Я вас розумію. Крім того, особисто я є прихильником республіканців. Демократів у США я не поважаю. Обама - президент без яєць. Що стосується Трампа, то на мій погляд, він трохи не відповідає ідеям своєї партії. Байден для мене не дуже відома особа. Сказав, що як стане президентом, то Путіна не стане. Побачимо.
отож. Якби Обама в потрібний момент проявив мужність, багато життів українських хлопців було б збережено. І на Донбасі точно не було б цієї рани - ОРДЛО. Але що про це зараз казати...Нам тільки чекати готового.
Ну а як же? Потрібно було, щоб були гарантії великих дядьок. Василь, нас би Раша закидала трупами, хіба ні. Ми в дуже різних вагових категоріях, ще й колаборантів та шпийонів на вищих щаблях валом. Гарантій не було...Було наказано не опиратися.
Ми вже це з усіх сторін обговорювали - не готові ми були до активних бойових дій тоді. І не було головнокомандувача, який би віддавав накази військам. Це був підступний напад, який готувався заздалегідь. Навіть кораблі Балтійського флоту вже прийшли в Південну бухту Севастополя, а на це кілька місяців потрібно. І що той Парубій, якщо в Севастополі ніхто не хотів помирати чи стріляти в росіян...вони в одних будинках на одних площадках роками жили. Люди умніші за нас зважували ризики. А от коли б американські крейсери замаячили на горизонті, то був ви інший розклад.
Цю локшину Вам вішають з 14-го року.Щоби виправдати свою злочинну бездіяльність. Хто, хто, а ПВО-шники були готові знищити всі літальні апарати, що наближались до повітряного простору України. Не дали дозволу. Обама не дав? А в 14-му, коли наші війська були в Донецьку, ми теж були не готові? А в 14-му, коли наші війська були в Луганську, ми теж були не готові?
@cncmaster, ви зрозуміли суть. Нормальна людина не буде скиглити за тим президентом, що програв з тріском і продовжуєте рватися до влади.
Василь, збити було можна, потім миттю стерли б тих ПВО з лиця землі, і разом Харків, який поруч. Тільки почни...А головнокомандувача, який би взяв відповідальність за людські життя, який має це в своїх обов'язках - його не було. Важко зважитись. А Раша не жаліє ні своїх, ні інших. Баби ще народять. Путіну б не було тоді нічого, як і зараз. Ми б же почали їх збивати. І так тих, що поховано, досить...Як я бачу молоді лиця вбитих віком мого сина, мені моторошно. Хай ліпше те ордло скніє, здихає...зрештою самі напросилися. Он каже Gesser, що їм нічого з окупаційною владою, от відгородитися треба і жити.
Пріус, чим ти зараз відрізняється від тих, хто вірив в брехню про Порошенка і вибрали взамін віслюка Янелоха Оманського. Ось так і працює кацапська пропаганда по всьому світу. Ти зараз підтримуєш такого ж уклоніста від армії як і віслюк. Але це твоє право. Буває роздвоєння в людей. Тільки пам'ятай, що проти виступили і такі республіканці як клан Бушів, клан Маккейна, артисти ДеНіро, Шварцнегер і т.д.
Синька ми не скиглимо , а говоримо що якщо вісім років обами пережили, то і чотири роки байдена переживемо, так що хляй меньше
А чим відрізняєшся ти від зебобіків і повірив в брехню про Трампа і вибрав Байдена за якого всі зебобіки в Україні топили
Хто з демократів відмовився підтримати Байдена І підтримав Трампа? Хто з республіканців відмовився підтримати Трампа і підтримав Байдена і чому?
