@Мих, я сі вами не натішу - самі показали знимку, а мене питаєтеся шо то таке? Я в темі про Зеленського вже сказав
Порошенко йде, але ця пляма буде на ньому завжди - звинуватив людину, котру сам запросив в Україну, у злочині, а до суду цю справу так і не довели. Порошенко поц і ханига... View: https://twitter.com/poroshenko/status/939121864605134848?s=20 із коментів Protoss @ProtossCnt У відповідь @poroshenko Ви як свині - ніяк не нажретесь. То даете громадянство, то забираете. Коли не допомагає - безграмотний "юга відкритий конкурс" фальсифікуе докази. Вас ненавидять всі... 8:42 пп · 10 груд. 2017 · Twitter Web Client
Важко говорити з людиною, яка є беграмотною. Який суд? Хто мав би подавати в суд? Порошенко запросив Саакашвілі в Україну. Запропонував громадянство. Саакашвілі, оформляючи документи - збрехав. Цього спочатку не помітили. Це й не дивно - відома людина, президент запросив. Але згодом виявилося, що Міхо надав неправдиві дані про себе при оформлені. А є закон: якщо дані при наданні громадянства, є неправдиві, то така людина може бути позбавлена громадянства. Так і сталося. Сам збрехав, сам і постраждав. Чого в суд не подав? Чому не виграв? Бо знав, що сам винен. Так що не брешіть про пляму. Самі ви ханига і оббріхувач.
@Мих, ви вже можете мислити? Тоді читайте уважно Дійшло? Розжовую для вас, двадцять_разів_судженого: Розмова про нібито фінансування протестних акцій Саакашвілі країною-агресором або її спец-службами, чи олігархами. Там фігурували Саакашвілі і Курченко. Порошенко каже, що злочини, котрі Саакашвілі вчинив в Україні, буде розглядати Прозорий, ефективний і неупереджений суд. Про це Порошенко сказав 8 груд. 2017. Зараз на дворі 7 травня 2019 року і Порошенко йде к єбанійматері, залишаючи після себе таку купу свого лайна. Чисто по людськи: На вашу думку - хто він після того? Знову брешете. Саакашвілі подав в суд. Але Міграційна служба зіслалася на "секрет фірми" Получилося так - громадянство Порошенко спочатку взяв і дав, а потім взяв і забрав, зіславшись на погану роботу своєї Міграційної служби. Хоча публічного розгляду тієї поганої роботи Міграційної служби не було, бо то секрет бпп Поц і ханига От коли в справі "Саакашвілі-Курченко" буде винесений вирок /будь-який, хоча звинувачувальний, хоча виправдувальний/ от тоді і подивимося, чи я є ханигою і оббріхувачем А поки що поцом, ханигою і оббріхувачем є Порошенко і бпп, ну і ви, @Мих, тоже, бо ви за них стоїте в партері
фігню пишите. Він мав право зробити, як одне, так і друге. Президент має право надати громадянство? Має! Має право позбавити громадянсьво? Має! То ж у чому понос?
Має. Але в рамках Конституції. А Порошенко її порушив. І взагалі. Мудра порада від Глузмана. Как отмечает психиатр Семен Глузман, политический синдром в Украине проявляется часто. «... Я считаю, что рассказывать о своих политических взглядах начальнику-идиоту нельзя, как и обсуждать это с людьми из противоположного лагеря. И ссориться из-за политики нет смысла. Только время успокоит. Хотя, как я заметил, действующий президент не может уйти достойно и спокойно, он специально накручивает своих сторонников. И, к сожалению, он и будет подливать «масло в огонь«, — подчеркивает Семен Глузман.
От я то маю свою думку, а ви її не маєте. Вам в голову вбито: погана влада, непослідовна: то дають, то забирають громадянство. Я собі поставив за ціль: хто і звідки вам втиснув в голову про це. І досить швидко знайшов, навіть сам здивувався: Медведев о лишении украинского гражданства Саакашвили: Show must go on Говорите штампами російських політиків.
Знаєте, отой понос з громадянством - не проблема президента. Так само не проблема президента вводити воєнний стан, чи не вводити. Це є його право. Біда в тому, що у нас народ від прибиральниці - до завмага знає краще як має діяти президент і краще за будь-кого знають законодавство України. А це вже дійсно симптоми, з якими можна йти до Глузмана.
Подводим итоги: 1) Тарифы сохраняются 2) Кредиты МВФ сохраняются 3) Движение в ЕС и НАТО сохраняется. 4) МВД сохраняется 5) Томос сохраняется ЧТО ПОМЕНЯЛОСЬ? Где "уставшие от власти"?