ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Невзлетить, як невзлетів вбивця степненко

2. Що таке контрабанда в розумінні ЄС, ідіотікус-гомосоветікус?

П.С. Так, для ідіота. Порошенко голова опозиційної фракції. Опозиційні фракції майже завжди голосують проти законопроектів , авторами яких вони не були. Світова практика.
    Але про що дискутувати з тупим ідіотом-гомосовєтікус

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MARTINI , ще раз запитую, навіщо Ви дозволяєте із Львівського Форуму робити помийницю?
    Ну, немає модераторш, так хоч Ви періодично щось робіть.
    Я не проти дискусії, але читати кожен день дописи людини, яка не вміє себе пристойно вести в пристойному товаристві - це занадто.

Турист пережив окупацію, поки Хомчин прохолоджувався в поїздках по Європі та Америці, але це не дає йому права ображати людей.

Прореагуйте якось, тому що хамство Хомчина виходить за будь-які межі пристойності.

Ви ж бачите, що в нього щось із головою негаразд. Коли він каже, що опозиція голосує проти законів, тому що не вона внесла проекти тих законів, то це вже на голову не налазить. Виходить, якщо на розгляд владою чи більшістю у ВР внесено корисний для держави закон, Порошенко і Ко будуть голосувати проти лише тому, що не вони - ініціатори цього закону, хоча він, цей закон, і корисний для держави, для людей.
    Баба-Яга протів.
    Ви лишень почитайте:
    Тобто, Порошенко, на думку Хомчина завжди буде вставляти палиці в колеса владі, яка намагається зробити щось корисне для держави.

Це свідчить про те, що фракція Порошенка не прагне брати участь у створенні корисних для України законів, а прагне повалити владу, щоб потім прийти, і поставити знову своїх людей: електрика-кума, краснобая спікера, голову кабміну без вищої освіти (де він, молодий, до речі, зараз?) і так далі.

Та ще й той, як його, Гудман з росії підгавкує. Використовує український прапор і паплюжить Україну, та вихваляє Путіна.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

про тебе навіть мова не йшла у пристойному товаристві :smokedup:

5. Та я з вами срати на одному гектарі не сяду.
    Пристойне товариство. Новий анекдот.
    Вам дійсно місце в стойлі

П.С. Мартіні, я вас ще пару років тому просив анулювати мій аккаунт.
    Але спостерігати як такі дегенерати як кацалапий, турист, попандопуло, планктоша гроблять державу через свою розумову обмеженість я не буду.
    До таких ідіотів доходить що вони натворили коли вже пізно виправляти.
    Толерувати з прокацапськими толерастами я не буду.

Last edited: Dec 10, 2023
  6. medwedo berlogsoni

Миху, я б і не відповідав на Ваш пост, але хочу тикнути Вас носом у хронологію (що передувало чому, і що слідувало за чим).
    Так от Ваше посилання - від 6 грудня, а закон було прийнято 10 грудня.
    І ті побажання, які висловлювала ТПП США, у законі було враховано:

От, із Вашого посилання:
    Прийняття законопроекту №5420 без його доопрацювання та без врахування висловлених бізнес-спільнотою зауважень, може завдати шкоди законослухняному бізнесу, який сьогодні зіштовхується зі значними проблемами під час експорту та імпорту товарів у зв’язку з блокуванням кордонів України та неможливістю здійснення перевезень іншими шляхами окрім наземних.

Так от, зауваження бізнес-спільноти вчора були враховані (я на це вказав у одному із своїх посилань на джерела).
    Тобто, Порошенко не хотів голосувати за закон із уже врахованими зауваженнями бізнес-спільноти.
    А його колежанка по фракції Южаніна впорола таке, що на голову не налазить.
    Зараз кордони блокують проросійські перевізники (у Польщі, вже вияснили, що той організатор - проросійський хрін).
    Бізнес-спільнота просить надати можливіть ввозити товари не через митниці, які блокуються, Ви ж самі написали: неможливістю здійснення перевезень іншими шляхами окрім наземних.

