А де радник Арестович? Ти ж його так слухав!!!! Опа!!!! В Нью Йорку? А що сі стало? А хто його випустив? Опа!!! Тепер можна робити повну мобілізацію?
Як стверджує Портников, і я з ним абсолютно згоден, якби зараз відбулися б вибори президента в Україні, то Зеленський програв би абсолютно будь-якому претенденту на цю посаду. Це сталося б, бо він вичерпав ліміт довіри населення, бо за ним тягнеться величезний "хвіст" його факапів і страждань багатьох людей, які вони пов'язують з його іменем. Шансів у Зеленського на другу каденцію категорично немає. Нуль. І те, що він намагається продовжити боротьбу зі своїми політичними суперниками, такими як Порошенко, а зараз ще і Залужний, свідчить лише про те, що він просто геть не розуміє дійсних настроїв українського суспільства. Або... розуміє, але вирішив виконати "дембельський акорд" перед своїм кремлівським замовником
Мабуть не всі заглянули в посилання, яке дав колись пан Василь. А я не полінувався і глянув. Посилання - на бутусовський цензор.нет, який так часто люблять цитувати порохоботи. Вже кого-кого, а Бутусова ніяк не звинуватиш в антипорошенківській позиції. Так от, що ж там писалося на цензор.нет у 2015 році Президент Петр Порошенко заявляет о готовности Украины поддерживать силы антитеррористической коалиции в Сирии. Об этом он заявил на пресс-конференции по итогам встречи с вице-президентом США Джозефом Байденом, который находится в Украине с рабочим визитом, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Українські Новини. "Отдельно могу сказать, что я подтвердил господину вице-президенту нашу готовность предоставлять максимальную поддержку коалиционным силам в Сирии. Украина есть и будет плечом к плечу с антитеррористической коалицией", - сказал он. Источник: https://censor.net/ru/n364077 От так Порошенко виявив готовність посилати чужих дітей, молодих здорових хлопців, гинути за щось там у Сирії. Тому що Україна нічим, крім живої сили, американцям допомогти не могла. Авжеж не древньою радянською зброєю? Тільки людьми. І це в той час, як Україна сама вже була частково окупована ворожою Росією. Хотілося б почути чи почитати, що скажуть свідєтєлі рошена з даного приводу. Але ж нічого не скажуть. Просто переведуть стрілки на шашлики. Але є гарна приказка з даного приводу, дещо груба: "Віддай жінку дяді, а сам іди до бляді". Коли Порошенко хоче віддати українських воїнів на війну Америки з Сирією, коли окупована власна країна, то така поведінка Порошенка найкраще описується цією приказкою. От таких обіцянок Порошенка розкидатися направо-наліво українцями і не варто забувати.
План був простий, як мукання корови: здати Авдіївку, а разом з цим ЗСУ доведеться відступити майже зі всієї Донецької області. Після цього бункерне хуйло йде на "вибори" переможцем і погоджується на перемир'я. Тут же, не гаючи часу, оголошуються вибори президента. І ще 5 років солодкого грабунку забезпечено. На заваді цього плану стояв Залужний, який намагається, не зважаючи на прямий саботаж ОПи, Авдіївку втримати. Це означає, що Залужного треба прибрати, а кого поставити на його місце - не має значення, бо потрібна буде всього лише одна дія - здати Авдіївку. З цим і Буданов вправиться. Про цей план, якимось чином, стало відомо у Вашингтоні. Як розгортаються події далі ви бачите своїми очима
Спостерігаю, як рупори Банкової, наче вужі на пательні, намагаються викрутитися із різних брудних ситуацій, куди потрапляють останнім часом все частіше. І як тут не згадати старий анекдот? Ну дуже схожа ситуація… «Просыпается генерал, после жуткой пьянки. Голова квадратная. Во рту привкус, будто эскадрон гусар переночевали. Зовёт денщика. - Иван!.. Иваааааааан! - Я тут вашбродь! - Перепуганный денщик ворвался в комнату! - Где тебя носит, стервец ты эдакий?! - Та я это… Как его! Мундир ваш заблеванный уже третий час чищу. Генералу стало жутко неудобно. Он покраснел. Глазки забегали, - Та это, Иван, как тебе сказать?… То поручик Ржевский, нажрался как скотина ну и… Ну не сволочь, а? - Конечно сволочь, вашбродь, ведь он вам еще и в штаны насрал!
