А якщо не в тій бригаді, які Хомчин може знати? А прізвище та звання не треба? Йди до біса, дебіл) ти сам під спідницею у пороха сидиш. І толку з тебе? Якщо тупий)
Приймають участь? У вас нема навіть уявлення, в чому на війні можна приймати участь. Кажу: іди до біса, вищий військовий придурок. Такому мурлу ще відповідаю.
Волдеморт, Ісус, Порошенко, Орбан, Боржомі, ChatGPT, Маннергейм, Трамп, Зеленський...... ЗУСТРІЛИСЯ В ОДНОМУ АБЗАЦІ... я просто вражений широтою мислення... пишіть ще
Жорстока правда View: https://twitter.com/Ozyrskyi/status/1588593626031960065?t=d6mn1IZrmui7p-wkV4MnhA&s=19
нє... насправді це меркурій із сатурном інакше розташувалися що означає слово - 'при такому-то президенті' ? тіпа зеленський винуватий, шо рашисти почали війну ?
Мар'яна Безугла привіт серденько. Бачу як стараєшся змінити країну. Я теж за справедливість. Вор должен сідєть в тюрмє. Звідси не тільки мене, а й ваших виборців, турбує одне питання, не змогла знайти на нього відповідь. Чому Порошенка не посадили? Всі суди в руках чинної влади. Монобільшість у верховній раді теж. Не знайшли доказів чи не винен? Що саме завадило вашій партії довести в суді факт обкрадання держави на мільярди, про який ви увесь час розповідаєте? Трохи підбішує пустомельство на цю тему від перших осіб держави. Чур не з'їжджаємо на "скоро всьо буде", бо 4 роки при владі це вже й кінець виборчого терміну, мали б докази, то вже сидів би, нє? Шо у вас з тим баригою не получається? Маруся Звіробій
Дурепо, мені начхати. Вирішили ви привести країну до остаточного пиздецю- то й біс з вами. Я вже писав, що дивитися на біг лєммінгів до прірви буду ззовні.
А винен хто? Зе - а хто ж ще. Між іншим, ухилянти - це ще одна категорія, крім поціновувачів "руськага миру" та колаборантів, що зі сліпою ненавистю ниють по форумах та хотят продати майно та й збігти за кордон (як казав один: " а діти з сім'ями вже там") Та хай біжать, сцуко, чистіше повітря буде.
Дурень, поки піздець тільки ваш, у вас в голові, у вас в домі. В України, крім війни, все йде відносно плавно, а розмовляти з Орбаном та Польщею буде регулятор в ЄС. Нічого, як запрацює в Польщі новий уряд, зараз ні з ким рішати, - все розрулять, бо в ЄС не можна односторонньо не виконувати загальні домовленності, що існують. Це ми можемо від чийогось імпорту відмовитись і нам ніхто нічого сказати не зможе, бо ми не в ЄС. А вони - ні. Бувайте здорові, не застудіться перед виїздом)
Хомчин, ти що - мене троліти надумав? От дурний, господи. Кажу в останнє: син служить вже рік і два місяці. А більшого тобі знати не треба. Служитиме до кінця війни. Не відволікайся від сміттярок, бо нічого не заробиш.
А винен хто? Звісно Порошенко Роман Донік Ніколи такого не було і от знову. Мар'яні не показуйте, бо вона дуже зосереджена на малюванні схем підпорядкування військ, служб та видів. Ій не до того. Бо за її ствердженнями політики і влада ні до чого. В усіх негараздах військові винні.
Дурепо, а нагадайте мені- я писав у 2019 році, що Зелупа приведе країну до пиздецю?-Писав. Привів Зелупа до війни?-Привів. Тепер я ще пишу, що Зелупа з кодлою приведуть країну до "єбіної расєі". "Запомнітє єтот твіт"(с).
Йдіть до біса, майори. Якщо Зе привів війну в Україну, то пуйло мабуть десь осторонь смирно стояло, та його "примусили") Те, що у деяких мізкі перетворились на вату, то мабуть іх (мізків) було замало з самого початку. Розумна людина такої нісенітниці, як я тут читаю, ніколи не придумає. Навіть якщо майори працюють свідомо на ворога, що дуже схоже, і то треба пропагувати більш-менш достовірно, а не так тупити. Все, в ігнор.