ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви українську мову розумієте?
    Я запитую, де УДАРНІ ДРОНИ, які були закуплені Порошенком? Чому він не хоче вбивати рашистів?
    Ви відрізняєте РОЗВІДУВАЛЬНІ ДРОНИ і УДАРНІ ДРОНИ?
    Ось як працюють дрони-камікадзе

View: https://youtu.be/FOVtTiybmm4

Зі. Пардон, я подумав, що то вкотре Хомчин виклав колеса, закуплені Порошенком. Про колеса та апельсини ми бачили. Ми не бачили дронів-камікадзе, закуплених Порошенком.

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

Перевод стрілок. У Вас є за пазухою докази того, що Порошенко купує ударні дрони?

3. Яка різниця між дронами, купленими втридорога у мавпи Арахамії і розвідувальними дронами Посейдон?

4. medwedo berlogsoni

Українські бійці за допомогою безпілотників від Армії дронів встановили абсолютний рекорд, уразивши за тиждень 428 одиниць російської техніки.
    Про це повідомив віцепрем'єр-міністр України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у понеділок, 16 жовтня.
    «Під час російського наступу на Авдіївку безпілотники дуже ефективно показали себе в обороні та знищенні техніки», — розповів він.
    Армії дронів встановила рекорд: Федоров розповів, скільки техніки РФ знищено за тиждень / NV

Всі визнали, що сучасна війна - це війна дронів. Навіть американці зрозуміли, що їх Абрамси, вартістю багато мільйонів доларів кожен, безсилі проти дронів, вартістю кілька тисяч доларів. А ударним дроном за п"ятсот доларів запросто знищується БМП, не кажучи вже про бензовози та буханки, на яких їздять рашисти.

І хай навіть цифра, сказана Федоровим, дещо завищена, хай навіть наполовину, все одно "копійчаними" дронами було знищено багато ворожої техніки та окупантів.

Але ми поки що не чули про жодний ударний дрон, куплений Порошенком. Коліс накупив, щоб відмазатися. ПОТРІБНІ УДАРНІ ДРОНИ! Передайте там Порошенку прохання від бійців ЗСУ.

5. medwedo berlogsoni

Різниця та, що дрони-камікадзе знищують ворога. Хоча де у Вас докази, що Арахамія - мавпа?
    Ви якось не солідно себе ведете. Я ж не питаю, де зараз приставлений колись Порошенком до Кабміну Вова Гройсман?
    Де Грановський? Де купа відрубаних рук тих, кому їх язиком відрубав Порошенко?
    Одним словом, на сьогодні досить з Вами дискутувати. Ви - ледащо, яке сидить днями і ночами на форумі, а у мене справи в саду та на городі. Бувайте здорові і навчіться вести себе на форумі пристойно.

6. Яка різниця між ударним дроном і розвідувальними Посейдоном?

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У мене є докази, що ані Зелупа, ані жирні свині з Кварталу не купують для ЗСУ нічого.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тобто, 110 Хамерів не потрібні?То, може, повернути їх США?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Зачем ему признавать заслуги Порошенко? Вдруг народ ещё захочет выбрать Порошенко президентом. Оклад нашему фсбшнику махом урежут.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Хто там не міг простити Порошенко, починайте виправдовувати зелупу

20231018_224339.jpg

12. «Поки Посейдони це найкраще, на чому я літав», — каже розвідник 59 бригади з позивним Кіт.

Приємно чути, особливо враховуючи, що 59-ка одна з перших отримала їх більше року тому. І пройшла з ними Миколаївщину, Запоріжжя, Херсон. Зараз продовжує працювати на одному з найважчих напрямків на Донеччині.

Хлопці кажуть, що на цих «дорослих крилах» залітали на 45+ кілометрів вглиб тилу ворога, проводячи глибинну розвідку й коригуючи артилерію. А потім вона знищувала склади боєкомплекту та шляхи логістики ворога.

На жаль, навіть такі дорогі безпілотники як Посейдон — це розхідний матеріал на війні, хай і коштують 100 тисяч євро за штуку. Окупанти не здатні задушити їх РЕБом, тому застосовують ППО та ЗРК для фізичного руйнування літаків. Тому сьогодні передаємо ще 2 штуки.

Для того, щоб вони 24/7 служили очима нашим ЗСУ навіть там, куди не залітає ніхто інший.

View: https://twitter.com/poroshenko/status/1714628699322998846?t=8_g8boIogkJkShoE5P3SgQ&s=19

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Супротив Портнова он ничего не смог...

