«Украинская делегация продемонстрировала бескультурье, отсутствие воспитания и пренебрежительное отношение к российским коллегам», – сказал газете ВЗГЛЯД чрезвычайный и полномочный посланник в отставке Василий Корчмарь. Украинская сторона проигнорировала деловой стиль на переговорах с Россией... "
Цікавий критерій тупизни і мудрості. А як ви думаєте, яка кількість у відсотках від числа всіх українців є тупими?
Кому важко знайти зв"язок між цими двома постами (перший - зауваження Василя, другий - реакція Миха), я допоможу. Для цього беремо український популярний вираз "При чому тут міліція, що грім порося вбив?" Ми - люди вчені, і знаємо зі школи, що вбиває не грім, а блискавка. Яка б"є, як правило зверху, із зеніту. Далі я замовкаю. На добраніч.
@Мих не викладайте оті величезні картинки. І при чому тут Порошенко? (див. назву теми). Всі знають про Януковича, про те, що Росія хоче його поставити маріонетковим президентом. Але де? В Харкові на нього відразу впаде вінок. Той же вінок через три дні, за християнським звичаєм, покаладуть на його могилу.
Тутейші щирі порохоботи люрять окропом, дивлячись на Президента Зеленського. От і пишуть всякі дурниці. /до речі, я колись казав, що я не голосував і ніколи не проголосую за Зеленського. Є гарна приповідка: "Ніколи не кажи ніколи"/
Та ні, тут справа зовсім не в тому. Просто декому за кожним поворотом ввижається Порошенко і порохоботи. Це якась хвороба психологічного плану. От скажімо, моя велика картинка і жодного слова про Пороха, навіть натяку, а у Медведо сидить шпак в голові, як тільки той шпак клюне, зразу вилітає слово - порохобот. Я вже не злюся, це навіть потішно.
Де я писав "порохобот"? Я зауважив, що в темі про Порошенка не місце здоровенним за розміром повідомленням про політичний труп Януковича. Чому Ви в тему про Порошенка (і не тільки) запостили Януковича?(Може, Ви на обличчя не відрізняєте Порошенка від Януковича?)
Что характерно для порохоботов они долго запрягают но быстро переобуваются . Главное переобуваться в правильном направлении