По-перше, про вісімдесят раз уже мова йшла. Не збагатився в вісімдесят раз, а прибуток зріс у вісімдесят раз. Я розжовував, у чому різниця. По-друге, декому уже б не завадило вивчити, як пишеться слово "президентство". Хоча б за цих 5 років, коли ми мали найпрезидентнішого із усіх президентів.
Я нічого не путаю. Там було написано (можете пересвідчитися): Без букви "т". Тобто, Порошенко був не президент, а президен. Ein Preziden ! Verstehen? А тепер буде Президент. Є.
Хомчин, просинайтесь. Скажіть що небудь на це нещастя. ГБР начало расследование в отношении Порошенко
Знову всраються. Є рішення міжнородної морської інстанції (даруйте, забув назву), де сказано, що моряки нічого не порушували. Навіть у випадку, якщо Крим - російський.
А ви радійте, як дурачок. Весь світ говорить: відпустити моряків, вони невинні. Граєте під дудочку Хуйла?
Морський міжнародний суд їх виправдав не тому, що вони виконували наказ. Якщо це вторгнення, то на такі речі дивляться по-іншому. І за вторгнення ніхто би їх не захищав.
Я це вже кілька разів казав, і для обраних тіпа вас, @Мих, із милосердя повторював. Що вам ще тре? Не маєте пам"яті? Йдіть до дохтура
Працює на кацапів і хуйла. Все, що якимось боком можна приліпити до Порошенка, Муженка згодиться. Немає значення, що це ніші територіальні води. Бидло є бидло. Ніякоі самоповагині до себе, ні до власних збройних сил.
Ви і тут не розумієте, про що мова. Є два моменти. - Наказ нашим морякам, щоб ішли через Керченську протоку. - Обстріл наших моряків у нейтральних водах. Тепер по порядку. Якби наші моряки, згідно з наказом, не пішли через Керчинську протоку, а сиділи, наприклад, дома і грали в карти в підкиждного, то чи обстріляли б їх у нейтральних водах? Розбираються зараз у досудовому засіданні з тим, чи був злочинним наказ іти через Керчинську протоку, знаючи, що Росія цього лише і чекає, щоб постріляти, чи не був. Простіше кажучи - підставили моряків чи ні. А те що Путін і його камарилья негідники ще ті, то ми і самі знаємо. Якщо буде доведено, що старий іржавий буксир в інтересах держави України дійсно потрібно було посилати з Одеси в Маріуполь, тоді ОК. Тоді Порошенко - геніалісімус.
Моряки виконували наказ. Зарубіть це собі на носу. Йшли вони у своіх територіальних водах. Це два чи у вас Крим уже російський і ми має робитм все з оглядкую на росею даби чогось не вийшло. Хуйло завжди правий, а керівництво своєі краіни ніколи і має дослухатись до хуйла. То тоді хто ви - підхуйловники чи хуєсоси?.
З цим я згоден. А чи потрібно було віддавати наказ - от у чому питання. Була необхідність чи не було необхідності відправляти моряків на іржавій баржі туди, де їх гарантовано могли обстріляти, і їх смерть кардинально нічого б не поміняла? От про що мова. І саме зараз із цим розбираються. Я Вам приклад наведу. Беруть людину і кидають в клітку до лева. Лев роздирає людину на куски. А той, хто кидав, каже: "Ну, що я вам казав? Роздер."