15. medwedo berlogsoni

Різниця велика.
    Розвідувальна "пташка", як її називає Порошенко - річ красива. Біля неї дуже ефективно стояти для піару. "Ось - я, такий гарний, а ось - такі гарні пташки, на які я багато грошей не пожалів".
    Але розвідувальні дрони по-перше, можуть лише летіти вперед, вони не можуть зависнути в певній точці, по-друге, вони не скидають міни чи вибухівку на голови ворога, а лише дають координати СТАЦІОНАРНИХ ЦІЛЕЙ (ТИХ, ЩО СТОЯТЬ НА МІСЦІ). І навіть по тій цілі артилеристам потрібно випустити один-два сняряди, щоб попасти. Недольот-перельот, вітер вносить корективи.
    По-третє, розвідувальний дрон малоефективний у випадку цілей, які рухаються: самохідні гаубиці, танки, бензовози, автомобілі з особовим складом.

А ударний дрон вертолітного типу може зависнути над ціллю і скинути туди звичайну міну. Або догнати і вгатити танкові чи бусикові, чи джипу прямо в сраку (маю на увазі дрон-камікадзе).

Якщо Ви цікавитеся, що ж відбувається насправді на фронті (а мені здається, що Ви цікавитеся лише тими гадостями, які пишуть якісь придурки про Зеленського), то повинні були бачити масу роликів, як дрони-камікадзе знищують різну техніку, а інколи навіть доганяють якогось рашистського придурка, який петляє втікаючи від квитка на концерт Кобзона. Але дрон-камікадзе вручає йому той квиток.
    Вартість квитка - 500 доларів, але якщо на цей квиток скинулася тисяча українців, то це для кожного українця ще й недорого.

І потім, чому Ви якось зневажливо називаєте Стерненка вбивцею? Він вбив того, хто хотів убити його. Адепта руського міра.
    Можливо, той, кого Стерненко вбив, зараз би був коригувальником для рашистів, які б"ють по Одесі.

Подивіться, як працюють дрони-камікадзе, закуплені на зібрані гроші Стерненком. Пару хвилин погляньте. І почуйте, як воїни дякують українцям, за те що ті "в складчину" купують їм дрони, якими вони знищують ворога.

View: https://youtu.be/EQ41lc2rMns?t=542

16. Коли тупий, та ще й поціновувач віслюка, то це діагноз, що лікуванню не піддається.
    Тут немає з ким говорити.
    Це вже рівень нижче планктоші.
    Повна деградація.
    Три дня придумувати відповідь і нести таку хуйню - то треба дуже постаратися

Last edited: Oct 19, 2023
    • Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

це товариш "мільярд дерев":)))

18. "Порох піариться..." Та це не таким словом зветься. Порох відверто знущається! Півтора року Порох безперервно витрачає мільйони доларів на ЗСУ і, гад такий, не хоче цього приховувати!

І виходить така картина: доларовий мільйонер Порошенко витрачає, витрачає і витрачає мільйони власних доларів на ЗСУ, а доларовий мільйонер Зеленський краде, краде і краде мільйони бюджетних доларів у ЗСУ. Порох витрачає, Зеленський краде, Порох знов витрачає, Зеленський знов краде, і нема цьому ні кінця ні краю, невже це можна стерпіти!

Ну чому він не може тихо витрачати! Брав би приклад з Зеленського, той не кричить на всіх кутках, краде собі тихесенько, щоб ніхто не знав. Скромна людина, не те що цей... Ніяких сил вже нема це терпіти!

19. medwedo berlogsoni

Миху, я не тупий. Порошенко анонсував передачу "посейдонів":

Посейдони, снайперські приціли арчери, більше сотні мавіків, тягач Foden, DAFи, спеціальні комплекси та багато іншого", - написав Порошенко в телеграмі у понеділок.

Що таке посейдони?
    Хомчине, Вас стосується також - я вмію користуватися пошуком.

H10 Poseidon — розвідувальний безпілотний літальний апарат, який виготовляє компанія Swarmly, оснащені двома камерами із 40-кратним зумом з захищеними каналами зв'язку, вертикальною системою зліту й посадки.[1] Має монококовий планер високого крила з електродвигуном і штовхаючим гвинтом, а також чотирма стаціонарно встановленими електродвигунами VTOL і пропелерами.[2]

Розвідувальний!
    А я весь час запитую про ударні дрони-камікадзе!

Чому Порошенко не купує ударних дронів, які будуть нищити ворога та техніку ворога?

Причому, Порошенко повідомив про закупівлю мавіків лише три тижні тому. А війна триває уже більше як півтора року.

А до того купував чавунки, колеса... Одним словом, усе крім летальної зброї.

20. Навчився користуватися Google?
    Йди ще повчись?

"Хлопці кажуть, що на цих «дорослих крилах» залітали на 45+ кілометрів вглиб тилу ворога, проводячи глибинну розвідку й коригуючи артилерію. А потім вона знищувала склади боєкомплекту та шляхи логістики ворога."

а де твій аватар? :)