Циган, ти тупий конюх. В УПА служили і євреї і москалі і хто завгодно. РОА москалі вбивали москалів. І т.д. Блін, з ким я говорю?
А на маєш... @Мих, не тисніться, бо буде як тамтого разу; От чим Вам вже конюхи не вгодили? Я от знаю кількох фірманів - прекрасні люди, тримають слово, не брешуть, не мухлюють, не крадуть, нікого не підставляють А от, наприклад, є такий Сенейко - так він і в віртуалі, і в реалі забрехався по самі ніздрі, весь час щось підленько хімічить, хамить, обманює, обмовляє і підставляє людей. Карочє, поц поцом @Мих, будьте чемним, бо може бути пізно
Домбровський не був стрільцем. По-друге, Домбровський не був членом ОУН. Вятрович бреше. Спроба номер два...
По-перше, Миху, не слід висмикувати і пересмикувати. Зеленський Кадирову нічого не обіцяв. Зеленський лише сказав, що докладе всіх зусиль, щоб припинити війну. Він обіцяв це українському народу. Порошенко також обіцяв українському народу, що закінчить війну. Щоправда, Порошенко вибачився (перед Кадировим також, я думаю, якщо Кадиров йому про ту обіцянку більше не нагадував). Порошенко ще раз вибачився за обіцянку у 2014 році швидко завершити війну
Я апріорі не злощуся, я просто-напросто не вмію цього робити; Серйозно-серйозно. Коли я в Конторі проходив тести, то там так і сказали: у мене в животі нема тотої мікроби, котра відповідає за злість. Так що пукнути - це конфуз, але ще не крапка. Головне - не обісратися і не обісцятися на людях; зі @Мих, а я от дивлюся - @VasMT знову, в черговий раз, мачєє Вас у Ваші же сцяки. Виглядає, що Ви, @Мих, якийсь мазохіст-збоченець
Не забудьте в наступному місяці написати, як ваш коханий Петрик просрав Іловайськ і скільки там людей полягло. Річниця ж в серпні буде...
Савур-Могилу, Луганск і ще половину територій від Маріуполя до Трьохізбенки... 20 червня 2014 20 травня 2019
Не Порошенко, а нинішній міністр оборони Хомчак, який спасав того морпеха, що вмирав на спеці чотири дні і віслюк тримав на особисто контролі його смерть
Роман Донік Бутусов аналитику по спасению Хомчаком раненого морпеха уже выдал? Ну, как положено, как он это 6 лет делал. С обличениями, с обвинениями. Или сделал "чик, я в домике"? Зато Хомчак то как себя проявил. Ну переговорщик. Ну, главком. Отец солдату. "Своих не бросаем". Раненого морпеха эвакуировал (на самом деле нет), как и колону из Иловайска вывел. Доручення президента выполнил. Кремень мужик. Орден этому военачальнику.