Порошенко не здогадався назвати будівництво великим, тобто його актор переграв. Запізнився Княжицький, з Порошенком разом)) Але в брехні ПОПа таки переграти важко: про якість нових доріг і мостів - ані слова. А в цьому і є весь секрет ціни цих доріг і мостів. Можна 5 см асфальту покласти, а можна 20. Можно без освітлення, а можна з освітленням і таке інше. І не може бути, щоб Пороху цього не доложили, і він не знав. Просто воно аморальне. Я вважаю, що і по кошторису будівництва буде публічна доповідь Кабміну. Всьому свій час, порохоскот. Як і розмові Байдена з Зеленським. Верещали-верещали, що нема розмови, а вона ось - і заткнулися. Так і живете - вживаючи гівно та падаль. Тьху, гніди.
Львівець @Мих -уїл, це нічо не міняє. Просто прикольно, шо нє? Ще президент Ющенко обурювався діяльністю того Морди і навіть питався силовиків, скільки їм дати дивізій, щоб вони з ним навели лад;
І згідний, цигане Gyppsy-хуїл, але влада цього не робить. Приклад - санкції проти 10 найбільших контрабандистів. Які, в сраку санкції? Де поліція, де прокуратура, ДБР????? Їх тре судити і в буцегарню, а не санкції!!!!!
За поширення брехні - кримінал? Я чекаю на реакцію влади. Невже влада погодиться ходити з купкою гавна на голові і не рухати Пороха. Ану!!!!
Львівець @Мих -уїл, та ціхо, не кричіть) Досі до тих контрабандистів у будь-якої влади взагалі чомусь руки не доходили. Всім було добре і про причини можна тільки здогадуватися.. Так що подивимося, що тепер з того всього вийде.
Не гніди, а гниди. Вчіть українську! Асфальт можна покласти на 5 см товстіше. І то буде дорожче. От підете в магазин за батоном, а там ціна не 10 грн, а 30 грн. Вам пояснять: мука втричі якісніша. І будете радіти. Якраз через 3 роки побачимо якість того асфальту.
наприклад? Я розумію так: контрабандист повинен сісти в тюрму. А отримую окозамилювання: контрабандист отримує санкції. Йому заборонять возити контрабанду через Краковець, чи як? Чи заборонять провозити контрабанду у певну зміну?
Це по-львівшки. Але, Gyppsy-хуїл, погодьтеся, санкції проти контрабандистів - це визнання їх діяльності в подальшому, просто, будуть накладені певні обмеження. А які обмеження? Побачимо. Напевно заставлять касу зливати.
Мих - уєл, я коли бачу оце Ваше добавляння суфікса, згадую бородатий анекдот. Слухайте, у Вас в роду поручика Ржевського не водилося? У полковника зібралася компанія. Вирішили покаламбурити Грузин: Поцелуйте меня в жо... жосткие усы. Благородна дама: Поцелуйте меня в пи... пикантные губки. Поручик Ржевський: Возьмите мой )(уй в ро... розовые губки
Яка ж вона тупа. Та робиле це з 2014 року, а громади в результаті децентралізації поробили по своїм населеним пунктам самі.
Вирішив попрацювати на волонтерських засадах в Центрі протидії дезінформації і зібрав вам трохи факів про те як шановний наш Володимир Олександрович з контрабандою боровся: 22 червня 2018 Втрати держбюджету України від контрабанди досягають 4 мільярдів доларів на рік – це більше 100 млрд грн. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков Аваков озвучив величезну суму втрат бюджету через контрабанду 7 липня 2019 "Набридло ваше мичання" - Зеленський розніс митників View: https://www.youtube.com/watch?v=_AJ826KsjzE 9 липня 2019 УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №505/2019 Про заходи щодо протидії контрабанді та корупції під час митного оформлення товарів УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №505/2019 — Офіційне інтернет-представництво Президента України 6 серпня 2019 Нова влада оголосила війну контрабандистам і пообіцяла припинити нелегальні трафіки у найкоротші терміни. В Офісі президента кажуть, що успіхи вже є, а бізнес їх ще не бачить. “Набридло ваше ”мичання“. Як у Зеленського збираються контрабанду побороти 31 серпня 2019 Зеленський: Думаю, до кінця 2019 року "ми приб'ємо контрабас" Зеленський: Думаю, до кінця 2019 року "ми приб'ємо контрабас" 26 листопада 2019 Зеленський обіцяє винагороду за інформацію про хрещеного батька контрабанди. Про це Зеленський оголосив у спеціальному відеозверненні до українців Зеленський: Думаю, до кінця 2019 року "ми приб'ємо контрабас" 27 листопада 2019 Розшукуваний Альперін сам прийшов в САП Розшукуваний Зеленським Альперін сам прийшов САП 3 грудня 2019 “Король контрабанди” Альперін вийшов із СІЗО “Король контрабанди” Альперін вийшов із СІЗО ..... 2 квітня 2021 Зеленський: Ввели санкції проти топ-10 української контрабанди За розрахунками експертів, збитки через контрабанду сягають 300 млрд гривень, що недоотримав державний бюджет України, з них понад 100 мільярдів внаслідок неефективної роботи митниці. Зеленський: Ввели санкції проти топ-10 української контрабанди | Українська правда ===== Таким чином: 1) В 2018, за Порошенка було 100 мільярдів втрат. За Зеленського стало 300 мільярдів втрат. З його же слів. 2) Ввели санкції проти контрабандистів, яких Зеленський обіцяв побороти до кінця 2019 року 3) Всі контрабандисти на волі і їм нічого не загрожує
Ну, тут ситуація неоднозначна. Якщо дійсно викрали, то точно не українська влада. Українській владі нема чого займатися цими дурницями. Їй потрібно привезти Чауса і надійно розмістити в Лук"янівці зі всіма зручностями. Тому, якщо дійсно викрали, можливі два варіанти: Викрали і відвезли до Росії, щоб зберегти від українського правосуддя Викрали і "Дунай, Дунай, ану узнай, где лежит Чаус"