А чо? Міхо порядний хдоп, він заробляє одним тільки своїм іменем великого реформатора Має доходи в п'яти країнах. ЗМІ дізналися про гроші Саакашвілі
Михайло Саакашвілі підшукав нову роботу. Вже колишній президент Грузії читатиме лекції в американській Школі права і дипломатії імені Флетчера. View: https://youtu.be/VcKK8EjZpc4 @Мих, як ви почуєте, що Порошенка десь в Європі чи Америці запросили читати лекції в порядних школах, то маякніть, будьте такі ласкаві.
Горький Лук : Она же ваша мама, або Как любить Моим учителем истории в школе был Михаил Рыбаков. Можете найти его в википедии. Сказать шо он был еврей — это не сказать ничего. Он даже не жид был, и не иудей, а целое иудище. Как на картинках геббельс-ньюс, с положенным по размеру носом, седой-всклокоченный и картавый шо французкий мушкетер. И бородавки где положено. Урок назывался «истогия». Потом он уходил с уроков, в безумном костюме и шляпе, при виде которой хотелось запеть «семь-сорок». В ней только перьев не доставало. Слава богу шо тогда не было смартфонов и инстаграмма. Он привел наш класс за руку на то место, где убили Аскольда и Дира. Оказалось — это пять минут пешком от школы. Он показал нам где их убили и рассказал за что, потом мы поехали на могилу, потом мы пошли смотреть Золотые Ворота и подземный музей. Там под стеклом лежало ржавое оружие наших арийских предков. Место, где из драккаров выпрыгнули на днепровский песок дружинники покойного конунга Рюрика, а Олег Вещий вынес завертутого в княжий плащ малолетнего Ингвара — будущего мужа Хельги Святой, отца Святослава Хороброго и деда Владимира Красно Солнышко. - Вот на этом самом месте! - кричал и плевался еврей. - Это все было тут! Почему вы не хотите это знать? Нам было похуй. Потом мы пошли на Ильинскую — место самой первой церкви Руси. Нам было скушно, девки пошли курить за угол, а он тыкал в здание пальцем и говорил: «Вы не видите! Здесь убили ваших пегвых двух мученников. Не моих, а ваших! Пегвых руских пгавославных хгистиан!» Нам все было похуй. Он приносил на уроки какие-то редкие фолианты истории Украины, гримуары в обложке из кожи девственниц, и бесновался когда мы не хотели учить свою историю. Называл нас «пгидуги» и «дегенегады». В этих фолиантах мы искали только голых баб. - Наш народ выжил потому что помнил свою истогию! Почему вы не хотите знать свою? Он садился на стул, и под ним что-то взрывалось. Нехитрая система из головок спичек и чиркалки. Мы ржали. Нам было похуй. Естественно, его посылали кебениматери изо всех школ. Потому что так наглядно учить украинской истории в УРСР было нельзя. Последняя, кажется, была школа на Русановке, где помешанного на истории Украины еврея затравили насмерть. Вот. Меня учил истории моей страны смешной и нелепый еврей. Всерайонное посмешище. Клоун в мокром пальто и обвисшей шляпе. А ведь я теперь знаю — как высаживались варяги, как стояли Золотые и Лядские ворота, почему Лютежский и Букринский плацдарм,я знаю историю Магдебургского права и где могила Ильи Муромца. Из моего класса вышли три полковника, один — Генерального Штаба. Детский известный иллюстратор, чемпион Европы по плаванию, и я, не бог весть шо, но тоже стараюсь. Понимаете, почему я, украинец, любого антисемита считаю личным врагом. И я помню, Михаил Александрович, по кличке «Гусь», как вы с прожжеными на жопе штанами грустно сказали, глядя в окно класса. - Украина же ваша мама. Вы что, совсем не любите свою маму? За окном был дождь, угловой 310 кабинет, третий этаж школы №30. Нам было похуй. Мы все были комсомольцы, будущие покорители Марса. А он был нелепый мойша. И за ним ржавели мечи дружинников Олега Вещего. О которых мы давно забыли. Ваш народ бродил по пустыне сорок лет. Наш бродит только тридцать. Я не забуду, Михаил Александрович, как еврей учил меня любить Украину. Я хтів би сказати вам дякую та чесно вибачитися за все дурне - але... ви мене вже не почуєте Эдуард Рубинштеин
Гонтарєва вже викладає в Лондоні і то за гроші. Бо читають лекції і за просто так. А що до викладання Порошенком, то скажу наступне: йому нема потреби цим займатися.
