Мені цей казус із виносом техніки з робочого місця нагадав старий фільм. Хто колись дивився, може подивитися ще раз, а хто не бачив, подивіться. Я ставлю на тому місці, яке проасоціювалося з вчинком Порошенка. View: https://youtu.be/_PVlnnq3SZY?t=3194
TRUST.UA «Рошен» поставил ВСУ еще 430 снайперских винтовок Без дополнительной рекламы и прочих информационных штучек, «Рошен» (который управляется трастовым фондом) закупил и передал украинским десантникам 430 снайперских...
Хлопці, хто ви є? Ви є антиукраїнські елементи і я вас особисто, разом з Ігор_М(оскаль) прирівнюю до : Проти Пороха до суду заяви подали: Шуфрич, Новинський, Портнов, Крючков(від Суркіса) за мову, церкву,війну. Як вам позивачі? Норм? Звичайна пята колона.
Шо, "Рошен" вже торгує зброєю? Чи баран почув сталу фразу торгові операціі і тепер ліпить іі куди попало?
А того, що між ними і Порохом можно ставити знак рівняння. Тому ФТОПКУ всіх разом. Те, що вони не цілують його (Пороха) в сраку, не говорить про те, що вони файні хлопці. Такі самі виблядки. І знову чергова брехня від Вас - не разу не чув від жодного з них, щоб вони пропонували повісити Пороха Ну Ви й брехлоооооооо
Шось то мене починає кумарити... Кожний поц чомусь згадує барана, хоча на вивісці вівця /і я це говорив кілька разів/ тре мінєти... зі старий як світ анек Їде москалиха на авто по Карпатах. Пробила колесо, стоїть, чекає - може хтось допоможе Підходить чотири гуцули. Москалиха: - Памагітє, пажалуйста, я расчітаюсь... Вуйки подивилися, один каже: - Тре мінєти! Москалиха: - Та без проблєм! А у четвьортого что, нє стоіт?
@medwedo berlogsoni, ну от і ви туди ж Це не баран, це вівця! ВІВ-ЦЯ! ЗІ ох, таки тре мінєти... ззі так хто тут пише той сценарій?
Я не про Вашу вівцю. Я - про баранів, що дякували. До речі, у нас, турків, різниці між словами "вівця" і "баран" немає. Просто koyun. Так, наприклад, в українській мові немає окремого слова для ластівки-самця. Про муху я вже й мовчу.