Як при чому ?!!!А його курс на нато і єс,а нащо була помаранчева революція,народ показав напрямок,на який всі паслідовнікі і він особисто приложилися...
Яка кішка,ось цікавий пост«Провокація Росії». У Міноборони відреагували на інформацію про затримку військової допомоги з боку США
По суті так,коли він був поза владою,засновник ригів ?Коли не був,навіть і тепер він влада...До речі про амерів «Провокація Росії». У Міноборони відреагували на інформацію про затримку військової допомоги з боку США
Після того як було: - припинено війну; - подолано бідність; - переможено олігархів; - побудовано космодром; - освоєно Марс; - побудовано Діснейленд; - проведено Олімпіаду; - висаджено 1 000 000 000 дерев; Зеленський оголосив про старт нового проекту зі створення в кожній області України лікарень нового формату... Я обіцяю й надалі обіцяти. Слава моїм баранам! Ваш Віслюк.
Взагалі, Ви зараз живете та триндите на форумі завдяки Америці. А ідіоти не ми, в тому числі не я: ідіоти це падли, завдяки яким до влади прийшов наркоша.
Дык- Штаты обязаны прислать экспедиционный корпус.Пока "четырежды не получавшие повестки" (навроде хрипатого обрезанца) делали свой небольшой гешефт в Рашке.
Зато не Порошенко View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158721654338439/ Слава віслюку і його баранам.
@VasMT, у мене склалося враження, що @navav - звичайний форумний балабол. Навіть якщо в його частині - так як він говорить, це ще не привід безапеляційно стверджувати, що скрізь так. По-друге, він по півсотні постів викладає щоденно. А на розвод коли ходить? І хоч би раз заїкнувся, кого він бачить достойним Президентом. Радий Вас побачити на форумі. Хоч одне живе слово почитаєш. Бо порохоботи невиправні. Товчуть одне і те ж. У порохоботів радість, що Порошенко зустрівся під кущами з Ердоганом, коли останній проходив мимо, під якимось деревом "зустрілися". Ердоган дивиться на Порошенка дещо здивовано. Але ми не дивуємося. У Порошенка зовсім зозулька в голові - до цих пір вважає себе президентом. Зазвичай зустріч державників відбувається в приміщенні, обидва сидять обабіч журнального столика, фото робиться на весь зріст, прапори висять. А тут видно, що Порошенко вискочив, як Кузьма з маку (Пилип з конопель) назустріч президенту Туреччини. Кіно та й годі...