А в менне інша інформація? (жовтень 2018) Робота в Польщі: де і скільки платять українцям злоті гривні Будівельники – 3022 = 23296 Каменярі – 3581 = 27612 Ливарники, зварювальники, монтажники – 3854 = 29717 Механіки – 4044 = 31183 Будівельні електрики, електромеханіки – 4385 = 33806 Робочі без досвіду в промисловості – 2980 = 22973 Робочі без досвіду на будівництві – 3054 = 23543 Робочі без досвіду на складі – 3170 = 24440 Робочі без досвіду в гастрономії – 2269 = 17493
Де я написав вже? Це процес. Якщо підприємцю потрібен спеціаліст, він підвищить зарплату до такої, щоб спеціаліст не їхав за кордон. Якщо контрений спеціаліст не відповідає кваліфікації - нехай шукає собі роботу сам. То як товар. Є масло по 50 грн. за пачку, а є по 28 грн. за пачку. Раз є по 50 грн. за пачку, значить є покупці за таку ціну, бо нікому не вигідно, щоб масло зіпсулося. Все регулює ринок. Так само і з працею. І так є всюди. Чим ви не задоволені? Якщо ви не їдете, значить або вам підходить зарплата та, яку маєте, або ви спеціаліст, якого не потрібно ТАМ, або у вас важливіше бути дома. Як інакше може бути?
Якщо спеціаліст не відповідає кваліфікації, то його, як правило, взагалі не беруть на роботу: ні за 100 грн, ні за 200, ні за 15 000
У мене є водій. Зарплата 15 тис. грн. В Польщі - вища, але в Польщі тре платити за проживання. Має право вибирати. Якби ліквідувати безвіз, а людям заборонити працювати за кордоном, то цей водій би працював і за 10тис. грн. А куди йому діватися? А так, я вимушений враховувати високу зарплату в Польщі. І так кожен підприємець. Тобто ринок праці стимулює підвищенню зарплати в Україні. Ми тягнемося до зарплат, що є у Польщі. І це нормальний процес.
Все правильно. Я не заперечую позитивних сторін безвізу. Але чомусь мало хто звертає увагу на його негативні сторони. (До речі - не зрозумів Вашої іронії щодо Суслова). Так само чомусь мало хто звертає увагу і на негативні наслідки від отримання Томосу. В цілому - це дуже позитивний крок. Але зроблений він надто поспішно, і суспільство не було підготовленен належним чином, і непорозуміння до останнього між православними церквами, яке не припинилося, як бачимо, досі...
Еліті Слава! Геннадій Боголюбов вже повернувся, тепер підтягнуться всякі онищенки, фірташі і гужви з коломойськими і курченками. Може повезе, і до нас повернеться сам Мікола Янавіч і наведе тут порядок @Мих, ви ж самі ратуєте за те, щоб з України не виїжджали професіонали
Господи, дай нам всім стільки здоров'я, енергії, бажань в 90 років!Та хоч в 70-80! Щоб він робить? Йому о душі треба думати. Чого він не заспокоїться? З ним мало спілкується Епіфаній, а може йому реально нема часу на ті спілкування? Так давайте розколювати церкву.
Кожна справа, яку би ви не взяли, має палку двох кінців. Є вільний ринок праці. Це добре. Але має свої недоліки. Маєте кращу альтернативу? Кажіть. Що до Томосу, він зроблений дуже пізно. Як показала реакція людей, вони вже втратили своє коріння і не розуміють що і до чого. Охололи до свого. Пропаганда старшого брата почала брати верх. А непорозуміння завжди будуть. Скільки людей, стільки й думок.
Все набагато простіше. Як сказав просто інтелектуал і мисляча людина Олександр Доній: Олександр Доній: Українці – це нація маленьких порошенків • Портал АНТИКОР
Вам не подобається Порошенківська система Люстрації??? А нащо бидлу взагалі люстрація? Нема люстрації - нема корупції. Перемога! Їжте гавно. Завтра Конституційний суд розглядатиме подання про скасування люстрації. Ні, вам не здалося. Адвокат Зелемойского Богдан так прагне влади, що готовий перекреслити один з основних здобутків Майдану. Вони починають рух назад. Ну що, "зломав систему"? About this website news.LIGA.NET Люстрацию - отменить. Человек Зеленского приходил в КСУ - Схемы Журналисты выяснили, что юрист Коломойского и член команды Зеленского, который подпадает под закон о люстрации, еще в марте встречался с главой КСУ
Вам не потрібна своя, світом визнана українська канонічна церква? А нащо бидлу українська канонічна церква? Є московський патріархат, або накрайняк - ніким не визнана, неканонічна КП. Бидло достойне їсти гавно! "Ми разом! Ми – одна країна", — новообраний президент Зеленський оприлюднив звернення різних релігійних лідерів до мешканців окупованого Донбасу та анексованого Криму. До речі, предстоятеля Православної церкви України Епіфанія на записі немає About this website PRAVDA.COM.UA Зеленський записав “послання миру” від духовенства, але без Епіфанія Новообраний президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення різних релігійних лідерів до мешканців окупованих територій.
Бо я його знаю, не як облупленого, але недалеко від цього. У державотворені, у юридичній царині, в економіці - самий натуральний зелений дуб. Ну... літератор...