придурки - то ще якось терпимо, а підстаркуваті - то вже довіку. І читати огидніше ніж молодого, що погано вчився в школі. Та розумні порохоботи мені не траплялися. Бо розумні якщо і є, то мовчать, тому що війна та і з Порохом все ясно як божий день: йому треба влада і гроші, та на місці Зеленського зараз йому навряд чи схотілося б, йому б на такий екстрім здоров.я забракло б. А підступно по-мілкому шкодити - чому б ні? Відбашляв продажним гівноїдам - вони і роблять брудну справу за копійку малу.
Це був ваш свідомий вибір в 2019 році А тепер хто може і є куди - виїзджайти. Іншим - терпіти, що ще можна сказати? Буде важко ще більше місяця... Це як мінімум.
Ви бачите, що я радію? Вам видно з дупи, в якій ви сидите? Я не радію, але й не жалію тих, хто це все вибрав, бо в Харкові є чимало нормальних людей. І не Зеленський в цьому винен. Він ж не винуватий, що знайшлися стільки придурків, котрі коміка вирвали з сцени і поставили верховним головнокомандуючим. Так що винні ви, хто коміка поставив верховним головнокомандуючим. А вина Зеленського - у безвідповідальності. Тому що розважлива і мудра людина не візьме на себе відповідальність цілої країни, нічого в цьому не тямлячи. Тому, Медведо, як матимеш проблеми з зубами, піди до зварювальника і хвали свій вибір скільки влізе. Це буде добре тим, що терпіти за свій вибір будеш тільки ти, а не весь народ.
Що до Порошенка - ніколи не віддавав території і не погоджувався на таке. А Зеленський говорив "сойдьомся по срєдінє" Я бачу, у тебе склероз.
Слухайте що каже президент: "Росіяни - теж люди. Вони не зможуть піти війною на Україну", - Зеленський у Мюнхені
Нічого страшного, скоро скинемося Ахмєтову і буде світло. Правда, Зеленський казав, поки війна тарифи не піднесуть, але ж збрехати перший раз - страшно, а далі воно вже піде, як маслу. А то вже не вперше. Ахмєтов занесе катлєту і тарифи піднімуть.