При чому тут я? Мене суд визнав зрадником? Мене видворили з країни? 1. Ви пишите про те, що труба переходила з рук - в руки. Значить вона була то державно, то Медведчука. 2. Якщо Медвечук незаконно прокачував нафту, значить не сплатив податки. Нарахували суму і забрали майно. Що не так? Не захищайте Медведчука, коли вам то вигідно.
Страшне фото. Насправді страшне. Тягнути на собі усе це, знаючи, що більша частина "вдячного народу" тебе ненавидить ... Що більшість співробітників на твоїх же фабриках, яким ти забезпечив європейські умови праці та достойну зарплату, мріють забрати у тебе і "падєліть па справєдлівості" лише тому, що багатий і успішний ... Слухати оте "Наваравал, а тепер піаріцца"... Особисто я зрозумів би, якби він плюнув на все. Не знаю, як у нього руки не опускаються. Чи ... все ж таки опускаються? Не знаю, чи витримав би я на його місці. А чи не зібрався б одного чудового дня, і сказавши "Я нікому нічого не винен", під улюлюкання щасливого натовпу, вилетів чартером у казкову країну вічного літа і чудових пляжів. На пенсію. А ви – забирайте мої фабрики та магазини і діліть. По справедливості. Хоча ... Хоча вже через півроку, залишившись без роботи, ті самі, хто мріє "атнять і падєліть па справєдлівості" та улюлюкав, кляли б його: "Чому нас покинув? Зачем сбєжал? Ти мав би нам дать ... Прєдатєль..." А вони – ні. Ні разу не зрадники. Їх треба "Панять і прастіть"... Like I’m here to entertain you … SHARE !!! Be a difference that makes a difference! https://www.facebook.com/1625744192...bTBPu3xgMrmQ8aYy7MD2jbxedEbxwsrb5RVqbA5uiBgl/
Поки народ тупенький - так і буде. Будуть наживатися Коломойський, Фірташ, Пінчук і вся свита президента. Ну а щоб було на когось валити свої біди - Порошенко. Яка радість, Порошенко програв суд Зеленському, а те, що влада Зеленського віддала все награбоване Коломойським, а це мільярди - то таке... Так і живемо.
Окупанти підсилюються та підтягують резерви. В Європі симпатики путіна все частіше приходять до влади. В США серйозні дискусії щодо обсягі допомоги Україні. Всередини України йдуть спроби розкола військово-політичного керівництва. І тут..... виникає геніальне рішення не пустити Петра Порошенка на заплановані зустрічі в ЄС та США. Оце справжня перемога і прекрасний сигнал про "єдність", Скабєєва постарається подати це у відповідному світі, а купа наших позітівних громадян ще і порадіє. Ну то побачать що буде далі.
Миршаве закомплексоване чмо не випустило Порошенка для вирішення дуже важливих для України питань. Бо миршаве закомплексоване чмо срати хотіло на Україну, а переймається тільки своїм рейтингом.
Зелупоголові, а як так виходить: Порошенко їде цілком законно, має відрядження, підписане головою Верховної Ради- його не випускають. Абдристович не має нічого, і вільно виїжджає. То в країні закони не діють, і Україна у цьому питанні тотожня рашці та лугандону?
Хомчине, знову Стерненко дрони передав. А що ж там Порошенко? Це невдячні бійці не дякують Порошенку, чи причина в чомусь іншому? Зухвалі підриви залізниці в Бурятії. Удар по українському Су-25 у Кривому Розі - YouTube
Від "кава в травні в Криму" - до "пришвидшення будівництва оборонних споруд" (які спокійно можна було почати будувати ще з осені 2022). Така ціна сну розуму суспільства, загіпнотизованого "єдиним", "гумористичними контрнаступами", запевненнями про "достатність резервів" та іншими найвеличнішими серіалами. ....... Реальність знову ласкаво запрошує, і водитиме мрійників колами аж поки її не навчаться сприймати без ілюзій. Valeriy Prozapas
Це був анонс візиту Президента Порошенка від Міжнародного Демократичного Союзу: «Ми не забули і не забудемо Україну! Для IDU велика честь, що Президент Порошенко повертається до International Democracy Union у грудні цього року. Ми маємо намір підтримувати наших партнерів і допомагати Україні виграти війну!» Але заздрісний карлик і володарь степлеров, швабр і ганчірок з Банкової вирішили інакше. Бо це порушує їх мету здати Україну. Весь світ це зрозумів і не хоче мати з ними справу. Вікторія Мірошниченко
Мєдвєдо, а чому миршаве закомплексоване чмо таке гівнюче, що ставить свої комплекси вище за українські інтереси?(Це я про "невипуск" Порошенко на анонсовані західними партнерами зустрічі).
Дурепо, ти можеш радіти свавіллю Зелупи, який впевнено веде країну до поразки. А я купив житло у Польщі дітям, вивіз у Польщу дітей з їхнімі родинами, продав половину СТО, зараз продаю квартири та будинки у Харкові. Паралельно вирішую купівлю СТО собі у Польщі та придбання житла.Ну, і хто тут "обтікає"?
Перший віцеспікер Олександр Корнієнко пояснив свої дії щодо відкликання закордонного відрядження для Порошенко листом з грифом "ДСК". Незрозуміло чому документ не показали Порошенко, який, як і більшість депутатів допуск має. В принципі це вже судове питання команди Новікова і К, які в суді його прочитають. Питання інше, крім всього іншого діями Корнієнко зірвано отримання дозволів на військовий транзит вантажів для ЗСУ на загальну суму біля $20 млн. , а це вже саботаж з виходом на ч. 2 ст. 111 ст. ККУ. Державний департамент США вже повідомлено про ситуацію.
А чому не на 19 чи 21 мільйон? Можна детальніше? Хто мав давати дозволи? Транзит через які країни? Чому саме Порошенку? При чому тут Порошенко-депутат? А представникам Кабміну (Міністерству оборони) ці дозволи не дали б? Вони дають дозволи лише для порошенків, чи для України? Чи входить в обов'язки депутатів отримання дозволів на транзит? І, так між іншим... Порошенко пересилав транзитом контрабандні цигарки без усяких дозволів. Досі транзит вантажів для ЗСУ відбувався на десятки мільярдів, якщо не сотні. І без усяких порошенків. Щось Ви, майоре, тулите горбатого до стіни. Пшепрошам.
Представництво українських партій[ред. | ред. код] В Україні статус асоційованого члена МДС має ВО «Батьківщина»[2] У 2020 році статус спостерігача отримала "Європейська солідарність". Міжнародний демократичний союз — Вікіпедія (wikipedia.org) Цікаво, а Юлька поїхала? Її запросили, як очільника асоційованого члена? (Не іржати!) зі. Без Гриця вода освятиця.