ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Срочная новость! Без СМС и регистрации!

Журналістка ТСН випадково (❗️) зустрілась із родиною Порошенка в найдорожчому (❗️) готелі Лондона і через це (❗️) на неї накинулась Марина Порошенко та зламала журналістці ніготь. Про це йдеться у сюжеті ТСН.
    У нашої Першої Леді залізні нерви (я б ще йεбαлσ подрихтовала).

Тут в мене виникло кілька питань:
    1. Що дешева шльσндрα, тобто журнаглістка ТСН зовсім "випадково" робила в найдорожчому готелі Лондона?
    2. Готель в Омані для шмарклі (за наші гроші) коштував дешевше, чим готель в Лондоні за гроші Президента Порошенка?
    3. Як журнаглісти ТСН могли не знати, що Президент Порошенко знаходиться в Лондоні, якщо вони слідкують за кожним його кроком, а на сторінці Європейської Солідарності в фейсбуці про це було повідомлено ще зрання? Адже саме тому дешева хвσйдα з ТСН "випадково" опинилась в найдорожчому готелі Лондона.
    FB_IMG_1656536905235.jpg

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А чо тоді Петро і Марина були такими зашуганими? ;)
    Марина он аж в істерику впала, ніготь журналістці зламала :)

І Петро знову збрехав за Льоху, бо той ніби був в Цюріху, а Пєтька сказав що той на фронті ;)

3. Я й кажу що ти брехло. Подивись відео

4. Що дешева шльσндрα, тобто журнаглістка ТСН зовсім "випадково" робила в найдорожчому готелі Лондона?

5. Gyppsy

Подивися відео

6. Подивився, не знайшов і близько дешевої шльондри. Тоді як вона опинила ь в дорогому готелі?
    View:
    View: https://youtu.be/lXXsnpd4ry0

7. Gyppsy

Так то ж не дешева шльондра, то Марина - жінка Пороха :)))

8. Петро Порошенко везе з Британії ддя ЗСУ 12 вантажівок підвищенної прохідності Leyland DAF 45.150. Автівки вже в дорозі.

Ще за 16 вантажівок вже внесена застава.

Я оце збагнути не можу. Я бачу на фронті КрАЗи і МАЗ-Богдани, зскуплені в часи Порошенка. І які за Зеленського просто свавільно перестали пускати на тендери Міноборони, аж до банкрутства "Богдана". Я бачу на фронті швидкі "від свинарчуків" - вкалують як прокляті.

А де хвалені "Татри" від ЗЕкоманди? Про цивільні МАЗи з Білорусі, які за Зеленського стали постачати до ЗСУ по ціні дорожчій за значно якісніший МАЗ-Богдан, зараз якось і питати незручно.

Це що, Порошенко ще й досі забезпечує військо вантажівками?

9. ⚡Шокуюча новина! Мільярдер Порошенко зупинився не у хостелі, а обідав не у Маку!
    І кип'ятильник з собою у номер не брав!
    І мівіну не їв. Совісті немає зовсім!
    Молнія!

10. Коломойський продовжує мстити Порошенку за націоналізацію Приватбанку, який систематично грабувався власниками з 2011 року. Цього разу ТСН та УНІАН розмістили чорнушний матеріал, де сім’ю Порошенків застали за сніданком у лондонському готелі. До Великобританії Порошенки прилетіли на день, щоб купити 12 вантажівок для армії і побачити молодших дітей, які там вчаться вже не перший рік.
    Головне звинувачення - готель дорогий, щоправда не зрозуміло, що в такому дорогому місці робить кореспондент ТСН, невже Коломойський стільки платить?
    Інше звинувачення - Марина Порошенко умілим прийомом зламала журналісту накладний ніготь. Ну це вже з розряду командос!
    Вчора матеріал був на ТСН, сьогодні вранці на УНІАН, а далі за поширенням ми побачимо хто на підсосі у олігарха.

11. О, до мене, нарешті, дішло, чому раптом півстрічки стали майстрами по манікюру

Значить, слухайте сюди: ось так "зламати" ніготь можна запросто тільки у випадку, якщо ніготь той був зроблений з дешевих матеріалів у дешевого майстра.

В принципі, кесарю кесарево. Який ще може бути майстер (і матеріали) у тих самих недорогеньких?
    Увійти у Facebook

12. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

:))) На видео в Кременчуге в ТРЦ воронки нет, украинцы этого не видят.
    На фото в Краматорске фото точки У с украинским серийным номером - украинцы опять ничего не видят.
    А тут один украинец от другого хочет чего-то добиться после просмотра видео.:haha: Наивный человек.:)))

13. Gyppsy

То всьо фігня.

@Mykhaylo Khomchyn , не тужтеся ;)

В сухому залишку - і Петро, і Марина засцяли, коли побачили, що їх знімають.
    Марина перестрашилася і почала виривати телефон. Нерви у неї ні на що не годяться, їй треба на лікування.
    Петро також розгубився, почав виправдовуватися і брехати. Для нього це також була прикра несподіванка.

Висновок - Порошенки залетіли :)

14. Ідіот. Google в допомогу. Там є відео з середини ТРЦ в момент прильоту тої блядіни.
    До чого ті кацапи розумово обмежені. Рівень розвитку - наскільки дозволив телевізор

15. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

Десятки тисяч убитих мирних жителів, сотні стертих з лиця землі населених пунктів, знищення цивільної інфраструктури, ракетні удари по торгових центрах, житлових будинках, зерносховищах, дитячих садках. Нахабна брехня усьому світу про те, що Москва б'є "тільки по військових об'єктах". Мародерство, пограбування, зґвалтування.

‍На Росії все ЦЕ називається "глибокою повагою до народу України". Боюся навіть уявити, як у російській інтерпретації виглядає протилежне почуття.

Ця аль-каїда з гівна, лаптєй і палок має бути стерта з лиця землі, і чим швидше тим краще, інакше вона зітре землю

16. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Вы жертва украинской пропаганды. Есть видео прилёта ракеты к лесу. Там не видно, куда именно попадает ракета. Есть видео с ТРЦ и там нет воронки. Есть видео с завода и там воронка. По версии украинской пропаганды эта ракета попала в ТРЦ и не оставила воронку. И вы этому верите. :haha:Кто после этого из нас идиот: вы, с противоречием законам физики,:bad: или я?:hi:

17. Кацап одним словом. Ідіот. Що ТВ сказав- тому і вірить.
    ТРЦ був під відкритим дахом.? Ракета падала зразу на землю.? Не проживала дах? Не взривалась в повітрі?
    Ідіот
    Кацапи-це мавпи з гранатою.

18. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

Десятки тисяч убитих мирних жителів, сотні стертих з лиця землі населених пунктів, знищення цивільної інфраструктури, ракетні удари по торгових центрах, житлових будинках, зерносховищах, дитячих садках. Нахабна брехня усьому світу про те, що Москва б'є "тільки по військових об'єктах". Мародерство, пограбування, зґвалтування.

‍На Росії все ЦЕ називається "глибокою повагою до народу України". Боюся навіть уявити, як у російській інтерпретації виглядає протилежне почуття.

Ця аль-каїда з гівна, лаптєй і палок має бути стерта з лиця землі, і чим швидше тим краще, інакше вона зітре землю

а де твій аватар? :)