Вони кажуть, просто ви не чуєте. Зокрема, Епіфаній просив підтримати ТОГО, хто вже зробив реальне для Церкви. Надіюсь ви розумієте, що Томос - це не термос? не часто і що з того?
Дайте, будь ласка, лінк на джерело, де Епіфаній просив підтримати ТОГО, хто вже зробив реальне для Церкви Добре, хоч не часто. Бережіть себе.
Дам, пізніше. А зараз скажу таке: 72 на 28 на користь зеленого змія. станом на 15 год. Далі можна не слідкувати. Це факт.
А ви досі думали йнакше? Це стало зрозумілим ще 31 березня. А ви, порохоботи, три тижні обливали лайном 3/4 виборців України. Де той, котрого я послав, бо він казав, що має робити Західна Україна? Він як пішов, так щось його і не видно... Ну шо, "мудрих більше" чи нє?
Петро Порошенко 42 хв. · Вдячний кожному українцеві, незалежно від того, за кого ви проголосували 31 березня і сьогодні, за вашу активну громадянську позицію, за спільну роботу протягом п’яти років над вирішенням історичного масштабу стратегічних завдань. Також дякую своїй фантастичній команді. І тим, з ким хто протягом усіх цих років працювали разом над складними реформами. Ми сьогодні не виграли бій. Але це не означає, що ми програли війну. Попереду ще чимало битв, і Україна – переможе! зі То Порошенко проти кого планує воювати за Україну? Проти 75% виборців-українців?
75% - це сьогодні, за півроку добре, якщо буде половина. А за рік, добре, я буде тритина. А до 2 років хто зна, чи не копнуть в дупу. Таке цілком можливе.
А все тому, що народ чекає, що прийде президент і тоді заживемо як пани. А працювати самому нікому не цікаво.
Можливе все. Я навіть маю на прикметі парочку свіжих кандидатів на майбутні вибори Президента України Що ж це за батько такий, що згуртував ПРОТИ себе три чверті своєї родини?