ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це правда.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В темі "Зеленський" майори триндять, що іноземним саперам не платять і вони поїхали додому. Скажіть про саперів.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василь, то про тебе?:)))

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я думав арестович :scratch_one-s_head:

5. 20231111_235344.jpg

6. Класно примазати до подвигу народу і війська президента і керівництво, що заперечували екзистенційну загрозу всупереч доказам із закритих і відкритих джерел
    20231112_164147.jpg

7. mypucm

тут написано:
    "не брешіть" і "не панікуйте"
    -------------------------------------
    по-вашому, треба було брехати і панікувати?

8. А що робив ще - хіба не брехав

9. mypucm

тому що:

по-перше, танків дали кілька сотень - скільки змогли...
    (здається, Залужний хотів 300 танків, щоб дійти до азовського узбережжя...)

по-друге, можливо, мінні поля змусили якось змінити стратегію,
    можливо, щось інше зараз актуальніще за важку техніку...

якщо не дають всього побільше, треба вибирати, що терміново треба

10. mypucm

це не виправдовує вас )

11. Я не потребую виправдань.
    А говорив і писав те саме і 4 роки тому.
    Довбойобів називав довбойобами.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

При теперішній владі РИГачки повернулися, так, як ти хотів.:)))

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вже сьогодні з Хомчиним не дискутував. Позавчора Хомчин обізвав мене всякими словами, сказав, що він - невисокої думки про мої розумові здібності, а тому йому зі мною дискутувати западло. І Мих з цим погодився.
    А вчора Хомчин уже забув, що казав позавчора (трапляється і таке!) і на кожен мій пост писав три, в тому числі - не лише чужі перепости, а і власні, з Вашого дозволу, думки.
    Причому, його власні думки розігріли стілець, на якому він сидів, до червоного, якщо не білого кольору.
    Тому я вирішив сьогодні з ним не дискутувати, щоб, даруйте, як кажуть у народі, у нього трохи пердак охолов.

Є ще пара слушних аргументів, наприклад, коли Порошенко "домовився", що наших бійців випустять із Іловайська, то ті бійці загинули під ворожими пострілами, а коли Зеленський домовився, що захисники Азовсталі здадуться в полон, то ті бійці залишилися живі, а згодом повернулися з полону і тепер знову воюють. А ті бійці, про яких "домовлявся" Порошенко, уже не воюють, бо загинули від рук рашистів.

От приклад того, як вміє "домовлятися" Порошенко, і як домовляється Зеленський. Герої Азовстал,і - безцінний військовий капітал ЗСУ з величезним бойовим досвідом, - залишилися живими і зараз передають свій досвід іншим.

Можливо, якби Порошенко тоді віддав наказ бійцям Іловайська не виходити з оточення, а здатися в полон, вони б залишилися живими, а згодом по обміну повернулися в Україну і продовжили б воювати. Так, як захисники Азовсталі.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На своєму місці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Просте питання до всіх після брехні кацалапого.
    Хто пам'ятає скільки бійців здалось в полон в Маріуполі?
    Скільки бійців загинуло в Оленівці?
    Скільки бійців повернулось з полону?
    Скількох бійців Азовсталі вже засудили до різних тюремних строків в кацапстані?
    Коли був останній обмін військовополоненими

Дайте відповіді собі на ці питання і порівняйте із солодкою брехнею кацалапого і зелупи.

16. Раби ненавидять вільних людей. Але не хочуть стати вільними, а навпаки, зробити з вільних людей рабів. Вони просто не знають, що з цією свободою робити.

17. mypucm

1. У рабів не було права голосу... вони не могли голосувати, обирати владу....

2. У рабів не було власності...

тепер розкажіть, шо ви мали на увазі

:popcorm1:

18. Чому я перепостчую аналітику.
    Тому що ні один з тут присутніх(я в тому числі) не готовий витрачати годині і дні на подібний аналіз.
    Багатовимірність
    Зараз наша ситуація на фронті та навколо нього - це вже не продовження політики, а сама політика. Те, що тут відбувається, насамперед, з російського боку, це класична політична багатоходівка, дуже сумнівна із чисто військового боку. А що ще очікувати від вірних нащадків НКВС-КГБ-ФСБ?
    Російський осінній наступ не має військової мети. Вкласти стільки живої сили і засобів заради Авдіївки та Мар'їнки з військово-тактичної логіки не раціонально. А ось із політичної чи військо-стратегічної - це єдиний шанс на перемогу. Уся ця метушня - спроба вплинути на серію пов'язаних між собою подій в США.
    Розглянемо три точки, на які намагається вплинути Путін.
    1. Трамп.
    У Трампа немає виходу - або він стане президентом або проведе старість і зустріне смерть у тюрмі. Він далеко не така особистість, що поступиться своїм нездоровим гедонізмом, заради інтересів США та людства на найближчі 200-300 років. Трам мав шанси виграти і без шкоди Україні, але там шанси коливалися в межах похибки, а ще американці могли зосередитися на гнилому душку його минулих діянь. А ось поразка України, допомога якій є найважливішим актом в діяльності Байдена, дає гарантовану перевагу в 5-10 і більше відсотків. До речі мало хто в США пам'ятає, що "афганське рішення" приймав Трамп, а оте позорисько припало на каденцію Байдена. За законами медіакратії, якою по суті є сучасна демократія, "афганський провал" - це "байденівський провал". Росія намагатиметься допомогти Трампу усім чим може. Це питання ресурсів. Якщо ми знищуємо більше її техніки, ніж вона виробляє-відновлює, то за 1-2 роки вона воюватиме маршовими ротами, що мандруватимуть пішки із за Волги із "мосінкою" на плечах.
    2. Конгрес США.
    Отже, Росії потрібно, щоб у намаганні підісрати Байдену, республіканці заблокували допомогу Україні. За півтора роки ми практично не готувалися до такого супер очевидного сценарії. Незважаючи на бадьорі заяви урядовців і ТЧ., у нас, як по фінансах, так і по боєприпасах - жопа. Наприклад, ЄС за рік зумів забезпечити нас снарядами на місяць нормального використання або на 5 місяців такого, як минулої весни, коли прийшлося відводити в тил цілі артбригади через нестачу боєприпасів. Ще один приклад - ми випускаємо лише 2-3 ракети на одну установку для "Стугн" на місяці (!). А ще у нас дефіцит бюджету за трильйон гривень. Ми ж його складали із розрахунку на "Запад нам поможет". Ось тепер уявіть, яку ми матимемо ситуацію на фронті і в тилу без допомоги в американському бюджеті. Як виглядатиме на фоні наших подій Байден, і як почнуть вести себе європейські повії типу Макрона. Це майже повна ізоляція із нашим тупим, некомпетентним, клептократичним керівництвом... Тож, росіянам потрібна якась офіційна перемога. Якийсь популярний населений пункт. Наприклад взяти Марїнку за будь яку ціну. Поки Росія наступає, бюджет не затверджується. Якщо вони візьмуть 1-2 містечка протягом бюджетного процесу, американських грошей та зброї нам не бачити. А можливо і більшості європейських теж.
    2. США-Китай.
    15 листопада зустріч Байдена і Сі. Авдіївський котел росіянами задумувався саме під цю зустріч. Разом із масовою ІПСО про "перемовини". Після того, як не вдалося наскоком взяти Авдіївку (щоб ще й під вибори спікера Конгресу встигнути), вони не покидають на неї наступати (під затвердження бюджету), але зараз спрямували головний удар на Мар'їнку. Туди направлено вдвічі більше атак і вона їм здається легшою мішенню. Усе, щоб дати ще один козир Сі під час зустрічі в середу. Сі і Байден можуть припинити війну. Для цього є економічна і соціальна логіка. Але Сі автократ і у нього логіка самця бабуїна. Самець бабуїна в його голові переможе торгаша. Нам же немає чим підмогти Байдену. Наш хід "на лівий берег" не може закінчитися до середи (15.11) масштабним проривом. Один батальйон проти 60 тисячної армади із півтисячі танків і сімома сотнями артстволів і повною перевагою у повітрі?... Росіяни навіть самі в це не вірять. Саме тому і не вводять в бій основні сили проти наших морпіхів. Але й на Мар'їнку їх не перекидають, що теж плюс.
    Чим це закінчиться і що робити? Ніби у нас є вибір. Так, це війна автократій проти демократій. Ціллю автократів повернення в темне середньовіччя заради задоволення своїх простих мавпячих комплексів. Середньовічні тиранії - це їхній історичний ідеал, золотий вік історії. Вони мріють, щоб у світі залишилось три сили (насправді одна - їхня рідна): комуністи, ісламісти та рашисти... (Про це потрібно писати окремий довгий допис.) Перша задача на шляху до автократичного "золотого віку" - знищення України і українців та Ізраїлю й ізраїльтян. Не просто як юрособу, а фізично і до останнього. Нас просто хочуть знищити і у нас немає іншого вибору крім боротися, незважаючи на кількість снарядів, переданих союзниками чи мільярдів доларів долитих у наш бюджет. Ми поступово втратили інші варіанти вибору, думаючи сракою на кожних чергових виборах до органів влади, протягом 32 років відновленої незалежності.
    Іван Хом'як

19. І ще скину скрін крутого порохобота.
    Досить відомого у певних кругах у всьому світі, який доклався до санкцій проти кацапстану.

Агов, зелейоби, заскріньте сюди когось з ваших кумирів. Хочу почитати.

Да, вже третю ніч, я сплю добре. Майже вперше с 24го.
    Останній тиждень був дуже важкий, прийшлось підняти багато шуму, тому пішли чутки і треба розповісти більше, щоб люди не вигадувати різного.
    Мало хто знає, що мій син Богдан служить. ТРО, а згодом контракт. Ізюм, Соледар, Авдіївка, Бахмут (північ в самі горячи часи), Работино. Медалі та орден, фото в Wall Street Journat. Не штурмовик, але дві контузії, і зараз поламана нога. Далі операції, реабілітація, та повернення до лав ЗСУ.
    90% натхнення моєї русофобії (10% його сестра, яка дуже скучить за ним).
    Головне, що живий!
    А ще з нами тепер собака Валера, яку він знайшов в Авдіївці цуценям.
    Всім, хто допомагав та переймався нам останній тиждень - дякую велике.
    З більшості процесів випаду на деякий час, сподіваюсь на розуміння!