І це тільки першій абзац висеру Хомчина переглянула.І оця людина притомна?? Я вже не кажу, що цитує, а що відповідає. Але щось він забористе таки курить чи хиляє. "Йде на вибори") То може це Порох марить виборами, а більше НІХТО про вибори і не каже, і нема передвиборчої кампанії-геть і близько ніякої підготовки немає. Яким переможцем після відступу з Авдійовки? Меле, що попало. Хомчин, терміново на передачу "Куда пойти лечиться?"
Ото фальшивок наплодили людей за ідіотів тримають, на що тільки не йдуть! Придурки, господи. Можна на одну хвилину вивісити різних папірців і ще красивіших де хочеш. І сфоткати, і розкидати фотки по ТГ чи по ФБ. І від цього Зеленського рейтинг не постраждає ніскільки.
Артемовск - ключи от Донбасса! Авдеевка - ключи от Донбасса! Марьинка, Угледар, Славянск... Ви ж прекрасно розумієте з якого корита ці гасла. Вся підоРашистська братія в один голос кричали, що Бахмут відкриває шлях на Краматорськ, Павлоград і далі Дніпро. Зараз ця ж братія розносить про Авдіївку. Ми по справах їздили з-під Бахмута в Харківську обл. Трьома шляхами: Через Ізюм, через Покровськ, і через Краматорськ. Через Ізюм 60 км, через Покровськ 110 км, через Краматорськ на Близнюки - 120 км ДОНЕЦЬКОЇ області. Донецької. І з таким складним ландшафтом, що кацапйо з такими темпами буде "асвабаждать Дамбас" до другого пришестя...
З того ж корита, що і 500тис. загиблих наших в Україні. В раша-студіях такі цифри, взяті зі стелі - і от тут, на ЛФ - від Хомчина. Та цей дебіл на адресу пуйла ні муркнув ні разу, зате ненависть до українського президента - зашкалює. Не поступається Зеленський. Не йде на перемовини. Еге ж, Дніпро їм. Не прийшлося б їм самим пачками здаватися в полон, коли їм переб'ють логистику ракетами, що отримала Україна в останній час.
"Порохоботи" в очах ЗЕзграї – Коліївщина гайдамаків, Гетьманат для царату, мазепинці для московських попів, бандерівці для НКВД, "вороги народу" для сталіна. Насправді, ZЕ – це і є царат, моспопи, нквд, фсб і гру. ZЕ - карикатурний путін, тільки зеленого кольору.
Ану, запитайте Хомчина, що означає "ще 5 років солодкого грабунку забезпечено"? Бо я за цією алегорією бачу одного політика, що випускає солодощі. Невже Хомчин під солодким грабунком має на увазі керування державою Порошенком? Справа в тому, що у мене Хомчин в ігнорі. Я від нього відпочиваю.
Я можливо відкрию таємницю Пульчінелля, але в політичних перегонах Залужний не складає Зеленському жодної загрози. І тільки тому, що Залужний не збирається в велику політику. Бути черговим мамчуром, про якого всі забули, Залужний не хоче. В військовій справі він - намбер ВАН. Користується і повагою, і авторитетом, і, якщо хочете, любовью не тільки українців, а й за межами України. освічений, досвічений і грамотний. а в політиці він хто? Ніхто. І з"їдять його швидко такі пройдисвіти, як свиночолий. А от перетягнути в свої списки - це бонус. Як колись включали в списки савченок-мамчурів, щоби підняти рейтинги своїх гуртків за шахрайськими інтересами.