Тетяна Пащенко: Я на передовій зараз у Бахмуті. Лікар-хірург батальйону Госпітальєри.Так от Порох купує і возить до нас на передову тягачі, генератори, рації, ліки, пічки, машини.Я вас запрошую, приїдьте, подивитись. Можете і санітаркою у нас послужити. Медичну сумку і автомат ми вам дамо. Тут і побачите, де Порох. І не побачите на фронті жодного зі Слуг Народу. P.S. Зараз , як і від вас всіх диванних почую матюки і крик:" А ти ,курка тупа, що на фронті???" Давайте, починайте волати. Але перед цим спитайте в отих сотень врятованих моїми руками хто я.
Що це було? Де ще беруться такі примітивні дегенерати на ЛФ? Там Ватутіна викинули нах@й в Києві і наступні Щорс і Столипін. А його Петро цікачвить! Збочинець чи шо? (С)
Циган, ти думаєш думка злодія Притула важливіша за думку лукаря-хірурга на передовій? Ніколи не вважав тебе дегенератом, на відміну від старого комуняки ашіма. Виявляється є помилявся. Буває!
Міську-поц, ніколи не кажи ніколи. Подивися в люстерко - і все стане на свої місця / Я так роблю дуже часто/ Міську-поц, що ти знаєш за ашіма?
Черговий день - чергова перемога Усі ми знов шануємо Петра І зараз всі ми щиро вдячні Богу Що Бессарабія нам гетьмана дала Ці славні це лише краплинка в морі Щасливих і закоханих сердець Для кожного із нас він друг і батько А для російськомовних він отец Його тріумф лише питання часу На Банковій чекають всі його Він повернеться і настане перемога Один за всіх і всі за одного
Злодій притула не формує громадську думку, а просто краде разом з зескотом. Думаю ті 600млн на супутник і 300 млн на Спартани - вкрадені гроші в армії. Недаремно Резніков захищав притулу
Коли ти твердо за Петра, Будеш багато мать добра. Якщо ж нетвердо за Петра, То будеш трішки мать добра. Якщо ж ти не за Петра, Не будеш зовсім мать добра. Петро іде, добро несе. І в тім добрі розквітне все!
у 2014 році Порошенко пропонував Путіну забрати Донбас. Путін відмовлявся, тому що йому потрібно було чужерідне тіло в організмі України. Порошенка також можна зрозуміти: Менше народу, більше кислороду (кисню). Йому не потрібне було оте чужорідне тіло, яке б весь час тягнуло Україну не в бік Європи, а в бік Росії. Здохла корова, нехай і теля подихає (Забрали Крим - беріть Донбас. Тишь да гладь, да Божья благодать). Порошенко міркував як бізнесмен. Він на той час вважав Донбас "токсичним активом", якого слід якомога скоріше позбутися. View: https://www.youtube.com/watch?v=1d3NLtiB1Zs
Невже справи віслюка настільки погані, що кацалапий витягує на світ засалені теми, в які крім нього і планктоші ніхто більше не вірить. Стільки, скільки краде Зеленський і його оточення, навіть зек собі не дозволяв.
В Парижі проходить "мітинг проти НАТО" - і тут же в гостях у Сірьоні Іванова якийсь чувак в камуфляжі розповідає як нам "не треба ні в яке НАТО і ЄС, всі і так шукатимуть дружби з Україною". Примітив гебешних розводок і тупих лобових прийомів вже давно не дивує - дивує кількість людей, готових досі їх споживати через всякі "ісландіі", Арєстовічєй, Боцманів, тамбовських Жидкових з "кварталу" та іншу кротівню. ............ А Беня продовжує виконувати умови контракту, ніякі "обшуки" цьому не поміха - скоро на всьому колективному "1+1" почуємо щось типу "НАТО на хлєб не намажеш", от побачите.
Досі немає відповідей на такі запитання, кто винен у: 1. Згортаннні ракетниїх програм 2. Блокуванні виробництва Богдан, Нептунів та Вільхи 3. Розмінуванні виходів в Крим 4. Відведенні підрозділів ЗСУ з півночі перед вторгненням російських фашистів. 5. Недофінансуванні Держоборонзамовлень у 2019-2022 роках. Це основні запитання. А ще сотні інших є.
Хомчине, а ну, давайте по п"яток інших в кожному посту. До Великодня управитеся? Ви на одне моє посилання видали аж три реагування, тому що відповіддями їх назвати важко. Давайте ще п"ять запитань. Менш основних. Які стосуються Порошенка. А то Ви знову про Арестовича. Хочете, щоб Порошенка арештували? Після війни так і буде. Адже десь мають бути надійні записи перемовин Порошенка із Медведчуком та Порошенка з Путіним.