Брешете, львівець @Мих -уїл Критерій оцінки - це ситуація, коли будучи чинним президентом людина робить все, щоб посадити на своє місце іншого, а потім корчити з себе ображеного, опущеного і щось там бекати про те, як було би файно, якби в роті росли гриби Сидів би Петро тепер рівно на попі і он разом з дружбаном Ющенком клепав би цукейки "Шалена джмілка" А на перекурах дописувати Вітькіні книжки
не тормози, циган, я не міхуїл. Значить так... комуніст Кравчук - маладєц, він нічого не просрав. красний діректор і батько олігархії - Кучма - маладєц, не просрав нічого. зек, шапкокрад - Янукович - маладєц, ні чого не просрав. Вони - молодці, бо не просерали нічого, вони просто срали на голову мудрому народу. А от Ющенко - так. То якраз президент, який найбільше шкодив Україні. Поки, циган, ти і 73% не порозумнішають, доти завжди буде так, як є. І нема чого шукати винним когось. Все зроблено вашими руками на виборах.
В холодильнику фазу перемкнуло. Порох посадив замість себе віслюка. Чого тільки не придумають віслюкойоби у виправдання своєї тупості
Львівець @Мих -уїл, Ви не міхуїл, Ви михуїл. Мені комп сам підтягує звернення до Вас Та й мене не обходять ні комуніст Кравчук, ні красний діректор і батько олігархії - Кучма, ні зек, шапкокрад - Янукович. З ними все було ясно від початку. А от на тих двох брехунів - Вітьку першого і Петьку пятого - я маю зуб Бо обидва просрали шанс для держави, обманули сподівання народу, та ще й на своє місце всадили одіозних наслєдніків. Ваш барига разом з "Армія, Віра, Мова" в першому турі набрав мусет 15% Бо брехав і про Армію, і про Мову, і про Віру. Народ не можна довго дурити. А те, що в другому турі народ голосував проти Петра і на цьому сплив Вова - також результат передвиборчої діяльності бпп. А міг би запросто бути або Толік, або люба Юля бавилася б булавою. Але баригам не хватило мізків. Так що все норм
Ніяким ворогам України Порох за 5 років не зробив шкоди. От люди і кажуть: якби Чечетов знав, що нікого з п'ятої колони не посадять і не вигонять з країни, то і не летів би з вікна. Порох одного Шустера вигнав та Саакашвілі. Всі інші бізнесюки-олігархи, друзя-товариші. Знають один одного як облуплені, одної справою (обдирання країни) займалися. Це ж і про нього багато знають, що ж їх торкати?
Чечетов був трохи ідейним. Служив не за страх, а за совість. Сакральна жертва, мабуть так всім було треба. А тим бізнесюкам-олігархам після того, як минувся перший переляк, стало навіть легше. Бо при Януковичу до них щільно підбирався Саша Стоматолог. А як ахмєтови-фірташі-льовочкіни і решта пінчуки побачили, що з Петрушкою можна законтачити собі на користь, то й навішали йому лапші за кілька гривень, та й почали дерибанити недороздерибанене - "чісто бізнес". От Беня пішов в губернатори, відкрито вліз в політику - ну і поплатився. А сидів би тихо, то тепер не маявся би неприкаяним - ні в тин, ні в ворота, всім заважає...
Наш нарід спокійно би вибрав Пороха, якби Порох брехав. Прошу звернути увагу навіть на Зе. Шо дихне, то брехне. Здорова людина давно би зрозуміла, що Зе - брехун. А хворій на голову людині подобається брехня, бо вона сама є брехуном і це її людина і її середовище. Тому рейтиг брехуна серед брехунів тримається. А тому у такого народу нема шансів стати нормальним європейським суспільством. Через рік -два Ющенка рейтинг впав катастрофічно. А якщо народ не підтримує президента, то навіть якщо він буде ідеальний, він нічого не зробить. Так і сталося. Про які шанси ви говорите? Народ вибирає то проєвропеського то проросійського. Крок вперед - крок назад і так вже тридцять років не може визначитися що він хоче. Литва, Латвія, Естонія, Польща визначилася, у них всі обрані президенти прозахідні. А глупий український народ дає шанси. Які шанси? Куди шанси? Кому шанси? Самому собі?
Повернули Саакашвілі, займається реформами. Розкажіть про його реформи. Ми платимо цьому страждалому грузину більше, ніж півмільйона гривень в місяць. Га? 20 тис баксів в місяць і Саакашвілі мовчить. А в Порошенка мусів по дахах скакати, бо заробляв тільки у Шустера.
Бла-бла-бла... Вже баригам народ не такий, не підходить. Бо не вибрав брехуна другий раз. А в 14 році, коли цей народ дав Порошенку 54%, то він /народ/ був файним Не треба було Порошенку курвитися і не думати, що на брехні сяде на трон вдруге. Порошенко не може брати на себе відповідальність і керувати процесами. Він не лідер. Он, навіть фонтана не побудував...
Бла-бла-бла - це конструктивна відповідь. Нарід любить брехню, а не гірку правду. Приклад тому - Зеленський.
Я вже про це казав багато разів. Електорат за 5 років ніяк не міг помінятися кардинально. Добавилося трохи молоді, відійшло трохи старих людей. Вважаю, що на 95 відсотків (гаразд, якщо когось нервує це число, нехай буде 94 відсотки) електорат залишився в тому ж складі. Але Порошенко багатьом своєю хронічною брехнею залив стільки сала за шкуру, що вони вже не хотіли його більше бачити. Що, по-правді кажучи, вдалося лише частково. Другий рік вилазить де тільки можна як чорт з табакерки.
Порошенко обраний на хвилі Майдану та революції гідності. Зеленський обраний на хвилі реваншизму, жлобства та популізму. В цьому вся різниця. І толку, що електорат мало помінявся?
За 1,5 року Зеленський значно перебрехав Порошенка і людці то люблять. В той час, в багатьох випадках виявилося, що Пороха оббрехали, як ото зі Свинарчуком, Ротердам+ і т.д., але людці того не бачуть, у них злоба, вбита їм в голови телебаченням.
Порошенко вибраний з безвиході і відчаю. В 14 році, перед виборами, я постив от ці кіна для роздумів View: https://youtu.be/8fcHHeuIbNg View: https://youtu.be/Wq2CqxB9Plo View: https://youtu.be/MUKZsJ9SBaE , але вони загубилися в ейфорії революції Та й сам я також все-таки надіявся, що барига може стати національним поводирем. Пролилася кров, загинули люди - здавалося, таким не можна нехтувати. Хрин там, барига - це стиль життя А Зеленського підняла продумана піар-компанія його команди. Та ще й Порошенко йому дуже допоміг. Слава Порошенку!
Якому безвиході? Він був єдиний кандидат у президенти? Р.S . Ліпити скривлені - дурак може. Це коли нема щось конкретне сказати, то от таке можна почути. О, тут є конкретика - фонтан. Зроби фонтан і будеш президентом! Логіка супер. Я ж кажу, люди люблять брехню.
Мудрість не завжди приходить з віком. Буває, що вік приходить один. Важко бути останньою сукою - вічно хтось прилаштовується ззаду!
Я навіть знаю кому залив: хуйлу, Коломойському, іншим олігархам, а ті знайшли дурачків типу цигана, кацалапого, васьки, булльоччки, планктошу чуть не забув, і вуаля, вони вибрали препездентом віслюка