В Україні є щонайменше два види(насправді більше) московських гнид: 1. Відкриті колаборанти, часто густо з подвійним громадянством країни-агресора(«Окупаційні блохи» у першу чергу) 2. Скриті колаборанти,котрі верещать про свій патріотизм,але співпрацюють з першими (шмарклі etc.) Наймерзенніше, що попри роки війни, окупацію територій, вбивство тисяч українців та евакуацію мільонів, ворожі покидьки користуються широкою підтримкою серед баранячих мас.
Привітання Порошенку! Я критикував його дії десь до кінця 16-го року. Мені не заходило, що він олігарх (олігарх - це людина, яка крім грошей має ще й власні ЗМІ, а значить і вплив на політику) і має бізнес. Я просто боявся використання бізнес-моделей у політиці. А вони попервах були. Я не звинувачував його в Іловайській трагедії. Це усі зараз заднім числом знають, що Росія вдарила в спину із своєї сторони - своїми збройними регулярними силами, а не зєльоними чєлавєчкамі "с аружиєм с ваєнторгав". Але я дорікав йому - ти Президент і мав ще тоді зрозуміти підступність Путіна. Мені, як патріоту не подобалися Мінські угоди. Так, ми були з голою і босою армією, але у Армії був дух. Мені нудило від пристосуванців і лизоблюдів, особливо в регіонах. Мені не заходила кількість перевзутих. Але коли він і його команда розпочали реформи в умовах війни - я плюсував. Хтось каже: "А що він зробив?". Хотілося у цих людей відібрати дипломи. Але коли він і його команда у 16-му не дали рухнути усій банківській системі і націоналізували ПриватБанк - я зрозумів - він виріс до справжнього Президента. Лао-Цзи казав: "Найкращих керівників люди не помічають. Коли усе закінчиться - люди скажуть: ми зробили це самі". 40-мільйонний народ у Новорічну ніч і не помітив навіть - над якою прірвою ми стояли. Так, звичайно, він там був не один. І Гонтарєва, і інші робили усе, щоб піпл міг під новий рік тащитись від коміків з Кварталу та угоряти від "Сватів". Але стіною для цього був Він. А до кінця 2018 року він виріс до справжнього ЛІДЕРА. Армія. Мова. Віра. Можливо ці гасла ніколи не зайдуть тьоткам з Привозу чи Барабашова. Але Армія. Мова. Віра. - вони вже створили історію і залишили Його в ній. Удар від ворогів був очікуваним, хоч і болючим. Згадайте, колись Великобританія, яка з Черчілєм пройшла усі кола пекла і вистояла, у 45-му, після війни - скзало йому "фате, ми хочемо спокою". І Черчіль пролетів. Українці хотіли чуда. Всього і одразу. Вже побачили. Але чекають на нову казку. Нічого. Колись нація подорослішає. Ми красиві у своєму підлітковому віці. Але колись моїм дітям буде не соромно за те, що я голосував за Порошенка. Я просто завжди правильно голосую. І зараз нам не достає пороху. І Пороха! У день народження я бажаю Петру Олексійовичу Здоров'я і нових звершень в ім'я України!!! Слава Україні
Захворів наш Петро Олексійович. Михайло Хомчин погано бажав здоров"я. Абищиталось. Може, не треба було слово "здоров"я" з великої літери писати? Всі ми чекаємо на свій коронавірус. Порошенко сообщил, что заболел COVID-19
та я не турбуюсь дуже, просто "не бажай іншому.." і далі по тексту) Одначе рукавички і маска нічого не дають? Косить ковід віп-персони тіко так. У нас в керівництві Харкова теж є "втрати".І Тимошенко розказує щось страшне про себе.
Ще не косить. От коли будуть виносити ногами вперед в цинкових трунах - тоді можна казати, що "косить".
йой, нащо такий жах - цинкова труна? Вони заробили на лакіровану. Бачили які труни були в Італії? Отож.
Ви хотіли сказати "накрали", а не заробили. От те, що заробили, нехай йде у якийсь фонд по боротьбі з онкологіями для дітей, а цю бидлоту мона і в цинкових зарити. Або взагалі без труни - мотлохом обмотати і все. Один хрін як гнити - в труні чи без неї
В Україні є щонайменше два види(насправді більше) московських гнид: 1. Відкриті колаборанти, часто густо з подвійним громадянством країни-агресора(«Окупаційні блохи» у першу чергу) 2. Скриті колаборанти,котрі верещать про свій патріотизм,але співпрацюють з першими (шмарклі etc.) Наймерзенніше, що попри роки війни, окупацію територій, вбивство тисяч українців та евакуацію мільонів, ворожі покидьки користуються широкою підтримкою серед баранячих мас.
То зовні так. В них та їх близьких на це інша думка)) У Юри Луценка рак. Пройшла операція, далі - хіміотерапія. В Германії. От такі вони всі патріоти. Тут накрали - туди поїхали. Хоч вчитися, хоч лікуватися. Тому хто буде в нас освіту та медицину витягувати з ями. На них остаточний принцип - завжди.
Мені от цікаво, чому Пріус Вам поставив "тупо"? Може він цим хотів сказати, що віп-персон класти в труни з горбиля хвойних порід дерев?
Щось я Вас не розумію, Хомчине. Це ми зробили так, що Луценко накрав грошей тут, а лікується в Німеччині? Якщо можна, дещо детальніше. Можна заодно і про те, як ми зробили, що Порошенко в Італії віллу купив. Чому Ви, до речі, не співчуваєте Найкращому із Гетьманів, що захворів? За здравіє вже свічку поставили?
Чому Нафтогаз з прибуткового підприємства став збитковим ? Чому при Зеленському падає ВВП і де 500 тис. робочих місць? Чому йде скорочення військ на 40 тис? Чому Зеленський під час епідемії продав за кордон 500 тонн масок? Чому в Зеленського найбільший кортеж із всіх президентів (52 машини)? Чому Медведчук на свободі? Чому нашим військовим заборонено себе захищати на передовій? Чому Зеленський не задекларував 5 млн гривень? Чому Зеленський не звільняє Авакова? Чому при режиму Зеленського заблокували українські канали? Чому Зеленський взяв у владу близько 30 друзів з 95 кварталу? Чому Роттердам + при Порошенку був поганий а при ЗЕ хороший? Чому Зеленський забрав з фонду на коронавірус 35 млрд грн? Чому Зеленський не віддав дачу в Конча-Заспі дітям як обіцяв? Чому вирубка лісів збільшилась в 7 разів? Чому Укренерго отримало збитків на 21 млрд? Чому Зеленський заберає в людей субсидії на 8.2 млрд? Чому в Держрезерві пропало 2700 вагонів зерна? Чому при Зеленському 30 км дроги коштує 12 млрд, а при Порошенку за 12 млрд було побудовано 80 км? Чому йде падіння промислового виробництва на 8,3%? Чому Зеленський наживається на війні? Чому дефіцит в бюджеті 300 млрд? Чому Зеленський здав вагнерівців? Чому Укрзалізниця отримала 7 млрд збитків? Чому Зеленський залишив помирати військового під Зайцево?