На польсько-український кордон прибули перші британські вантажівки Leyland DAF, які Петро Порошенко придбав разом із волонтерами для наших захисників. Частина автомобілів обладнані кранами для завантажування крупнокаліберних боєприпасів і РСЗО. Дякуємо кожному, хто залучився до цієї дуже важливої справи!
Петро Порошенко Перші британські вантажівки Leyland DAF вже вже знаходяться на станції технічного обслуговування, шоб у якісному складі передати їх до лав Збройних Сил. Загалом підписані контракти на 42 вантажівки, 28 вже оплачені. Вдячний кожному, хто долучився до збору коштів та відправ у фонд ГО Справа Громад гривню. Ми з Мариною та Фонд Порошенка традиційно подвоюємо зібрану волонтерами суму. Не залишимо оркам жодного шансу! Виженемо їх з української землі.
Якщо все ще не можна, але вже просто ось розриває – то… гори воно синім полум'ям, розповім. Чи не звернули увагу, що після щільної інформаційної хвилі минулого тижня, на цьому тижні тема MLS SHIELD пішла на задній план? А добрих новин хочете? Не просто добрих, а чудових? А як зацікавити, ось знаєте? ПРАВИЛЬНО! Завтра розкажемо! Завтра будуть чудові новини! А поки. А поки що, ось вам фотозвіт про технічну інспекцію та приймання партії. Все, готове, все, опечатано, все, підписи та акти. Машини прийняті та машини готові. 5.9 літрів дизель IVECO, автоматична коробка передач Allison, повний привід, бронювання STANAG 4569 Level 2b, 8 посадочних місць десанту + водій та командир, тепловізійна камера та... там ще три сторінки реально дрібним шрифтом. Нові. Підготовлені. Для ЗСУ! Окрема історія про першу в історії Італії експортну ліцензію на військову продукцію для неурядової організації не з ЄС. Окрема історія з відставкою уряду, хоч її, на щастя, не прийняли. Це все в одному флаконі. Це все про військову техніку для України. Половину контракту сплатив Петро Порошенко. Другу половину... і ось тут поки що ми відстаємо від графіка, зібравши 15 мільйонів із 45 необхідних. А машини вже прийняті, оглянуті та готові.
России очень повезло, что Украина сменила Порошенко на Зеленского. Самое красивое сейчас - Зеленский, опасаясь Порошенко, снижает эффективность его влияния. Т.е. Зеленский, гонясь за собственной выгодой, работает на Россию.
Чи хочуть українці перемогти у війні? Судячи з соціології - хочуть. А судячи з дій - ні. У всякому випадку, велика частина (не скажу що більша чи менша, але відчутна, велика) не хоче. Велика частина українців зараз займається тим, що намагається довести собі, що вони не обісралася, обравши зележну від бені і кремля нікчему. Не час і не місце для цієї гри, тим паче ці "мужчини" мали б знайти більш "цікавішу гру" під час війни. Але ні, реальність в якій 95-й квартал і сам клоун розїжджаючи з концертами закордоном не придбали для армії навіть 1 сраний пікап, змушує цих "героїв" обсирати те, що придбав для армії Порошенко. То пікапи не такі, то безпілотники фуфло (бачите які у нас універсальні специ в тилу, в глибокому тилу), то тепер черга дійшла до броньовиків. Сказати що броньовики не такі гниль не може і каже, що то Порошенко захищає свій Рошен. От про це я і хотів поговорити. Допустимо, це так. Допустимо, це його головна мета. І що? І що в цьому поганого? Що поганого в тому, що власник бізнесу, допомагаючи армії, тим самим намагається захистити свій бізнес? І інше питання: а чому свій бізнес не захищає беня, якому клоун сцяний минулого тижня подарував 4.3 мільярди гривень? Просто так. Чому свій бізнес не хочуть захистити новоявлені мільйонери з слуг? Чому свій бізнес від окупанта не хоче захистити 95-й квартал? Чому? Чи не є це ознакою, що ці особи готові співпрацювати з окупантом, а може й мають якісь домовленості з ним? Бо захистити своє - це природньо. А не захищати - це дивно. Як і дивно обсирати тих, що захищаючи своє (навіть якщо їх мета суто прагматична, але ви не знаєте їх мети) захищає і вас тим самим. Та й взагалі, зважаючи на об'єми допомоги, співмірні з об'ємами допомоги цілих країн, клоуни могли б укласти свій знамениті "гарантії безпеки" з і Порошенком. Той принаймні точно не підведе і возити допомогу, незважаючи на те що його обсирають. Далеко не кожен "гарант" після такої дічі продовжував би допомагати цим ідіотам. Увійти у Facebook
Где сын Порошенко? Он по возрасту военнообязанный. Сын такого патриота Украины и в момент наивысшей опасности для родины просиживает свой зад в ресторанах Лондона.
Всіх росіян потрібно не ненавидіти як людей, а потрібно знищувати як тарганів чи щурів. Без емоцій, без ненависті, просто ТРЕБА. І знищувати не тільки тих тарганів, які потрапили на очі, вилізли на стіл. Непотрібно ділите тарганів на "поганих" чи "хороших". Розумієте, знищити потрібно всіх. Усіх поголовно. Під корінь. Назавжди.
