Путін подає сигнали та збільшує наступи на усьому фронті. Дрони зривають штурми - YouTube Хомчине, спільнота Стерненка уже передає по 200 дронів-камікадзе. Причому на прапорі вказано, хто отримав. Чітко і ясно.
Постійна рубріка - "У нас много вопросов к Порошенко по кадрам" *** пруф в коменті https://m.facebook.com/story.php?st...F1niMKN8AwtGCTbrRdCDnk8CHl&id=100002300550570
А держава? Де 40 ярдів на дрони? Де наші податки? Пішли за квартиру Стефанчуку? Чого хвалишся донаторами?
Колишній радник ОП Арестович: Подпишись если я в рекомендациях ❤️ | Instagram Єрмак розповів, як він оцінює роботу Арестовича: Уважаю | Українська правда (pravda.com.ua)
Притуліть. Але путін завжди був ворогом і не служив в колі Порошенка. А Арестович - служив, і йому дали позитивну оцінку. Кому? Ворогу! Хто дав? Теперішній очільник ОП. Як ви хочете виграти війну, коли при владі є слуги путіна?
От тому моя родина й залишає Україну. Бо вкраїнчики на виборах обов`язково виберуть якесь популістське гівно на кшталт Абдристовича чи Пердули, яке і приведе країну до кінця.Лєммінгі несуться до прірви.
це все... мнєнія... ви там усі розумні... весь час гризетесь між собою... обзиваєте один одного... як казав ваш бог - ''не судіть, і будете несудимі''... якось так
Порошенко- "я Президент, я відповідаю за все". Миршаве хрипате чмо: "коли все добре, то я президент. Коли якісь проблеми, то я тільки пісюном по роялю".
Зауважте, Зе до закону про мобілізацію "не має жодного відношення". Це все військові. Але у звільнене село приїде разом зі свитою.