ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. 20201219_082435.jpg

2. Мені часто дорікають: от Порошенко так поступає, а ти пишеш всяку хрень, яка не узгоджується із позицією Пороха.
    Ну що сказати - маю право на власну думку. Порошенко для мене не є ідолом і на моєму столі не стоїть фото із його зображенням. Так, він найкращий Президент, він не раз довів свою відданість Україні, але я часто маю свою точку зору.
    І так - я не люблю того журавля
    Я не підтримую ковбасні вимоги частини ФОПів
    І не потрібно мені дорікати:
    - Порошенко в майці журавля, а ти на нього гониш.
    - Порошенко вийшов до ФОПів, а ти їх не підтримуєш

Звиняйте, але маю право. Окрім того, я не політик. Тому можу чинити по велінню не тільки розуму, а й серця. У політиків із цим складніше.

А ще я маю певний життєвий досвід. І точно знаю: серед тих, хто бездумно підтримує і обожествляє якогось політика найбільше зрадників. Варто тому політику втратити владу чи популярність і вони (ті ідолопоклонники) же в іншому човні.
    Іван Виговський

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, Джіпсі, Васілій, як і Путін - теж проти.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, не скромнічайте;)
    В першому турі на останніх президентських виборах проти Порошенка проголосувало 84% українців-виборців.
    А в другому турі проти Порошенка проголосувало 75% українців-виборців :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І я, і я!
    Щоправда, те, що Путін проти Порошенка є трохи брехня.
    Згадаймо розсекречені телефонні перемовини Путіна з Порошенком, коли останній обнімав (по телефону) Путіна і обіцяв будувати вертикаль, як у Росії.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що правда, то правда, у нас в Україні велика кількість тупого виборця, тому ними й маніпулює хто хоче.

7. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а Порошенко також маніпулює тупими виборцями?

• Тупо Тупо x 1
  8. "ПАРОДІЯ НЕ ПРЕЗИДЕНТА" нині дивиться зовсім по - іншому, правда? ))) Тим паче, коли воно стало на посаду, яку й пародіювало.

Господи! У тебе цікаве почуття гумору! )))

View: https://www.facebook.com/100000877390037/posts/3709008049138405/

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зате хто вами маніпулює можна не шукати.

• Тупо Тупо x 1
  10. А кацапня палиться: любиме місце - срака. Пані теж полюбляє секс-тухлянчик. Не здивований вибором зейобиків.

11. 20201220_172446.png

12. «Коли на світі з'являється справжній геній, то пізнати його можна хоча б по тому, що всі тупоголові єднаються в боротьбі проти нього»
    Джонатан Свіфт

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріус прийшов і понаставляв "тупо". Ну, що ж, ми раді.
    І хочемо від душі, щоб і він також зрадів. І пропонуємо йому послухати веселу пісеньку "гдє тєбя носіло?"
    З наступаючим Новим роком! Хочемо побажати, щоб Ви, Пріусе, незалежно від того, що там кажуть китайські календарі, завжди залишалися Свинею.

View: https://www.youtube.com/watch?v=wElEFAPETvI

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Ты пенсионер велосипедного значения, а до сих пор не научился доверять делам, а не словам политиков. Порошенко сделал очень многое для отрыва от России. А что сделал для этого Зеленский?

15. Silver bullet

:haha: @medwedo berlogsoni, сміюсь, мало не плачу) може, і пріус отримав задоволення, хоча дуже сумніваюся в його здібностях)

• Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

А на маєш...
    Я аж здивувався:
    - Сєнцов говорить по-людськи
    - Сєнцов говорить прикольні речі

Мабуть Олєжик під час голодування тотими зернятками харчувався. Бо голодувати біля 150 днів - це вам не хурум-бурум
    :)))

Олег Сенцов заявив, що Порошенку треба йти на пенсію (+ВІДЕО) | Рівненські новини
    Слава Порошенку!

Львівець @Мих -уїл, колись Ви казали, що Сенцов каже правду.#1576
    А тепер Сенцов каже правду чи ні?

зі

Порох колись старався його звільнити, ще й героєм обзивав, а тепер Сєнцов його ПЄСів і пєсєт сектою обізвав і самого гетьмана на пенсію посилає :)))

View: https://youtu.be/XLtar2f_2Gw?t=67

Last edited: Dec 22, 2020
  17. Silver bullet

звісно. Він для свого рейтингу зробив би набагато більше, якби не ліз поперед колони, не вдавав з себе президента, і не платив своїм поплічникам і ботам, які несуть розбрат країні і ганьбу на міжнародну арену. В нього є таке, за що нормальній людині(не баризі) було б соромно...
    Сидів би вже тихо та робив би якісні ласощі. Коли б позвали - йшов би допомагати, як Кравчук, як Кучма. Ну правда. Ні, навіть сам ходить по передачах і розказує про "велике крадівництво", маючи 75% (!) недовіри. Нашо? Щоб було всі 95%? Бо люди бачать такі автобани, яких не бачили зроду, бачать відбудовані мости, що стояли в руїнах, поки Порошенко "робив політику".
    Бачить, що наших хлопців з полону визволяє Зеленський...Що він поганого робить в такій хреновій ситуаціЇ? І щоб зробив би Порошенко? Подзвонив Путіну?І як шестьорка з ним покалякав?

Last edited: Dec 22, 2020
    • Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

Таке враження, що Порошенко зовсім втратив ті жалюгідні залишки відчуття моменту, котрі ще були )

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Silver bullet

це правда. А брудний від порохоботів інтернет і особливо соцмережі - штовхають його разом з ЄС-партією все нижче і нижче.
    Особливо я, можу сказати чесно, якби не було гімновозів (хомчиних та пріусів), навряд чи щось би писала в темі про Зеленського. Ще не вечір, щоб його хвалити чи лаяти, і взагалі, як на мене, могло б бути щось краще, більш орієнтоване в державницькому керівництві, якби не тупа виборча кампанія Порошенка.
    Але свора, що виє на болотах, абсолютно не залишає іншого, як хлопати їм по грязному роту.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)