ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Привчіться до словосполучення "брав участь", "брати участь". Це так, між іншим.
    Але Зеленський вирішив покласти рояль на полицю і очолити Україну, коли побачив оту усю зраду. Мінські угоди - це зрада. Торгівля вугіллям з терористами - це зрада. Призначення кума Путіна - Медведчука та облагороджування його державною трубою - це зрада. І ще багато зрад, які бачив Зеленський, і бачив до чого це у кінцевому випадку може призвести.

2. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Кожного дня, крім неділі, на Марсовому Полі ховають загиблих воїнів.

3. Воювати, але не кацапськими методами. Найперше треба воювати сучасними методами, де військовий найцінніший елемент ведення війни.
    А зелупа і Ко займається шапкозакидацтвом, віддаючи накази через голову військових, арестовуючи тих, хто завдав найбільшої шкоди кацапам, вставляючи палки в колеса виробництву зброї.

• Подобається Подобається x 1
  4. 1. " Ми території не здаватимо. При Зеленському ніякого "Мінська-3" не буде" - ваш Єрмак
    2. " Це Турчинов здав Крим а Порошенко - Донбас. А ми нічого не здавали. У нас це забрав ворог". Ваш Зеленський.
    20231111_215150.jpg

5. 20231112_073508.jpg

6. 20231111_224259.png 20231111_215253.jpg

7. medwedo berlogsoni

А лінійну систему трьох рівнянь з трьома невідомими можна розв'язати?
    Рівняння не вирішуються, а розв'язуються. Кажу Вам як людина, в якої в дипломі написано, що вона здобула спеціальність математика.
    Справа в тому, що з математичними підходами до соціальних проблем підходити неможливо.
    Інакше буде, як у тій байці. У математиків з'явився комп'ютер. Вони вирішили розв'язати задачу, як найдешевше харчуватися, щоб отримувати необхідну кількість калорій. Підставили значення калорійності та ціни за одиницю ваги всіх доступних продуктів (А було це ще в радянські часи). Машина видала результат: Потрібно щодня випивати два літра какао. І все.

8. 20231111_224259.png

9. https://glavcom.ua/economics/busine...st-poterpilikh-u-spravi-rotterdam-904260.html
    Верховний суд остаточно підтвердив відсутність потерпілих у справі «Роттердам+»

https://tsn.ua/ukrayina/sud-zakriv-spravu-rotterdam-prokuror-sap-oskarzhit-rishennya-2426158.html
    Oct 9, 2023 — Вищий антикорупційний суд України прийняв рішення про закриття справи Роттердам+.

10. Головна вина Порошенка - він не дав халяви, не купив бидлу мізки і не знайшов їм місця у їхньому житті.
    Порошенко завжди буде ненависним для бидла, бо він уособлює усю нікчемність їхнього розумового стану і бездарність їхнього існування.

11. Я досі шукаю хоч якесь публічне прохання Володимира Зеленського, зроблене за всі ті місяці перед вторгенням, в якому би він просив зброю в союзників.
    Гроші перед самим вторгненням в союзників просив, паралельно обсираючи, а от зброю - я не бачив.
    То як можуть тобі щось дати, якщо союзник к тебе ворог, а "та сторона" "завтра відведе війська з навчань в Білоруській СССР"?

Якщо в когось є інформація що підтверджує те, що моя думка хибна і Володимир Зеленський просив зброю в союзників перед вторгенням - надайте будь-ласка лінк в коментах. Дякую.

12. Його бояться політичні апоненти.В нього є час на стратегічне мислення,його фішка вміти планувати.Він системний,він серйозний,він спонукає до відповідальних дій і тому на його фоні тупість та безвідповідальність стає явною.

Для мене він приклад та лідер!

Олександр Погребиський
    20231112_162228.jpg

13. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , Хомчине, доводжу до Вашого відома, що від спільноти Стерненка воїни 13-го управління контрозвідки СБУ отримали ще 100 fpv-дронів-камікадзе.
    Дякуємо Стерненку 12.png
    Жахлива ситуація! — росіян довели до відчаю дрони. Філатов матюкає дніпрян - YouTube

Хомчине, подивіться цей ролик. Дуже цікавий. Там є кадри, як дрон знищує якогось непростого рашиста, що їздив на Рейндж-Ровері.
    Б'ють по буханках, б'ють по Нивах, б'ють навіть по мотоциклах, які рухаються. З артилерії в такі цілі хрін влучиш. А буржуйки взагалі не літають і не стріляють. Підкажіть чорноволоху, щоб він підказав максулембергу, а той, в свою чергу - Порошенку, що зараз потрібні дрони камікадзе

• Подобається Подобається x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кац предлагает сдаться?
    Медведо, про що буровлять майори? Про те, що це Зеленський війну розпочав, чи про те, що крейсер можна було не топити, а домовлятися з Путіним: це можна і Минськом-3 назвати, і Минськом 2\1...

15. А мене цікавить чому зелупа не будує оборонні лінії під Авдіївкою, яку ми, скоріш за все, будемо змушені залишити до кінця листопада.
    Куди хлопцям відступати, якщо зелена ВЦА не готує нові оборонні рубежі?

Оборонні позиції, побудовані при Порошенку стримували кацапів останні 8 років, але за чотири останні роки збудовано ноль. Круглий ноль.

Теж Порошенко винен?
    Раджу купити собі зеркало

Last edited: Nov 12, 2023
  16. Мене цікавить чому захід припинив постачати важку зброю.
    Теж Порошенко винен
    20231111_235344.jpg

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

не думаю, шо він дуже переймався... Зеленський - це не про війну взагалі...
    він працював артистом, заробляв купу грошей на тому, шо тролив політиків...
    відповідно, поступово опинився у центрі уваги...

щоб як артист-гуморист бути на плаву, треба бути актуальним...
    вивчати реальні проблеми, і шось розумне казати...
    там же ціла команда висококласних фахівців працює...
    ну і всенародна впізнаваність...

так поступово докотився до президентських виборів...
    а чом би й ні?

думав... шось придумаємо... попрацює команда... домовимося з росією...
    "буду домовлятися хоч із чортом лисим, аби тільки не гинули люди" (з інтерв'ю Гордону 2019 рік)
    -------------------------------------------
    недооцінили тих обізян з гранатами :dntknw:

18. 20231112_164133.jpg

а де твій аватар? :)