трошки є... Як там кажуть: - побудувати хату - посадити дерево - народити і виховати сина Так от - все нормально получається
Не вибирав той, хто не пішов на вибори. А я за Зе дав 73.22% свого голосу, а за По 24.45% свого голосу
Хотів вас обматюкати, але нині Великодна Субота Мені дуже потрібна Україна. Тому я і перевиконую завдання - сини два - хат три - дерев до пів-сотні
Вихід завжди можна знайти А еврей говорит: "А я раз в субботу шел по дороге, вижу — лежит бумажник, деньгами набит. Да поднять нельзя — ведь в субботу ни работать, ничего нельзя делать. Ну, я богу помолился... У всех — суббота, а у меня — четверг!"
Ох, @Мих, ви якийсь непонятний... Нема у вас ні польоту фантазії, ні творчого мишлєнія... Нікуди нічого я не стєгну, бо я є селюх селюхом. Мене в місті шляк трафлєї через пів-години Нє, я після призначення Луценка генпрокурором став до Порошенка в жорстку опозицію. А тих 25% віддав чисто за Православну Церкву України, за Армію, і за Мову. А решту 75% віддав людям, може вони знають, що з тим робити.
Он и грузинского гражданство утратил. Тоже потому, что там коррупционеры у власти? Так ведь он же там всё зачистил. Нестыковка получается.
Заметьте, Васька наш хочет в Скандинавию перебраться, Игорёк в США. Но из-за всех углов они кричат о своём патриотизме.
Вони ще молоді і зелені, і не знають, що в Гамериці немає такого доброго сала, як у нашому селі, домашньої ковбаски...
@Capitoshechka, та все там буде Бо на Любінській зараз є і сало і домашня ковбаска, значить буде і на В.Великого
То тільки мені цей почесний караул нагадує конвой? Почесний караул - то мусет тільки з одного боку, шо нє?
Народ, маю прохання Може хто зустрічав солідне джерело про тотово: Трамп про Порошенко: «Я його дістану з під землі. Він у мене сяде надовго »
Можна було б пошукати, але якщо це не фейк, думаю, невдовзі з"явиться посилання на солідне джерело. Я спробував знайти і наштовхнувся на таке: Ukraine has become the poorest country in Europe, while Poroshenko’s personal income increased nearly a hundredfold last year. It should come as no surprise that voters are hungry for something new. Mikheil Saakashvili: Ukraine's presidential election should send a clear message to every politician Гугл легко перекладає (я скористався ним, щоб не друкувати): Украина стала самой бедной страной в Европе, в то время как личные доходы Порошенко выросли почти в сто раз в прошлом году. Неудивительно, что избиратели жаждут чего-то нового. Власне, мова про ці самі "майже в сто разів", які часто згадують порохоботи, як нісенітницю. Мова йде не про сукупне багатство, а про дохід (свіжі, додаткові гроші) Минулого року у мене був дохід десять гривень (а багатство складало сто тисяч гривень), а цього року у мене дохід склав 730 гривень, тобто, виріс у 73 рази. І багатство стало складати 100730 гривень. А ніяк не 7 300 000 гривень. Для особливо тупих. Ви поклали 1000 гривень під два відсотки позаторік. На кінець позаминулого року у вас стало 1020 гривень. Потім банк підняв ставку до 4 відсотків. І в кінці минулого року у вас уже лежало 1040,80 гривень. Тобто цогорічній дохід зріс більш ніж у два рази. Але, якщо розібратися, Ви такі ж бідні, як і були. Інша справа, якщо, наприклад, позаторішні 10 мільйонів "свіжих грошей"( дохід) раптом перетворюються у 730 мільйонів.
Нема дурних. Сам вступив в гавно, сам в ньому і колупайся - є така поговірка. Тим більше там і ваших 25%.