Єрмак та Новіков збрехали Волкеру та Тейлору про смерть своїх братів на Донбасі | Новини України - #Букви
Міську-поц, не єхиднічай З 24 серпня 1992 року і до початку 2005 року Порошенко був практично ніхто. Був звичайним баригою. А вже потім він міг /і впливав/ на процеси в державі. зі а найбільша його провина - 07.06.2014 р. - 20.05.2019 р. - Президент України
Я хотів бачити в цей часовий проміжок Президентом України того, хто побудує в Житомирі кращий фонтан, ніж у Вінниці. Тому і голосував тоді за Порошенка, бо він пообіцяв. А він, сучий потрох, взяв і надурив...
Яке дурне! Мавпо, Ви як падлокловунський сраколиз повинні знати всі трагічні для свого боженьки дати.
Я повторюю запитання. Що такого знаменного відбулося в цей день? Вікіпедія взагалі не згадує 24 серпня 1992 року. У мене підозра, що Ви, Хомчине, не знаєте, коли відбулося проголошення незалежності України. Що красномовно свідчить про Ваш "патріотизм". Втім, можете мене посоромити і сказати, що відбулося в цей день в 1992 році, і яке відношення до цього дня мав вьюноша Порошенко. 24 серпня — Вікіпедія Але я вдячний Вам за те, що Ви порадили одній комасі їсти мед замість гімна. Думаю, йому піде це на користь. Він просто не знав, що існує ще й мед.
Ну, що ж, Хомчине. Якщо Вам подобається гордонівське гімно, тоді - смачного! Чому Зеленський має щось пояснювати мухам і витрачати свій час? Він продовжує свою роботі.