FB_IMG_1699853709705.jpg FB_IMG_1699853716030.jpg FB_IMG_1699853722522.jpg FB_IMG_1699853729170.jpg FB_IMG_1699853736503.jpg FB_IMG_1699853743202.jpg
    https://m.facebook.com/story.php?st...HpKoes4pe7cbSxk5BjtTQZQQ4GkyjARl&id=541820124

20. СЕКРЕТИ ПРО ІЛОВАЙСЬК

Генеральний прокурор Венедиктова заявила, що Генеральна прокуратура розсекретить всі матеріали, що стосуються битви під Іловайськом у серпні 2014 р. Про це пані-генпрокурор заявила під час зустрічі з родичами загиблих і пропалих без вісті учасників Іловайської битви.

Без перебільшення. Це грандіозний намір! Ба-більше, я вже мрію прочитати розсекреченні дані!!!

Наприклад такі. Я хочу прочитати стенограму наради у кабінеті заступника ДніпроОДА Геннадія Корбана від 5 серпня 2014 р. за участі самого Корбана, генерала Хомчака, командирів добробатів Семенченка, Білецького, Берези та Філоненка, та журналіста Бутусова. Бо саме там було прийняте рішення штурмувати Іловайськ – в кількох інтерв’ю про це розповів сам Корбан.

А ще, я хочу прочитати зміст наказів штабу АТО наступати на Іловайськ. Бо наразі опубліковані два накази. Про передачу 40-го бату «Кривбас» з Сектору Д у Сектор Б. І про наказ бату «Кривбас» наступати на Іловайськ. І – все. Жодного слова про бати «Донбас», «Азов», «Дніпро-1», «Шахтарськ»… Про 39-й бат «Дніпро-2» і про підрозділи 51-ї бригади – теж нуль інформації. А всі вони були під Іловайськом. Це – відомо від багатьох учасників.

А ще мені буде до сказу цікаво дізнатися – як так сталося, що взводи бату «Азов» з Іловайська пішли, а їх за те навіть не пожурили?! Вони ж типу наказ порушили? Чи був наказ на виведення? Ой, а його можна буде прочитати? А може і наказу на наступ на Іловайськ не було? А чому?

Окремо мені буде неймовірно цікаво дізнатися про мету операції - наступу на Іловайськ. Ні, не оте загально відоме «звільнюючи українську землю», а приземлено. Отак як пишуть в наказах. «Силами кількох рот, з метою «теке-то-таке-то» такого числа опанувати місто, з метою…»

Я чорт забирай, хочу знати: хто замислив наступ на Іловайск, і навіщо? Я хочу прочитати ґрунтовне спростування тези про те, що на Іловайськ наступали, з метою опанувати Зугрес і захопити Зуєвську ТЕЦ. Опанування якої загонами наближеними до олігарха Коломойського робило його некоронованим королем Донбасу. Я хочу побачити, що це – неправда. Бо.

На серпень 2014 р. ЗСУ замикали ТРИ оточення – біля Луганська, біля агломерацій Стаханов-Алчевськ і навколо Горлівки-Єнакієво. Іловайськ тоді у плани штабу АТО не ліз жодним боком. Навпаки, я маю відомості, що генералу Хомчаку, чиї війська опановували весь відтінок фронту від Ясинуватої до Кутейниково (включаючи Донецький аеропорт) тоді радили тримати рубежі і не влазити в жодні авантюри. Що на атаку силами 40-го бату на Іловайськ штаб АТО погодився виключно через те, що в той самий час виводили з оточення частини Сектору Д в районі Довжанська-Сніжного-Амвросіївки. Бо терміново треба було відволікти сили терористів ДиРи від ділянки прориву. І сталося це 5 серпня. Того самого 5 серпня, коли сталася нарада в кабінеті Корбана.

І особливо я хочу мати відповідь на питання – а хто власне командував атакою на Іловайськ? Хто конкретно давав накази? А то, от розумієте?.. Навіть з опублікованих інтерв’ю відомо, що накази віддавав НЕ командувач Сектору Б генерал Хомчак, а перший заступник міністра МВС генерал Яровий. Ага-ага, отой, якого щойно відправили у відставку, з відвальною у півмільйона гривень. Наразі опубліковано до біса свідчень про те, що батальйони МВС до Іловайська заводили керівники МВС – Чалован, Гриняк, Яровий, тощо. Буде про це в опублікованих документах?

Я сподіваюся, сильно сподіваюся що буде. Бо інакше – це буде черговий розвод лохів. А я чорт забирай, хочу правди про Іловайськ. І мені дивно, що тої самої правди все менше хочуть ті хто си-и-и-ильно її хотів у часи Порошенка.

а де твій аватар? :)