ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

Спасибо за совет. Ценю вашу заботу, но уверен, Хайло сможет стать вежливым и вы не будете его посылать.

2. Наступний пішов.

Ну от як так виходить, що Порошенко ворог для всіх цих кротів, щурів, Деркачів, Шаріїв, Іванових-Пєтрових та інших Дубінських-хуінських - і одночасно для добрих патріотів та молодих політиків (тм)?

Коли вже українці навчаться складати 2+2, а не "Г+Г".

Valeriy Prozapas
    FB_IMG_1694768540358.jpg

Хто ще там на Порошенка бочку котив?
    Кацалапий, буля, планктоша - приготуватися

• Подобається Подобається x 1
  3. Я правильно розумію, що це наприкінці першого робочого дня інвестняня прийшла до дорослого поділитися першими враженнями про нових вихованців?
    FB_IMG_1694804802400.jpg

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Джипсі, я пригадую, ви дуже добре колись сраку за Портнова рвали. Сподіваюсь, вона у вас вже загоїлась?

Київський апеляційний суд зобов'язав ДБР закрити справу проти телеканалу "Прямий" порушену за заявою одіозного Андрія Портнова.

Точніше, зобов'язав раніше Шевченківський суд столиці. Проте. ДБР і прокуратура подали апеляцію до Апеляційного суду. І були послані. Рішення Шевченківського суду - в дії.

Канали опозиції мають повернутися до прямого ефіру!

Вітаю з цим колектив "Прямого".
    П.Нусс©

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А от "цікаво": чому при Порошенкові та його кумові Луценкові (генпрокурору-електрику) не взялися за Шуфрича?
    У Шуфрича на лобі було написано, що він - сепаратист, що працює на росію.
    От до Саакашвілі знайшли "підхід", а до Шуфрича - ні.
    Можна було ж знайти привід і провести обшук у Шуфрича та знайти оті усі сепаратистські документи за підписом Медведчука.
    Так ні - вищезгадана солодка парочка не чіпала ні Шуфрича, ні Медведчука, більше того - Медведчукові ще й державну трубу дизельну віддали. Щоправда, я думаю, це - взамін за вкрадений Порошенком у України судноремонтний завод у Севастополі, який, у свою чергу, у Порошенка вкрало Хуйло.

6. Arkadii

Причина простая - полное беззаконие и диктатура нынешнего режима на Украине.

Фото и видео нельзя снимать на Украине. Но диктатура в России.
    Мужчинам запретили выезд на Украине. Но диктатура в России.
    Военкомы насильно отлавливают мужчин на Украине. Но диктатура а России.
    Больных СПИДом, туберкулёзом и психов насильно призывают на Украине. Но диктатура в России.
    Массово выносят решения о виновности без суда и следствия на Украине. Но диктатура в России.
    Декларацию о независимости нарушают на Украине. Но диктатура в России.

7. А от "цікаво": чому при Зеленському та 100% своїх генпрокурорах Медведчук збагатився вдвічі і навіть став депутатом, а Шуфрича призначили головою комітету свободи слова ВР?
    І тільки коли рейтинг віслюка впав вони, щоб не садити Медведчука в тюрму, розіграли спектакль з обміном, а взамін Медведчук розрахувався 40 га землі в Києві, яку забули арештувати. І вуаля - люди з оточення татарова - власник землі.
    Шуфрич - агент Сівковича. Як тільки у бубочки рейтинг впав нижче плінтуса, розігрується черговий водевіль аля-медведчук.
    Цікаво, коли помічника Сівковича Гетманцева, який розорив і знищив малий і середній бізнес в країні теж оголосять зрадником.

Last edited: Sep 16, 2023
  8. Цікаво коли кацалапий почне притягувати за віслячі вуха боневтіка до коштів вкрадених останнім на пару з Коломойський у Приватбанку?

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ви правда в цьому всьому розбираєтеся ? :scratch_one-s_head:

10. Злочинець-утікач Олександр Оніщенко (Кадиров), що перебуває під санкціями США, поплакався на те що посадили Шуфрича. Як на мене - це шедевр.

Цитую: "Арестовали моего друга народного депутата Нестора Шуфрича. В Украине начали репрессии. Не думал конечно , что Вова Зеленский начнёт сажать , когда то бывших своих друзей и близких ему людей. Время идет и люди меняются. Еще много наломают дров ради пиара и предвыборной компании..."

Ви помилуйтеся яка краса!
    Ненависники Порошенка, клянуть ненависників Порошенка за те що ті садять за грати ненависників Порошенка.

Уявіть, як балдіє від моменту сам Порошенко!! А порохоботи?

Мати Божа! Я ще зимою 2019-го попереджав що ці зелені дилетанти провалять все що обіцяють, доведуть Україну до біди і перегризуться між собою!

Вони в процесі.
    https://www.facebook.com/1000442610...dkX6S4EYhmGuw8RjtZkx3Bbc2KEKUVR2KNKrnMbb1X9l/

11. View: https://twitter.com/RudijLis/status/1702940960424931585?t=glCLP-j67z1qZirnh0U8EQ&s=19

12. Юрій БІРЮКОВ:

Гля, новина — 15 вересня 2023 року затримали Шуфріча. Фігасе.

Але ми затримували Шурфріча коли це ще не було мейнстримом (тоді мейнстримом було лише пиздити його)!

4 березня 2022 року, Шуфріча було затримано та після... лагідної бесіди передано у СБУ. Можливо потрібно було тоді відразу все оформлювати, а не відпускати?

facebook.com/yuri.biriukov/…
    20230916_113656.jpg

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

14. Arkadii

А что тут разбираться? Всё же наглядно видно. Нужно лишь иметь мужество смотреть фактам в глаза.

15. Що об'єднує зескот, русню і Шуфрича?
    Їм в борщ насрав Порошенко

16. Arkadii

Что объединяет вас и нуланд? Быдлячая манера общения.

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

якийсь зоопарк тут у вас... куди я попав :wacko:

хлопці, зараз осінь, вітаміни дешеві... поповнюйте запаси організму... запасайте на зиму ;)

18. Arkadii

Вам нельзя отвлекаться от украинской пропаганды. Иначе вас ждёт суровая реальность. Вам необходимо отрицать, что Юг находится на Юге, а север на севере.
    Нужно верить, что больных СПИДом и туберкулёзом и психов призывают из-за небольших потерь.
    :facepalm::haha:

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я запасаюсь, на відміну від порохоботів та прихильника хуйла, які нічого не роблять, лише брешуть у всіх темах.
    Я цього року заготовив більше ста літрів закруток, в основному - томатовмісних. Томатний сік, лечо, салат огірково-томатний. Трохи перебрав із кількістю висаджених кущів помідорів - ще на городі відер кілька незбираних, а ще зелених повно. Скляні банки закінчилися.
    Раджу цікавий рецепт: салат огірково-томатний.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Arkadii

А я спокойно хожу в магазин и покупаю это всё там. Русский мир.:hi:

а де твій аватар? :)