Циган, я бачу я був правий, коли написав про твою нетрадиційну орієнтацію. Що, не знайшов надійного партнера, а зелені виявилися ні на що нездатними?
То - Ваші припущення. Генпрокурор поїхала в США у справах. А якщо хтось (у даному випадку - Порошенко) винен, то підписати може і замісник. Прокурор поїхала цілком законно: відряження, табелювання про те що знаходиться у відрядженні, гроші на відрядження, середня зарплата на час відрядження. Або якщо відпустка, то - відпускні, табелювання тощо. А от Порошенко рванув у Стамбул незаконно. Ніхто йому ні відпустки не надавав, ні у відрядження не посилав. Немає в ВР відповідних наказів і документів. Якщо буде неспростовно доведено в суді, що Порошенко організував злочин (купівлю вкраденого у держави вугілля за готівку), то не так уже й важливо, хто підписав підозру. У Порошенка було п"ять років, щоб зробити справжню і дієву судову реформу, а він попереду попів із томосами бігав.
Хомчине, не можу не погодитися. Коли Саакашвілі без суду за розпорядженням Порошенка викидали із України, то також було беззаконня. І Ви раділи беззаконню. От зараз Порошенко і пожинає те, що посіяв. Ви, до речі, читали, що Порошенко вже після того, як програв вибори, призначив 75 суддів? Порошенко Петро Олексійович — Вікіпедія Ваша думка, навіщо він це зробив?
Саме так. Генпрокурори здають "страну врагу внєшнєму". Є багато прикладів. До речі, з чого Ви взяли, що Сполучені Штати - ворог України? У України на даний момент один ворог - це біснуватий Путін, який призвів до того, що Росія воює проти України.
Вам - чужд, а нам - свойжд. Крім того, що таке СНГ? Пам"ятаєте казочку: "Дорогие девицы-эсенговницы и дорогие ребята-эсенговнята"?
ладно, возьмем с другой стороны. вы же понимаете что глобально западные страны Богу меньше угодны чем жители СНГ. я не говорю что они плохие, но все же. америка сформировалась на преступлениях, грабеже индейцев и прочее. мы же всегда любили царя, много молились, ну все такое.
Та до чого тут жітєлі СНГ? Україна не входить в СНГ І ми ніколи не любили якогось там царя) @Hatrexis, так що дайте си на спокій )))