БАРАК ОБАМА: АКТИВНО ПІДТРИМУВАВ УКРАЇНУ, АЛЕ ЛИШЕ ПІСЛЯ ПОЧАТКУ ВІЙНИ (2009 –2016) Жодного разу не відвідав Україну за час президентства. Спочатку у зовнішній політиці Обама зробив наголос на обмеженні участі США у військових кампаніях і нормалізації відносин із РФ. Київ тимчасово випав зі сфери активної зацікавленості США. Зокрема, це сталося через диктатора-втікача Віктора Януковича та його команду: дрейф у бік Росії, початок політичних переслідувань і погіршення внутрішньої ситуації в Україні. У 2013 році Обама навіть закликав зменшити фінансову допомогу Україні, яка все одно залишалася вагомою (близько $100 млн на рік). Тоді ж позначилося гальмування і в сприянні Білого дому євроатлантичній інтеграції України (до цього Київ теж доклав руку). Віктор Янукович і Барак Обама (Фото – ЕРА –Michael Reynolds) Ситуація змінилася після початку російської агресії проти України. Обама підтримав Україну і заявив про готовність ввести санкції проти Росії. Він також консолідував міжнародне співтовариство, яке засудило дії РФ. У 2014 році Обама підписав документ, що дозволяв США надати Україні летальну зброю (хоча так її і не надав) і ввести нові санкції проти РФ. Надавалася допомога у стабілізації внутрішньополітичної ситуації, активізувалася американська фінансова підтримка проведення українських реформ, а також співробітництво в оборонній сфері між двома країнами – проводяться спільні навчання, а американські інструктори приїжджають в Україну. ДОНАЛЬД ТРАМП: ЗРОБИВ ВНЕСОК В УКРАЇНСЬКУ ОБОРОНУ, ХОЧА І НЕ ЗАВЖДИ ДОБРЕ ВІДГУКУВАВСЯ (2016- Період його президентства запам'ятається Україні неоднозначним. У двосторонніх відносинах був і злив телефонної розмови Зеленського та Трампа, що майже закінчився відставкою останнього, тимчасове заморожування військової допомоги, конфлікт навколо Мотор Січі, заяви США про бажання повернути РФ до G8 та багато іншого. При цьому США розширили антиросійські санкції, збільшили обсяг військової підтримки України, надали патрульні катери класу "Island" і Mk IV, передали протитанкові ракетні комплекси Javelin, а також активно фінансували і підтримували реформи в країні. Лише в 2020 році Україна отримає від США допомоги на суму $698 млн: оборонної – на $250 млн; фінансово-економічної – на $448 млн. Також майже $20 млн США надали Україні на допомогу в боротьбі з COVID-19. Влітку 2020 го США знову передали Україні Javelin, боєприпасів і рацій на $60 млн. Важливість надання Javelin підкреслює у коментарі LIGA.net політичний експерт Євген Магда, який заявляє, що ПТРК мають значення не лише у військовій сфері, а є символом руйнування ембарго Заходу на постачання зброї Україні. Експертка центру Нова Європа Альона Гетьманчук зазначає: прийняття Держдепом США декларації щодо Криму, відновлення роботи Комісії зі стратегічного партнерства між країнами і введення санкцій проти Північного потоку-2. Володимир Зеленський і Дональд Трамп (Фото: пресслужба президента України) У період президентства Трампа активізувалося і співробітництво між Україною та НАТО – вже в найближчі кілька років Україна може отримати ПДЧ у Північноатлантичному альянсі, а в червні 2020 го НАТО надав Україні статус партнера з розширеними можливостями. Хоча Трамп і критикує НАТО, він не заважає Україні реалізовувати її євроатлантичні наміри. А Магда додає, що без згоди Вашингтона Україна би статус не отримала.
От би такий тверезий підхід - та порохоботам стосовно Зеленського! Чому б не заспокоїтися, не визнати, що Зеленський - Президент України, і не почекати ("пережити") ще три з половиною роки!
Дуже дякую Вам, шановний зебуїн з мавпою на аватарці! Завдяки Вам я зрозумів в чому полягає національна ідея зебілоїдного бидла.
нещастя, до тебе не зверталися, і взагалі мова про Порошенко, а не про Трампа. Як раз я до Трампа відношусь краще, хоча як ми в Харкові можемо впливати. Приймай свої пигулки вчасно, бо вже таке морозиш )