Комаровський та Гордон зізналися, що вони ЛОХИ бо підтримали Зеленського, а не Пороха. Точніше, Комаровський це визнає, а Гордон ще пручається Одним словом, слухайтесь дітки Комаровського і не будьте гордонами
І ось тут фінальною вишенькою на тортик вийшла свіжа соціологія. Два з половиною роки тому ми стартували з позиції 73-25, а зараз 54-46. А попереду на нас чекають нові платіжки, ми маємо щодня наслідки правління Зеленського у вигляді антирекордів зі смертністю, ймовірні віялові відключення електроенергії та інше, інше, інше. За наступні два роки – я думаю, що вже й так зрозуміло за рейтингами та результатами. Для виходу в позитивний результат залишилося розплющити очі 4% виборців. І в країни знову з'явиться нормальний президент і стабільний розвиток.
Комаровський та Гордон зізналися, що вони ЛОХИ бо підтримали Зеленського, а не Пороха. Точніше, Комаровський це визнає, а Гордон ще пручається Одним словом, слухайтесь дітки Комаровського і не будьте гордонами
Міську-поц, Комаровський та Гордон - то фігня, в чому вони тепер там зізнаються. Головне - не Порошенко. Тепер і далі так тре - аби не Порошенко. Працюй, Міську-поц, і далі в цьому ж напрямку
Два з половиною роки тому ми стартували з позиції 73-25, а зараз 54-46. А попереду на нас чекають нові платіжки, ми маємо щодня наслідки правління Зеленського у вигляді антирекордів зі смертністю, ймовірні віялові відключення електроенергії та інше, інше, інше. За наступні два роки – я думаю, що вже й так зрозуміло за рейтингами та результатами. Для виходу в позитивний результат залишилося розплющити очі 4% виборців. І в країни знову з'явиться нормальний президент і стабільний розвиток.
Міську-поц, будь серйозним. 73-25 - це дані ЦВК А 54-46 - це фількіна грамота. І ще не ясно хто і для чого це намалював.
Циган лох!!!!!!!! View: https://twitter.com/tweetsNV/status/1458032565382746115?t=jiR6b2AsTUHK5tYIfoa9Wg&s=19
А я шо кажу - таки і направду фількіна грамота Міську-поц, ну ти і видав джерело - Телеканал "Прямий"))) Ти би ще того прибитого мішком Пояркова процитував;
Українці більше не хочуть бачити Зеленського президентом. Нове дослідження групи СОЦІС підтвердило, що Зеленський – лідер антирейтингу серед українських політиків. Майже 30% виборців ні за яких обставин не проголосують за бубочку. 56.6% українців проти, щоб Зеленський балотувався на другий термін. ❗️Загалом соціологи відзначають, що рейтинг Зеленського за осінь обвалився вже на 7%. І ця тенденція продовжиться, зважаючи на вал проблем, які очікують Україну вже в найближчі місяці. Але це не всі страшні новини для Вовочки. Соціологи традиційно провели дослідження потенційного другого туру виборів між Зеленським і Порошенком. І виявилось, що півшостого від п’ятого відділяють жалюгідні 7.8%. 53.9% - за Зеленського 46.1% - за Порошенка Минуло всього половина каденції «найвеличнішого», а вже прозріли не лише Гордон із Комаровським, а майже половина всіх виборців.
Це вже тенденція. ЗЕ пішов у піке. "Мінус" у рейтингу фіксують усі соціологічні служби. За осінь найвеличніший втратив 7%. І це ще не приходили платіжки за комуналку і ще ніхто не замерз через морози. А розрив з Порошенком у другому турі складає якихось 8%. Часу сушити сухарі а не футболку. Бо 56,6% не хочуть другого терміну Зеленського
Поки рейтинг 53% на 46%. А зовсім скоро Порошенко зможе отримати і 73% - якщо заявить, що посадить Зеленського, разом зі всією творчою групою на чолі з Коломойським. Бо там є вже багааааато за що.
Міську-поц, я не розумію причини твого екстазу) Українці ще більше не хочуть бачити і Порошенка президентом )))
Ото життя клоуна потріпало. Все, що брехав проти Порошенка вилізло бумерангом проти нього самого? Як там з війною? Клоун незакінчує війну бо наживається на ній?