Справа не тільки в тому, що моряків послали під ймовірний обстріл і вони чисто випадково не загинули від куль. Є ще два моменти, котрі будуть проходити як важливі: - українським морякам було заборонено оборонятися і відповідати на обстріл. Тобто, послали на заклання - українських моряків командування ЗСУ навіть не планувало і не намагалося захистити Збройними силами. Тобто, напад на моряків повинен був бути безнаказанним по задуму всього плану. І все заради одного - введення воєнного стану на території України.
Крим, звичайно, український. Що за дурне питання? Але він окупований. Ви ж не поїдете зараз в український Крим, чи не так? А чому тоді віддають наказ підпливати на баржі до українського Криму, де по них стрілятимуть (і битимуть із винищувачів) окупанти? Уявіть собі окупований німцями Київ. І командування Радянської Армії віддає наказ на баржі підпливти до Києва, в радянській формі, але не відстрілюватися. А тільки показати, що Отець народів на всіх кладе з прибором (находячись за тисячу кілометрів під охороною і в бункері). Вистачить уяви таке уявити?
На Порошенко завели справу про держзраді. Як будуть наздоганяти "Петра П'ятого" і кому з його соратників "світить" стаття? 20 травня о 10:00 п'ятий президент України Порошенко втратив недоторканність. У цей момент вступив в повноваження його наступник Володимир Зеленський, а сам Петро Олексійович втратив імунітет глави держави, який захищав його від кримінального переслідування.
Кожного дня гинуть хлопці на сході. А нащо? От як Гриценко. І ніхто його не переслідує, ніхто не стріляє. А був би на фронті - хто зна? Може б отримав кулю. То дураки воюють і ризикують. Сиди собі дома, грай підкидного. - А Путін - Хуйло? - Тааааа, звичайно хуйло. І таких патрійотів у нас 73%.
О, @Мих -а ще й досі ніяк пенсіонер Гриценко не відпускає @Мих, до речі - а чим закінчилися тоті розслідування про розпродаж Гриценком озброєння? Той барига, що був головою ТСК перед першим туром весь час наголошував, що Гриценко буде відповідати за злочини. І що? Бариги знову пукнули в калабаню?
Я думаю, Толік на гачку. І цим розкраданням завжди можна старого притиснути до стінки. А так... нехай скаче... але не високо, бо може впасти.
А я навіть про це не думаю, хай тепер вони собі самі про себе думають. А от подивитися на розвиток подій буде цікаво. Бо хліб є, а от видовищ не вистарчає І ще в мене є велика мрія /ну, але я про неї вже розказував .../
А тепер дуже серйозно. Шановна громада, співгромадяни, українці. Вас наї.ли. Хтось це розумів одразу, хтось це зрозумів згодом, хтось щойно протверезів, хтось не зрозумів навіть зараз і не зрозуміє при настанні летального випадку для держави. Визнавати помилки - це сила. Визнавати помилки - мати шанс на майбутнє для себе і своїх дітей, і мати цей шанс в Україні, а не в Бенесуелі, або федеральному окрузі. Саме час зрозуміти, що ми стоїмо на краю прірви, якої ви ще не бачили. А саме тому треба відкинути всі чвари, треба відкинути особисті образи, треба зрозуміти, що ставка на своїх але не професійних - програшна, мають відбутися соціальні ліфти, де профі займаються своєю справою на благо загальної справи. Україна - в нас одна. Україна - в небезпеці. В небезпеці кожен, навіть той, хто зараз думає що ще можна погратися в ідеологію і потім якось вирулити. Ні. Всі. Нас чекають втрати, і це вже не змінити. Але їх треба мінімізовувати. І зараз багато чого залежить від депутатів, від волонтерів і підприємців. Неможна гвалтувати Конституцію. Треба відстоювати незалежність. Треба відстоювати закони! Якщо ви не знаєте що робити, то є ті хто знають. Відкидайте чвари, державницька позиція вартує більше за маленькі тимчасові вигоди. Костянтин Нескоромний
Дай боже щоб тобі не прийшлось істи своіхдітей чи онуків в очікуванні видовищ. А ось хоронити іх через свою тупість шанси маєш. Ти сам накликав цю біду в свій дім. Коли зрозумієш - буде піздно.
Та кому тепер Гриценко потрібен? Ви його останні фотки з Юлею бачили? упс... Треба би ще попросити Парасюка, щоб він Гриценкові паркан на ріці завалив. Бо Володя спец по тотих ділах, він он на Байкалі їх багато подрулєв
То є найсмішніші солова, які ви часто пишете. Хто вам сказав, що все, що ви тут пишите всі читають? Хто?
Дружбан бариги Порошенка барига Онищенко заявив, що має намір домагатися через суди переслідування колишнього глави держави Петра Порошенка щодо його корупційних схем. Нардеп-утікач Онищенко має намір повернутися до України зі Н-даааа... Порошенкові не позаздриш - це ж тепер всі опальні бариги захочуть одержати моральну і матеріальну сатисфакцію за втрачені роки і можливості. Опальних бариг багато, а Порошенко один. ззі Онищенко - це той довірений холуй Порошенка, котрий розносив по ВР сумки з гостинцями при призначенні Луценка генпрокурором. Онищенко є автором фактажної книги про основну діяльність Порошенка на посту президента "Петр Пятий"
Поясніть. Я навожу конкретні приклади. Я, наприклад, на відпочинок в Крим не поїду. Поки він окупований Росією. І в Росію не поїду. Можете мене називати боягузом. І з десятого поверху не вистрибну, бо боюся. І не буду їхати вночі по дорозі зі швидкістю 120 км/год. Ні в тумані, ні при повному місяці. Про баржу вже хтось казав із депутатів. Якщо так хотілося посмикати за хвоста Путіна під Кримом, то хай би ті генерали і ті, хто віддавав наказ сіли на баржу, взявши іменну зброю з собою, і попливли через Керченську протоку. А посилати підлеглих на смерть заради введення військового стану, щоб ще якийсь час залишитися біля корита... А Ви, якщо такий герой, проскочте в Донецьк на вихідні і вискажіть там свої думки стосовно Порошенка.