Спасибо за совет. Ценю вашу заботу, но уверен, Хайло сможет стать вежливым и вы не будете его посылать.
Наступний пішов. Ну от як так виходить, що Порошенко ворог для всіх цих кротів, щурів, Деркачів, Шаріїв, Іванових-Пєтрових та інших Дубінських-хуінських - і одночасно для добрих патріотів та молодих політиків (тм)? Коли вже українці навчаться складати 2+2, а не "Г+Г". Valeriy Prozapas Хто ще там на Порошенка бочку котив? Кацалапий, буля, планктоша - приготуватися
Я правильно розумію, що це наприкінці першого робочого дня інвестняня прийшла до дорослого поділитися першими враженнями про нових вихованців?
Джипсі, я пригадую, ви дуже добре колись сраку за Портнова рвали. Сподіваюсь, вона у вас вже загоїлась? Київський апеляційний суд зобов'язав ДБР закрити справу проти телеканалу "Прямий" порушену за заявою одіозного Андрія Портнова. Точніше, зобов'язав раніше Шевченківський суд столиці. Проте. ДБР і прокуратура подали апеляцію до Апеляційного суду. І були послані. Рішення Шевченківського суду - в дії. Канали опозиції мають повернутися до прямого ефіру! Вітаю з цим колектив "Прямого". П.Нусс©
А от "цікаво": чому при Порошенкові та його кумові Луценкові (генпрокурору-електрику) не взялися за Шуфрича? У Шуфрича на лобі було написано, що він - сепаратист, що працює на росію. От до Саакашвілі знайшли "підхід", а до Шуфрича - ні. Можна було ж знайти привід і провести обшук у Шуфрича та знайти оті усі сепаратистські документи за підписом Медведчука. Так ні - вищезгадана солодка парочка не чіпала ні Шуфрича, ні Медведчука, більше того - Медведчукові ще й державну трубу дизельну віддали. Щоправда, я думаю, це - взамін за вкрадений Порошенком у України судноремонтний завод у Севастополі, який, у свою чергу, у Порошенка вкрало Хуйло.
Причина простая - полное беззаконие и диктатура нынешнего режима на Украине. Фото и видео нельзя снимать на Украине. Но диктатура в России. Мужчинам запретили выезд на Украине. Но диктатура в России. Военкомы насильно отлавливают мужчин на Украине. Но диктатура а России. Больных СПИДом, туберкулёзом и психов насильно призывают на Украине. Но диктатура в России. Массово выносят решения о виновности без суда и следствия на Украине. Но диктатура в России. Декларацию о независимости нарушают на Украине. Но диктатура в России.
А от "цікаво": чому при Зеленському та 100% своїх генпрокурорах Медведчук збагатився вдвічі і навіть став депутатом, а Шуфрича призначили головою комітету свободи слова ВР? І тільки коли рейтинг віслюка впав вони, щоб не садити Медведчука в тюрму, розіграли спектакль з обміном, а взамін Медведчук розрахувався 40 га землі в Києві, яку забули арештувати. І вуаля - люди з оточення татарова - власник землі. Шуфрич - агент Сівковича. Як тільки у бубочки рейтинг впав нижче плінтуса, розігрується черговий водевіль аля-медведчук. Цікаво, коли помічника Сівковича Гетманцева, який розорив і знищив малий і середній бізнес в країні теж оголосять зрадником.
Цікаво коли кацалапий почне притягувати за віслячі вуха боневтіка до коштів вкрадених останнім на пару з Коломойський у Приватбанку?
Злочинець-утікач Олександр Оніщенко (Кадиров), що перебуває під санкціями США, поплакався на те що посадили Шуфрича. Як на мене - це шедевр. Цитую: "Арестовали моего друга народного депутата Нестора Шуфрича. В Украине начали репрессии. Не думал конечно , что Вова Зеленский начнёт сажать , когда то бывших своих друзей и близких ему людей. Время идет и люди меняются. Еще много наломают дров ради пиара и предвыборной компании..." Ви помилуйтеся яка краса! Ненависники Порошенка, клянуть ненависників Порошенка за те що ті садять за грати ненависників Порошенка. Уявіть, як балдіє від моменту сам Порошенко!! А порохоботи? Мати Божа! Я ще зимою 2019-го попереджав що ці зелені дилетанти провалять все що обіцяють, доведуть Україну до біди і перегризуться між собою! Вони в процесі. https://www.facebook.com/1000442610...dkX6S4EYhmGuw8RjtZkx3Bbc2KEKUVR2KNKrnMbb1X9l/
Юрій БІРЮКОВ: Гля, новина — 15 вересня 2023 року затримали Шуфріча. Фігасе. Але ми затримували Шурфріча коли це ще не було мейнстримом (тоді мейнстримом було лише пиздити його)! 4 березня 2022 року, Шуфріча було затримано та після... лагідної бесіди передано у СБУ. Можливо потрібно було тоді відразу все оформлювати, а не відпускати? facebook.com/yuri.biriukov/…
якийсь зоопарк тут у вас... куди я попав хлопці, зараз осінь, вітаміни дешеві... поповнюйте запаси організму... запасайте на зиму
Вам нельзя отвлекаться от украинской пропаганды. Иначе вас ждёт суровая реальность. Вам необходимо отрицать, что Юг находится на Юге, а север на севере. Нужно верить, что больных СПИДом и туберкулёзом и психов призывают из-за небольших потерь.
А я запасаюсь, на відміну від порохоботів та прихильника хуйла, які нічого не роблять, лише брешуть у всіх темах. Я цього року заготовив більше ста літрів закруток, в основному - томатовмісних. Томатний сік, лечо, салат огірково-томатний. Трохи перебрав із кількістю висаджених кущів помідорів - ще на городі відер кілька незбираних, а ще зелених повно. Скляні банки закінчилися. Раджу цікавий рецепт: салат огірково-томатний. Приблизно одна частина огірків та три-чотири частини томатів. Огірки можна брати навіть старі, головне - обібрати шкірку та викинути насіння. Оті останні, покручені цілком йдуть в ход. Нарізав огірки, нарізав помідори, посолив, перемішав, - як це ми робимо, коли подаємо на стіл. Сіль використовується звичайна, кам"яна. Щоб не було пересолено, я ж кажу - як на стіл подаємо. Постояли годинку, пустили сік. Розкладаємо по простерилізованих півлітрових баночках, не натоптуючи. Потім розливаємо сік, щоб банки були повні. Накриваємо прокип"яченими кришками і стерилізуємо 15 хвилин. Закатуємо, перевертаємо, укутуємо - як звичайно. Ніяких оцетів, ніяких лимонних кислот - лише огірки, помідори і сіль. Якщо помідори соковиті, то того соку, що пустила суміш, повинно вистачити, інакше - долити банки трохи кип"ятком. Ми за таким рецептом готуємо уже десятки років. Якщо банки були чисті (я їх мию із содою, споліскую, потім кип"ячу в емалованому відрі), то банки не здуваються навіть при кімнатній температурі.