І в той же час Южаніна хоче, щоб "інші шляхи" вважалися контрабандою.
    До речі, @Mykhaylo Khomchyn , а що таке "контрабанда" в розумінні Южаніної? Чи вона - також ідіотка-гомосовєтікус?

Одним словом, у Порошенка підгоряє шоколадна дупа.

7. FB_IMG_1702240611085.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , @Мих , ще раз запитую:
    Порошенко був при владі цілих п'ять років. Був Президентом, мав сильний вплив на Верховну Раду.
    Що заважало Порошенку тоді подати законопроект і добитися ухвалення Верховною Радою закону про митні перевезення, які би повністю задовольняли бізнес-спільноту?

Ви розумієте, про що я запитую? Чому до цих пір на митниці діють такі закони, що бізнесменам доводиться шукати обхідні шляхи, щоб не розоритися?
    Адміністрація Президента при Порошенку намагалася щось робити в цьому плані? Подавала законопроекти?

9. Невзлетить, як невзлетів вбивця степненко

10. Я дрвбойоби замість закупити Карла, тратять гроші на концерти
    20231210_224915.jpg

11. View: https://twitter.com/lussi100/status/1733942516775317874?s=19

Олена Кравець отримала фінансування свого шоу з держбюджету на держ.телеканалі.Одне таке шоу обходиться Державі (нам з Вами) в 888 тис.грн.
    Всього поки,що виділили 33 млн.грн.
    А на будівництво фортифікаційних споруд лінії оборони в Запорізькій області виділили 31 млн.грн.
    Мразі.
    20231210_225137.png

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ви проведіть розслідування детальніше...

раптом те шоу прибуткове ?
    скільки грошей приносять рекламодавці у тому шоу?

13. Кому?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

О, Найвеличніший!
    Ви вже неодноразово задаєте це контрольне питання.
    Може поділитесь, врешті-решт, часточкою своєї мудрісті?

15. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Хомчин виконує на форумі важливу роль!

Last edited: Dec 11, 2023
  16. medwedo berlogsoni

Тим поетам - трубадурам і трубадурням, - дай Бог на наступних виборах набрати хоча б 10 відсотків.

17. medwedo berlogsoni

Зрозуміло. Хомчин і Мих на моє запитання засунули свої язики в дупло.

Ще раз запитую. @Mykhaylo Khomchyn , Вм не задоволені митними законами України - самі позавчора жалілися, що бізнесмени вімушуні їх порушувати.
    Ці закони дісталися у спадок нинішній владі від мудрого Порошенка та підконтрольної йому Верховної Ради. Вони діють так, як діяли при Порошенку.
    Що заважало Порошенку провести такі закони, щоб ті закони зараз діяли і задовольняли бізнесменів?

А що там із шоу чи не шоу... Прийдете до влади, залишите один п'ятий канал із Ганапольським.
    Ви ж - розуна еліта, четверть розумних українців, чому не можете відповісти на моє запитання, щоб навіть я зрозумів.
    Або пояснити собі, і викласти це пояснення тут, в темі. Подискутуємо.
    А перепост того, що ніяк не в'яжеться з темою про Порошенка, може будь-який ідіот зробити. Ви ж не ідіот, я підозрюю?

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про реформи, котрі робив Порошенко пора вже забувати, Зеленський впевнено розвернув країну в сторону Януковича. Так що розслабся.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смішно читати критику людини, котра ні був-був в цьому.
    А молодий, енергійний Зеленський скільки років при владі, 4,5?
    Не має часу - в Аргентині....

У ВРУ Зеленський має більшість, плюс він плідно співпрацює з ОПЗЖ - партією Медведчука.
    Що заважає прийняти нормальні закони?

Last edited: Dec 11, 2023
а де твій аватар? :)