При чому тут Піськов? Чи Порошенко уже змінив прізвище на Піськов? То так і скажіть. View: https://www.youtube.com/watch?v=FU4LncS3DDw
А моя особиста думка, що @Mykhaylo Khomchyn - @Good man - i @Мих - Щоправда, я нікому цієї думки не нав"язую. Навіть адміністрації форума та модераторам.
Я тобі дам навіть версію друковану почитай. Нардеп Деркач опубликовал разговор якобы Путина и Порошенко: “Жму руку, обнимаю” А то ти тут посилаєшся на канал Наш і Мураєва, який два тижні то у з дозволу зелених втік у Європу. До речі, а де Деркач? Ще одного любителя фейків проти Порошенка Жванію уже прибрали. Боюсь, що Деркач на черзі. Думаю на кацапам ні зеленим такий свідок непотрібен
Хомчине, навіщо Кремлю (ольгінцям) топтатися по політичному трупові Порошенка? От Ви написали: Ще можна було б зрозуміти, якби Порошенко відігравав якусь роль в Україні. Є дві країни, що воюють. Для Росії-агресора логічно вести інформаційну війну і вкидати фейки проти діючої влади України, щоб підривати її авторитет, довіру до неї суспільства. Але ніяк не проти колишнього Порошенка, об якого український народ три роки тому ноги витер. (синонім - дав ногою під сраку). Ще раз кажу: Є лише одне пояснення небаченої активності порохоботів на захист Порошенка. Це те, що у нього рило в пуху, і це скоро стане очевидним для всіх. Адже суд над Порошенком грунтуватиметься не на тому, що сказав його товариш і соратник Медведчук, а на свідченнях інших учасників злочинної банди, на телефонних записах, які пройшли експертизу тощо. Стосовно Мураєва. Я погуглив, де є ролик про ту пріснопам"ятну розмову Путіна з Порошенком. Виклав посилання на той, який попався під руку.
Ага. А Порошенку такий свідок потрібен? Логічно припустити, що прибирає той, проти кого направлено свідчення. А якщо фейк, то Порошенко давно вже мав подати позов у суд і виграти його. Але якщо не подає, а тратить гроші на срачі і серунів по форумах та мережах, значить, не фейк. А от тут Ви мене здивували: В друкованій версії можна надрукувати що завгодно. Я читаю зараз, як Гаррі Поттер на мітлі літає. Вірити надрукованому не можна. А от автентичним голосам - можна. Таку розмову підробити просто неможливо. Живе спілкування, коли один щось каже, інший вставляє слово чи півслова, інтонація, сміх тощо. Саме тому я впевнений, що така розмова Порошенка з Путіним дійсно мала місце. А згодом ми почуємо і ті розмови Порошенка, які притримують зараз до пори до часу.
До речі, а де Деркач? Ще одного любителя фейків проти Порошенка Жванію уже прибрали. Боюсь, що Деркач на черзі. Думаю на кацапам ні зеленим такий свідок непотрібен
То все дурниці. Порошенку вдалося вивести дуже цікаву химеру - Зозуледятла. В голову дятлу зозулька прилетіла і там оселисася. Получився Хомчин.
До речі, а де Деркач? Ще одного любителя фейків проти Порошенка Жванію уже прибрали. Боюсь, що Деркач на черзі. Думаю на кацапам ні зеленим такий свідок непотрібен
Медведо, ти щойно обісрав всі правоохоронні органи команди Зеленського. Не відчув? Всі знають, що у Порошенка рило в пушку, а команда Зеленського ніяк не може той пух обнаружити. Невже вони всі такі тупі?
кто то уже подобное говорил . Аркадий исаакович говорил * Слушал я вас всех долго и внимательно и наконец понял - ну и дураки вы все* Слушай , ты оотовишься на сцену, будешь рыжим?
Кацалапый любит порассуждать на тему логики, а сам не может логично объяснить почему, когда абсолютно все правоохранительные и антикоррупционные органы подчиняются Зеленскому напрямую или через парламент, который также подчинён Зеленскому, он не может посадить Порошенко, если тот и предатель и вор и коррупционер.