ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. FB_IMG_1678324327886.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Цікаво спостерігати, як яйця по 17 і яблука по 50 виглядають нормою для тих, хто реготав з привезеної Порошенком полуниці - за свої.

3. Good man

Good man Обычный человек

Было бы интересно узнать, по какой цене закупает яйца "Рошен" и сравнить с ценой министерства обороны.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не ті яйця. Ті по 17 грн..... ними можна Янека звалити.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко виноват, что есть яйца дешевле 50 гривен.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Петро видав ордер на арешт Пуйла.

:):):)

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кар"єрний ріст зрадника під час президентства Порошенка

Сергій Олексійович Семочко (1 листопада 1972, Ялта) — генерал-майор, перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки України (31.07.2018 — 12.04.2019), начальник ГУ СБУ у Києві та області (2017—2018), начальник ГУ контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ (2015—2017).

View: https://youtu.be/WDqRVOFxI1g

Last edited: Mar 19, 2023
  9. @GolosSmerty
    Походу люди,які голосували за Зеленського і розуміють, що галочки в бюлетенях 2019 призвели до того пздеця що зараз маємо,
    але не можуть цього визнати,
    тепер кожного хто їм про це нагадує записують у "порохоскот"і бажають смерті...
    "Хай краще здохнуть, аби тільки не нагадували"
    .
    "Да ето ми вибралі майского шашличніка"
    "Да ето ми вибралі корупционєров"
    "Да ето ми вибралі развєдєніє войск на донбасє і размінірованіє"
    "Но нам нєпріятно ето осознавать, а ви єщьо всьо врємя об етом напомінаєтє!
    Поетому ви порохоскот,
    і лучше вам сдохнуть, лішь би ви молчалі"
    .************
    із коментарів

@sun_zhar
    ·
    Теорія доволі цікава, але словополучення
    "голосували за Зеленського і розуміють" - це оксюморон якийсь.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Good man

Good man Обычный человек

На этой карте хорошо смотрится карта атаки России. По местам, которые наиболее поддержали Зеленского. И эти атаки были в надежде поддержки со стороны местного населения.

12. Знаєте, чому в окремих наших громадян завжди Ліпєцька фабрика в голові?
    Бо в них у голові Ліпєцьк.

13. medwedo berlogsoni

Зразу кажу, що я пишу не про Порошенка (упасі бог!). Я про рекламу на Ютюбі.
    Останнім часом, коли я хотів переглянути якийсь новий ролик на Ютьюбі популярного каналу, цьому ролику передувала реклама із Бутусовим у кольорі і Андрієм Єрмаком - у чорно-білому форматі (щоб глядач, бува, не переплутав, хто в цьому ролику - a bad boy).

І з такою рекламою я уже зіткувався з півдесятка разів.
    Зазвичай бізнесмени розміщують рекламу для просування на ринку свого товару.
    Я аж поцікавився, скільки коштує бізнесмену така реклама.
    Виявляється. в Україні 50 000 грн (п"ятдесят тисяч). Всього.

Реклама на YouTube . На 50000 грн. в Україні ви зможете донести інформацію про ваш бренд (продукт) конкретній, відібраній цільовій аудиторії в потрібний час, без докучання 714 285 разів! Ще раз. 714 тисяч. При цьому якщо мова йде про ролик більше 30 секунд – гроші списуються тільки за перегляди від 30 секунд відео і більше.
    Вартість реклами на YouTube: ціна розміщення реклами в Ютубі (adwservice.com.ua)

Зауважимо, що рекламодавцем відразу викладається 50000 гривень, а гроші списуються лише тоді, коли такі як я дивляться оте все більше як півхвилини. Я - ніколи. У мене палець уже на мишці - пропустити рекламу. Будь-яку.

Я не думаю, що це саме Бутусов - такий багатий Буратіно, щоб викладати 50000 гривень у гибле діло. Це, скоріш за все - хтось інший.
    З бізнесовим підходом у всьому. Вкладати гроші, сподіваючись згодом їх відбити.

Компроментувати нинішню владу, починаючи з Єрмака, з прицілом на майбутнє.
    Цікаво, хто би це мусив бути? Щоб без мила лізти в голову українцям, які дивляться Ютьюб?

14. Коломойський

15. medwedo berlogsoni

Ось скрін-шот реклами з Бутусовим, де він обсирає Єрмака, вважай - Президента Зеленського.
    Хотів подивитися, що ж там трапилося, що ціла рота рашистів відмовилася виконувати наказ Хуйла, а тут Бутусов на правах реклами без мила лізе щось комусь доказувати.
    Вважаєш, що Єрмак - зрадник, подавай в суд, а не звизди в Ютьюбі.
    БутусовРеклама.gif

Є також П"ятий - канал порошенківських чесних (як Панькові штани навиворіт) новин.
    Сиди там і розповідай тим придуркам, які ще вірять у чесність бариг.

16. Лічені дні до вторгнення. Зеленський заслуховує доповідь не про план оборони, а про реалізацію "Великого будівництва"
    Так, "кляті порохоботи" знову пишуть про асфальт. І будуть писати. Бо про злочинну бездіяльність влади ми повинні пам'ятати так само, як і про злочини рсні 20230329_110211.jpg

а де твій аватар? :)