Олександр ДідюкСПІЛЬНОТА ВІЛЬНИХ ГРОМАДЯН · Адвокати Порошенка подали позов проти Гордона через поширення брехні про Маріуполь – Ілля Новіков. Насправді захоплення Маріуполя проросійськими бойовиками сталося у травні 2014 року, ще до президентських виборів. 7 червня Петро Порошенко приніс присягу в якості п’ятого Президента України, і через тиждень Маріуполь був остаточно звільнений. Ніякого наказу про залишення українською армією Маріуполя і виведення військ не було. Відразу після скандального ефіру, коли багато коментаторів вказували Гордону на очевидну неправдивість його слів, він публічно відмовився визнати свою неправоту і випустив відео, в якому стверджував, що готовий з’явитися в суд – нагадує Новіков. «Гордону пред’явлені вимоги про визнання поширеної ним інформації недостовірною. Звичайних в таких випадках додаткових вимог, щоб суд зобов’язав відповідача особисто спростувати наклепницькі твердження в ефірі того ж ЗМІ, в якому вони були зроблені, не заявлено», – повідомив Новіков. «Це пов’язано з тим, що вибачення Дмитра Гордона не представляють інтересу для позивача і вже не можуть нічого змінити. Вимоги грошової компенсації моральної шкоди теж не заявлялися. Сам факт публічного спотворення обставин захоплення і звільнення Маріуполя в 2014 році має принципове значення для суспільства. Ми готові дати відповідачеві можливість зосередитися на поясненнях за основним питанням, не відволікаючись на обговорення суми відшкодування», – резюмує Ілля НовіковАдвокати Порошенка подали позов проти Гордона через поширення брехні про Маріуполь – Ілля Новіков | Європейська Солідарність бздіти завжди легко, а тепер подивимося як воно буде в суді. Споживання шашликів з блазнем допоможе в суді? Як гадаєте?
А я щось не бачу жодного, хто голосував за падлокловуна. Зараз його люто ненавидять, тобто переносять ненависть до себе, лохів, на падлокловуна. Свого часу процей ефект казав Турчинов, коли гидота вилізла в президенти. Пам"ятаєте? Про висоту п"єдестала і як звідти боляче падати.
Нарешті "дочекалися" кінця епохи бідності, не всі правда. Рада , завдяки голосуванню СН, збільшила на 600 мільйонів видатки на зарплати суддів: гроші забрали у паралімпійців.
Я голосував за Зеленського в другому турі. І не шкодую. Те, що Зеленський - значно кращий Президент України, ніж Порошенко, видно хоча б, якщо порівняти рейтинги Зеленського і Порошенка через два роки після їх президентства. Тепер стосовно Гордона. Гордон згоден приходити в суд в якості відповідача. Побачимо, що вийде з цього позову кацапа Новікова, портрет якого виклали на весь екран. Буде цікаво. І цікаво, чи приходитиме Порошенко на судові засідання, чи засцить і прикриватиметься кацапами новіковими. Я кидаю вживати наркотики (сало з часником) і переходжу на попкорн і Кока-колу.
Не плач,не бійся не проси...Ми вибирали 6 прєзіків,самі і винні своїм за чи проти.Ти бачиш реального лідера нації ?Я ні...
Цікаво хто збіднів,одного бєню штормили,решта у зоні комфорту.Так,але і ви,брехня пороха привела клоуна,це не випрадання,це факт.
Точно! Тарифы опустил. Коррупционеров посадил. Экономику восстановил. Промышленность поднял. Демографическую обстановку улучшил. Суды сделал честными.
Все плохие, один Путин хороший? Люди ошибочно полагают, будто президент должен быть честным, порядочным, справедливым, умным и т.д. В общем, таким, которого каждый хочет иметь в друзьях. Это наивная точка зрения молодежи, либо людей не очень развитых. Президент должен быть эффективным. И использовать все необходимые инструменты для этого. Кто не верит, открываем учебники истории и выбираем любого знаменитого руководителя. А потом вдумчиво читаем о его делах. В итоге придём примерно к следующей картине: хитрый, окружил себя командой умных людей, сам не особо умный, обманщик, жестокий, жёсткий, наглый, несправедливый, интриган.
Та я уже згадав, коли був на городі. З російською гвардією зараз борюся (колорадськими жуками). Дні дощові, сьогодні зранку дощу не було, треба ловити момент, бо то такі парі що в момент з"їдять все бадилля. Глянув на картоплю, а там жуки в гвардійських жилетах. І вже червоні "працюють". А я їх Каліпсо-м, Каліпсо-м!
View: https://twitter.com/freeukrman/status/1405820656520945666?s=19 Головне не Порошенко. Слава віслюку і його баранам