@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, мені сподобалось, і я уважно прочитав. Тільки незрозуміло, при чому тут Порошенко? Більш доречно було перепостити в тему про єврея Зеленського. Адже не виключено, що не лише Рубінштейн - патріот України, а і Зеленський. Крім того, напрошується висновок, що патріотами України можуть бути не лише картаві євреї, а і росіяни, які або зовсім не розмовляють українською, або розмовляють із сильним російським акцентом. Або навіть грузини, які проживають на території України порівняно недавно. Люди будь-якої національності можуть бути патріотами України. І українці також, зрозуміло, хоча, звичайно, і не всі. Для прикладу - Медведчук.
Шустер: Хочу, щоб Порошенко розповів правду про Іловайськ. Тому що я вважаю, що він за це відповідальний "Це людина, яка є частиною історії України, він прийняв країну в дуже складних умовах. Єдине, що я як військовий кореспондент, як людина, яка провела багато часу на всяких війнах, хочу, щоб він розповів правду про Іловайськ. Тому що я вважаю, що він за це відповідальний. Я вважаю, що він програв вибори через це", – заявив Шустер. За словами телеведучого, він готовий взяти інтерв'ю у Порошенка. "Якби в мене була можливість узяти інтерв'ю у президента України Петра Олексійовича Порошенка, я б йому сказав, що хочу поговорити про Дебальцеве й Іловайськ. Для мене це дуже важливо і, думаю, для народу України теж. Це питання номер один: що сталося, чому це сталося, навіщо ви вирішили проводити парад, кому це потрібно було? Цього я не розумію. Чому дані про коридор опинилися в російського Генштабу? Я можу повірити чому завгодно. Я можу вірити [начальнику Генштабу Збройних сил України Вікторові] Муженку, який каже: а як ми могли вивести людей, якщо не даємо їм коридору? Це теж правда. Ось про це я хочу почути, тому що це важливо..." – додав Шустер.
Не для бидла: "ДЯКУЮ ТОБІ, ПЕТРЕ, ЗА ВСЕ, ЩО ТИ ЗРОБИВ": ЮНКЕР ВІДКРИВ КОНФЕРЕНЦІЮ В БРЮССЕЛІ СЛОВАМИ ПОДЯКИ ПОРОШЕНКУ 14 Травня 2019 17:24 Голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер подякував президенту України Петру Порошенку за службу своїй країні і Європейському Союзу. Про це інформує Цензор.НЕТ. Словами подяки президент Єврокомісії у вівторок, 14 травня, в Брюсселі відкрив конференцію високого рівня, присвячену 10-річчю "Східного партнерства", в якій бере участь глава української держави. "Це може бути, це останній раз, але, звичайно, не останній раз, як ми зустрічаємося разом, але" ... - тут його виступ було перервано тривалими оплесками, після яких Ж.К.Юнкер продовжив: "Ми друзі дуже багато років. Ми працювали разом, роблячи все можливе - він - в інтересах своєї країни, я служив інтересам Європейського Союзу, що одне і те ж. Дякую тобі, Петре, за все, що ти зробив". Конференція складається з двох панелей, перша з яких присвячена оцінці досягнень "Східного партнерства", друга - перспективам його розвитку. Нагадаємо, чинний президент України Петро Порошенко нагородив главу Європейської комісії Жан-Клода Юнкера орденом Ярослава Мудрого I ступеня. Також Петро Порошенко у Брюсселі під час Конференції високого рівня для лідерів країн Східного партнерства з нагоди 10-річчя ініціативи наголосив, що Україна виступає за розширення співробітництва з Європейським Союзом.
Порошенка вже перемикає Нагороджує всіх запорідком. Добре, що якийсь клерк помітив "помилку" Порошенко дав орден директору заводу, якого підозрюють у розкраданні 93 мільйонів
У зв'язку з останніми указами П пішла нова хвиля коментарів, аж до З, про непомірні полчища генералів, які обсіли українську армію, мародерять і кровосісять. Це популізм і міфи. Які легко спростовуються фактами й цифрами. Ось якими. NOVYNARNIA.COM Скільки в ЗСУ генералів: спростовуємо вигадки і розставляємо акценти
Срибна, что вы дурочку включаете? Варфоломей поступил подло. Именно Филарет ратовал за независимую украинскую церковь. 27 лет он боролся за это, а Константинополь взял и запретил ему возглавить новую церковь. Кто такой Епифаний? 99,999999999999% украинцев его не знало до конца 2018-го года, а вот Филарета знали все. В итоге Фанар воспользовался трудами Филарета и выкинул его как использованную тряпку. Он - Герой Украины и не смейте его пачкать своими грязными руками.
Дмитрий Анатольевич, что я слышу? А кто мне с пеной у рта доказывал, будто я не патриот Украины только одну мою ошибку в украинском слове? А теперь, оказывается, вы нам рассказываете, что патриоты Украины бывают разными. Нехорошо быть двуличным.
Вот это уважение на мировом уровне. Вот таким президентом можно гордиться. Зеленский на этом фоне просто пусто место.