Саме так. Приблизно, як і в результатах екзитполів. З поправкою на Галичину. Як казав шеф - за кого голосує ЛФ, той програє.
Я искренне надеюсь, Пётр Алексеевич оправится после поражения и с новыми силами ворвётся в политику, занял кресло премьер-министра Украины после парламентских выборов.
Але Порошенко мабуть буде виступати на вулицях і цілком можливо, що забацає щось на кшталт Кварталу Може навіть і весілля буде вести... View: https://www.facebook.com/hromadskeua/videos/1019087421625836/
І жінка його тут? Мабуть, знали. ТО непогано, якщо це по зову серця люди поприходили, а не по організації. Він був президентом 5 важких для України років.
https://www.facebook.com/100000042388077/posts/2518334121511309/ Пилип Духлій з Oleg Kachkovskyi. 4 год Перший президент України, до якого прийшли тисячі людей висловити свою вдячність за його роботу. Дякую, пане Петро Порошенко , Ви прийняли країну в важкі часи п... Показати більше...
В нашому селі є така приповідка: "файно їло, але здохло". Вона взагалі-то про пацєтко, але підходить і до випадку з Порошенком.
Бігус звернувся до порохоботів і запропонував співпрацю Denys Bihus 19 год · Хочу поприветствовать многих сторонников Петра Алексеевича на скамейках для зрадофилов. Ближайшие годы, уверен, вы будете с энтузиазмом выискивать малейших блох в работе Зеленского и его окружения. В основном ради "яжеговорил", но это не существенно. Это в любом случае нужное занятие. Да-да, это непривычное вам ощущение необходимости сильной и здравой оппозиции. Контроля и критики власти... В общем всё то, с чем вы боролись последние годы - это оно. Норм, ребята. Мне знакомо это чувтсво. Идите, обниму. Конечно, у нас есть небольшие отличия. Например, многим из вас (не всем, разумеется не всем) хочется, чтобы у Зеленского не получилось. Чисто ради "яжеговорил". Мне наоборот. Мне очень хочется, чтобы у него всё вышло. Так же, как хотелось, чтобы всё получалось у Порошенко. Так что Владимир Александрович и команда будут огребать за косяки так же, как и Петр Алексеевич. Добро пожаловать. Присаживайтесь рядышком. У нас впереди много работы. П.С. Надо наконец развернутый видосик обо всём записать. Во-первых, это модно, я слышал. Во-вторых вот реально есть время и темы на поговорить. ............................ хочу вітати багатьох прихильники петра олексійович на лавочки для zradofilov. ідуть роки, я впевнений, що ви будете оптимістичні про найменшого блохи в роботі зеленского і його середовища. переважно заради "âžegovoril", але це не суттєво. це в будь-якому випадку правильний клас. так, так, це дасть вам відчуття необхідності для сильного і сильного протистояння. контроль і критика влади... загалом, все те, за що ти боровся останні роки - це. норм, хлопці. я знайомий з цим. іди обійми. Конечно, у нас есть небольшие отличия. Например, многим из вас (не всем, разумеется не всем) хочется, чтобы у Зеленского не получилось. Чисто ради "яжеговорил". Мне наоборот. Мне очень хочется, чтобы у него всё вышло. Так же, как хотелось, чтобы всё получалось у Порошенко. Так что Владимир Александрович и команда будут огребать за косяки так же, как и Петр Алексеевич. ласкаво просимо. сідай біля сторони. у нас попереду багато роботи. ми повинні нарешті мати детальне відео про все. по-перше, це модно, я чув. по-друге, є дійсно час і теми для розмов.
І це відразу на другий день після виборів!!! Marika Gurina 13 год Сегодня Зеленский выступил в защиту Порошенко! Он объяснил своим, не желающим думать самостоятельно, избирателям, что: ❗️Порох не виноват в войне- её нельзя та... Показати більше...
Невдячність Одного сонячного дня В болото впало чортеня. Довгенько борсалось, крутилось, Було б, дурненьке, утопилось, Та йшов хороший чоловік, Він чортеня схопив за вухо І викинув на інший бік, Туди, де зелено і сухо. І раптом чує дикий крик: — За що ти б'єш мою дитину? — Чортиця вибігла з-за тину, Взяла суху очеретину Та чоловіка в око — штрик! Мораль правдива — не морока, Сама лягає під перо: Як захотів позбутись ока, Зроби невдячному добро.