Порошенко покинул Украину перед вызовом на допрос | FaceNews.ua: новости Украины на перший-ліпший літак, що вилітає з України.
"Наш" це мураївский канал? Недивно що його дивиться і коментує зебілоїдне бидло. Це тому що зрадники, як падлокловун.
Полетів виконувати обов"язки президента України: Що лишаеться робити, якшо падлокловун всіє лише красти і зраджувати?
Чого це прорвався? Його хтось не впускав? Ставив перепони? А герой проривався в товарняку, бо був сміливий?
До речі, цей "хєрой" ще отримує заробітну платню за свої "прості рішення"? За мій рахунок до речі. А його шльондра Ясько поперлася в Грузію за свій чи за мій рахунок?
Ви обережно пишіть, не ляпніть дурниць часом про Коломойського, бо нинішня влада тому олігарху дупу лиже.
Поїхати в Грузію - це його просте рішення. Надіюсь, це буде полегшення на бюджет України. $20 000 на місяць - не хіло для держслужбовця такої "багатої" країни, як Україна.
США, Канада б'ють на сполох через російські війська, а наш клоун - спокійний. Я думаю, що це пахне підкилимними іграми з Путіним. Справа вагнерівців - тОму підтвердження.
А Ви що, хотіли, щоб Прямий показав, як "граф уехал на карете со сложенным в гармошку задом"? Не так важливо, хто показав. Важливо, що показали. Вам жопа Порошенка в шашечку, ілі єхать?
Спокійний, бо впевненний у своїй перемозі над блудницею. І це невідворотньо, як прихід весни. А справа вагнерівців нічого такого страшного не зробили для України, щоб вже так битися об стінку, могло бути й гірше.
Це, @#$берусь, я поставив Вам Зебест! І навіть зробив скріншот. Це мене дуже порадувало, що Ви водія Порошенка назвали справедливо холуєм зрадника. Адже Порошенко обматюкав свого водія нецензурною російською лайкою, щоб той "рвав когті". Але мушу сказати, що я нітрохи не образився. Ну, ніскілечки. "...берусь буду"
Аякже, клоун впевнений, що в Криму його майно ніхто не відбере. Це ж не Ліпецька фабрика, нє? Цікаво, хто це вам на вухо нашіптує.