Цікаво спостерігати, як яйця по 17 і яблука по 50 виглядають нормою для тих, хто реготав з привезеної Порошенком полуниці - за свої.
Было бы интересно узнать, по какой цене закупает яйца "Рошен" и сравнить с ценой министерства обороны.
Кар"єрний ріст зрадника під час президентства Порошенка Сергій Олексійович Семочко (1 листопада 1972, Ялта) — генерал-майор, перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки України (31.07.2018 — 12.04.2019), начальник ГУ СБУ у Києві та області (2017—2018), начальник ГУ контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ (2015—2017). View: https://youtu.be/WDqRVOFxI1g
@GolosSmerty Походу люди,які голосували за Зеленського і розуміють, що галочки в бюлетенях 2019 призвели до того пздеця що зараз маємо, але не можуть цього визнати, тепер кожного хто їм про це нагадує записують у "порохоскот"і бажають смерті... "Хай краще здохнуть, аби тільки не нагадували" . "Да ето ми вибралі майского шашличніка" "Да ето ми вибралі корупционєров" "Да ето ми вибралі развєдєніє войск на донбасє і размінірованіє" "Но нам нєпріятно ето осознавать, а ви єщьо всьо врємя об етом напомінаєтє! Поетому ви порохоскот, і лучше вам сдохнуть, лішь би ви молчалі" .************ із коментарів @sun_zhar · Теорія доволі цікава, але словополучення "голосували за Зеленського і розуміють" - це оксюморон якийсь.
На этой карте хорошо смотрится карта атаки России. По местам, которые наиболее поддержали Зеленского. И эти атаки были в надежде поддержки со стороны местного населения.
Зразу кажу, що я пишу не про Порошенка (упасі бог!). Я про рекламу на Ютюбі. Останнім часом, коли я хотів переглянути якийсь новий ролик на Ютьюбі популярного каналу, цьому ролику передувала реклама із Бутусовим у кольорі і Андрієм Єрмаком - у чорно-білому форматі (щоб глядач, бува, не переплутав, хто в цьому ролику - a bad boy). І з такою рекламою я уже зіткувався з півдесятка разів. Зазвичай бізнесмени розміщують рекламу для просування на ринку свого товару. Я аж поцікавився, скільки коштує бізнесмену така реклама. Виявляється. в Україні 50 000 грн (п"ятдесят тисяч). Всього. Реклама на YouTube . На 50000 грн. в Україні ви зможете донести інформацію про ваш бренд (продукт) конкретній, відібраній цільовій аудиторії в потрібний час, без докучання 714 285 разів! Ще раз. 714 тисяч. При цьому якщо мова йде про ролик більше 30 секунд – гроші списуються тільки за перегляди від 30 секунд відео і більше. Вартість реклами на YouTube: ціна розміщення реклами в Ютубі (adwservice.com.ua) Зауважимо, що рекламодавцем відразу викладається 50000 гривень, а гроші списуються лише тоді, коли такі як я дивляться оте все більше як півхвилини. Я - ніколи. У мене палець уже на мишці - пропустити рекламу. Будь-яку. Я не думаю, що це саме Бутусов - такий багатий Буратіно, щоб викладати 50000 гривень у гибле діло. Це, скоріш за все - хтось інший. З бізнесовим підходом у всьому. Вкладати гроші, сподіваючись згодом їх відбити. Компроментувати нинішню владу, починаючи з Єрмака, з прицілом на майбутнє. Цікаво, хто би це мусив бути? Щоб без мила лізти в голову українцям, які дивляться Ютьюб?
Ось скрін-шот реклами з Бутусовим, де він обсирає Єрмака, вважай - Президента Зеленського. Хотів подивитися, що ж там трапилося, що ціла рота рашистів відмовилася виконувати наказ Хуйла, а тут Бутусов на правах реклами без мила лізе щось комусь доказувати. Вважаєш, що Єрмак - зрадник, подавай в суд, а не звизди в Ютьюбі. Є також П"ятий - канал порошенківських чесних (як Панькові штани навиворіт) новин. Сиди там і розповідай тим придуркам, які ще вірять у чесність бариг.
Лічені дні до вторгнення. Зеленський заслуховує доповідь не про план оборони, а про реалізацію "Великого будівництва" Так, "кляті порохоботи" знову пишуть про асфальт. І будуть писати. Бо про злочинну бездіяльність влади ми повинні пам'ятати так само, як і про злочини рсні