ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєш в чому твоя помилка?
    В тому, що ти свято віриш у ті Мінські угоди, котрі декларував Путін. Тому що ти віриш Путіну.
    А тим часом Європа та США вимагали у Путіна виконувати Мінські Угоди.
    сша закликає Росію виконувати Мінські угоди - Пошук Google

Тобто Росія вимагала, але сама не виконувала. Чому? Бо їм вони були невигідні.

Дійшло?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Путін завжди бреше, а ви сприймаєте його слова за правду.
    А от замок Зеленського у Криму поки ніхто не рухає - це факт.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напав. Але не я, а ви постійно козиряли фразою - "бо Путін нападе".

4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ты лучше медведко знаешь что тот думает? Да. Вот он русский интеллект

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тобто, Ви були впевнені, що Путін не нападе?
    Я попереджував, що Путін нападе, а Ви - що Путін не нападе? Так Вас розуміти?
    Ще раз повторюю, Путіну Порошенко був вигідний як президент України. І Росія не нападала, тому що мала в Україні президента, який їх влаштовував. Якби не влаштовував, то Росія напала б ще за часів Порошенка, коли армія України була слабкою. Скажімо, в 2016 чи 2017 році.
    А навіщо нападати? При Порошенкові авіабудівництво поступово згасало (не приступали до виготовлення Ан-178, які конче були потрібні ЗСУ), КрАЗ дихав на ладан, армію забезпечували китайськими Богданами, військово-морські бази не будувалися, військово-морські катери не закуповувалися і не виготовлялися (в Миколаєві на суднобудівному заводові), мости через Дніпро не будувалися (і не тільки через Дніпро), кран Захарій упав і його відволокли в Туреччину. Вугілля у терористів закуповувалося, тобто Україна де-факто частково сама фінансувала терористів.

На риторику Порошенка ніхто не звертав уваги. Говорив не для того, щоб щось робити, а для проформи.
    З приходом Зеленського ситуація змінилася радикально. Відновлюється авіабудівництво для армії, закуповуються (отримуються безкоштовно) і будуються військові кораблі, закладено будівництво двох баз для ВМС України, Україна отримує Байрактари, Джавеліни (до речі, при Порошенкові так і не приступили до спорудження патронного заводу замість втраченого в ОРДЛО). Будуються якісні дороги, які дозволяють в рази скоріше перекинути у випадку потреби військову техніку (що в дійсності і мало місце - сам бачив, як С-300 на великій швидкості в перший день війни переганяли під Васильків Київської області. Де вони успішно і розхерачили російський десант).

Армія України з кожним днем стає сильнішою і сильнішою. Це - загроза того, що Україна скоро стане зовсім не по зубах для Росії.
    Крім того, рух в ЄС і НАТО - це вже не порошенківська риторика, а реальні кроки. І Європа починає бачити, що Україні можна довіряти, можна давати в великих кількостях сучасне озброєння ( ті ж Джавеліни, Стінгери).

Давайте, Миху, не забирайте у мене час. Я ще й працюю. Але інколи Ваша недолугість примушує мене реагувати.
    Я пишу, хоча знаю, що до Вас це навряд чи дійде, а декому це буде корисно почитати.

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз кажу.

Росія не нападала, бо боялася Порошенка, а Зеленського не боялася, тому напала.

Логічно?

• Тупо Тупо x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

И что такого страшного мог сделать порошенко? Начать изготавливать шоколадного путина?

• Тупо Тупо x 1
  8. І навіщо було дойобуватись до цього чоловіка, який виборов для України цілих 8 років, закупив за свої гроші ППО Києва, а тепер стоїть на захисті держави і допомагає армії грошима і зброєю?
    І якими важливими були і є саме Армія. Мова. Віра ми можемо усвідомити лише зараз

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

У всьому, що зараз відбувається в Україні, винен Порошенко і тільки Порошенко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Сука, вы ебанутые.Идет война, а вы продолжаете срач.Все знают, как я писал о Зеленском.Однако, я прикусил свое жало и молчу.Ибо понимаю, что розбрат и срач- на пользу врагу.И другого Президента Украины сейчас нет.Просто нет.А вы все продолжаете.У вас что, говно во рту застоялось, что вам обязательно нужно его проветрить?Модераторы, можете банить.И рассказывать о "правилах ведения дискуссий".Эти же "правила"- самое нужно сейчас.Особенно, при взгляде из-за кордона.Все, это не украинский форум.Это клоака.Ушел.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Абсолютно згідна.

• Подобається Подобається x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порохоботи першими починають.
    Треба їм закривати писки.

Сивий геть-man он на своїй сторінці ФБ також заспокоїтися не може: все "я" та "я", та "солідарність"...

13. medwedo berlogsoni

До речі, українські попи московського патріархату також перестали згадувати Кіріла Гундяя. В якихось там ритуалах, я в цьому не сильний.
    Це, стосовно віри.
    Стосовно мови, то ми чули, якою мовою військовий тероборони давав депутатські запити Шуфричу, якого піймали з фотоапаратом на блок-посту під Києвом

View: https://www.youtube.com/watch?v=M0sCZzbTI-4

Так що мова - також не щось козирне.
    Стосовно армії, я вже говорив. Якби почали на заводі Антова будувати нові Ан-178 ще за перших років президентства Порошенка, а не з ініціативи Зеленського, то ЗСУ уже мали б кілька транспортних літаків. Та й Байрактарів власного виробництва було б більше.

14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Надо примириться с Господом, поверить в Бога, отказаться от ненависти и мести... (не надо переносить єто на войну, которую развязьівают черньіе сильі после того, как растоптаньі милосердие и любовь)
    Если возлагаете свою надежду на Бога, то возлагайте, а не становитесь подобньім своим врагам.
    Если ваши попьітки не принесли вам покоя и противник не раскаялся, то сохраните верность добру, а Он позаботится о вас и воздаст должное каждому.

15. medwedo berlogsoni

@Un.Known , у мене пропозиція.
    Оскільки Порошенко ЗАРАЗ жодним чином нічого не вирішує, пропоную цю тему закрити. А хто згадає Порошенка в будь-якому контексті, крім якщо він віддасть хоча б мільйонів п"ятсот на потреби ЗСУ, банити на традиційні три дні.
    Амінь, як каже Комунарець.

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стрєлочнік, я в курсі.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Путіна можна згадувати, я зрозумів.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це не віра, це боязнь за свою дупу. А УПЦ МП - не церква.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якого ти, циган, вибрав. Довершуй фразу правдиво.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рабінович, ти не догнав.

а де твій аватар? :)