ИЛЮСТРАЦІЯ - ЧОМУ ПОРОШЕНКО? От мене питають час від часу, чому я підтримую Петра Порошенка? Ну мовляв, він вже був президентом, йому не світить, бла-бла, антирейтинг і подібне. Аж от прямо зараз намалювалася дивовижна ілюстрація. Щойно "Нафтогаз" оголосив технічний дефолт по облігаціях. Кошти на рахунку компанії були, але платежі по єврооблігаціях не провели, бо так вирішив Кабмін. Що тепер? Кредитний рейтинг "Нафтогазу" впаде нижче плинтусу. Міжнародні партнери гроші нам давати стануть дуже обережно. Наступні років 15 "Нафтогазу" доведеться доводити що він не трамвай, тобто що він здатний розплачуватися. Так от, я підтримую Петра Порошенка за якого "Нафтогаз" став ПРИБУТКОВИМ. За якого він почав розплачуватися по боргах, а не перекредитовуватися. І відбувалося це як раз під час війни, коли команда Порошенка стабілізувала фронт і зайнялася зміцненням економіки. Звісно уже волають, що "Нафтогаз" влетів у дефолт через війну. Західні експерти категоричні, дефолт - наслідок зламу корпоративного керування компанією у квітні минулого року. Але як би там не було. За Порошенка "Нафтогаз" був прибутковий, а за Зеленського він у дефолті. Крапка. Відчуваєте різницю? Я підтримую Порошенка, тому що мені глибоко чхати, чи гарний він у роликах на ютубі, і чи гарно вийшла його дружина на сторінках "ВОГ". Я не зірку обираю раз на п'ять років. Я обираю менеджера і я хочу бачити результати. Я жити хочу в цій країні. Я хочу Україну залишити нащадкам. Мені казали, що Зеленський завершить війну, а за Порошенка я буду сидіти в окопі. Ну от зараз я в окопі, без літньої форми. А "Нафтогаз" у дефолті. І ми-порохоботи, весною 2019-го клавіатури стирали, доводячи що буде от саме так. Хто правий виявився? Ні, я розумію, що більшості громадян чхати на "Нафтогаз". Вони не проводять логічного зв'язку між "Нафтогазом" і власним добробутом. Їм важить чи гарно виходить Зеленський в ролику і чи гарно він виконує свою роль великого і простого. Але до чого тут я? Я й близько не зобов'язаний підлаштовуватися під більшість. Я маю власні переконання, я їм слідую і я не бачу підстав їх міняти. Змиріться з цим. І так. Неосоціалісти і шанувальники популістів (а саме ці особи складають кістяк виборців ЗЕ) можуть марити чим завгодно. Але переможуть ідеї порохоботів. Навіть, можливо, не на чолі з Петром Порошенко - але за його активної участі. Ідеї які сповідують порохоботи, по суті це старий добрий державницький консерватизм. Це про те, як будувати і заробляти. А не про те як тринькати зароблене до тебе, на проектах початих не тобою. Ідеї порохоботів переможуть. Просто тому, що інакше й бути не може. А сам Петро Порошенко своє ім'я в історію України вже міцно вписав. І продовжує вписувати шодня. Вписувати буде ще дуже довго, у Петра Порошенка ще багато нереалізованих планів. Правда така, що багатьом нинішнім діячам, які Порошенка ненавидять, історія відведе роль дрібного політика часів Порошенка. Це уже очевидно. Дмитро "Калинчук" Вовнянко
2019 рік Порошенко: "У війні винна РФ". Російські ЗМІ: У війні винен Порошенко". Українські ЗМІ: У війні винен Порошенко". Зеленський: "У війні винен Порошенко". Українці: "Та мабуть Порошенко, в тєлєвізорі врать нє станут". 2020 рік Зеленський: "Навєрноє ево надо посадіть!" Російські ЗМІ: Даа! Посадіть ево!" Українські ЗМІ: Даа! Посадіть ево!" Українці: "Даа! Посадіть ево!" Порошенко: "Та пох, саджайте - а у війні винна РФ". 2021 рік Зеленський (жарить шашлик, намагається посадити Порошенка): "Но навєрноє, у війні винувата РФ". Порошенко: "Я ж блять казав". Українці (танцюють) ЗМІ (про всяк випадок транслюють "Сватів") ....2022 - конєц епохі.
Всіх росіян потрібно не ненавидіти як людей, а потрібно знищувати як тарганів чи щурів. Без емоцій, без ненависті, просто ТРЕБА. І знищувати не тільки тих тарганів, які потрапили на очі, вилізли на стіл. Непотрібно ділите тарганів на "поганих" чи "хороших". Розумієте, знищити потрібно всіх. Усіх поголовно. Під корінь. Назавжди.
Ви помітили , що відбувається у залі ВР коли виступає П. Порошенко ? Крики, сміх, зневага до оратора, неймовірний шум, хаотична біганина по залі... а йому, хоч би що. У нього є мета - процвітаюча, повоєнна Україна, і як цілеспрямована і розумна людина, він просто відсікає всі ці штучні перешкоди, що створюються цими дрібними шкідниками - паразитами. Напевно це дуже не просто, залишатися гідною людиною коли кожен день війна назавжди забирає у тебе чудових людей, знайомством з якими ти так пишався, коли тисячі боягузливих і заздрісних нікчем плюють тобі в спину і обмовляють тебе, коли твоя країна зазнала нападу ззовні , а у середині панує хаос і розруха .... Не кожен би зміг ось так, далеко не кожен. Я тут згадав одну стару притчу, розпопім : Одного разу до лева прийшов собака і викликав його на бій. Але лев навіть не звернув на неї уваги. Тоді собака заявив: - Якщо ти не будеш зі мною битися, я піду і розповім усім своїм друзям, що мене лев боїться! На що лев відповів: - Нехай краще мене засудять за боягузтво собаки, ніж зневажатимуть леви за те, що я борюся з собаками! У цій притчі кожен може впізнати себе, правда не всім вистачить сміливості в цьому зізнатися.