Порохоботам на замітку По-перше, нехай михи скажуть, а за кого проголосувала Україна, якщо не за Канаду? По-друге, даю перепост, де пояснюється як відбувається голосування Генассамблея ООН проводит самую необычную процедуру голосования Кому і звідки і яким чином стало відомо, що в таємній процедурі голосування Україна проголосувала не за Канаду? Плакальщики, відгукніться. Перш ніж безголово перепощувати всяку хвихню, спробуйте хоча б розібратися.
З нашумілої книги Болтона (через яку дехто не спав). Американці і Європа "не виключали", що Креченський інцидент був провокацією з боку Порошенка з метою втриматися при владі. Як США відмовляли Порошенку та шантажували Зеленського: нові деталі з мемуарів Джона Болтона
Я это алкашье подзаборное несколько раз уважительно спрашивал о достижениях в армии при Зеленском. Ни слова не смог ответить. Сколько лет он кричал против Порошенко, поддерживал Зеленского, а о результатах ничего сказать не может.
Я с табой, бьічара, разгаварівать нє сабіраюсь. Особєнно о нашей Арміі. Вапервьіх патамушто тьі маскаль, а вафтарьіх тьі уйопок.
Це у Порошенка такий перформанс. Залишилося лише себе за яйця прибити до гранітної плитки на Майдані Незалежності. "Нескорений на граніті.- Революція на граніті - 2"
Ваське боярышник не подвезли, с утра недовольный ходит. Если тебе, пьяница, сказать нечего, то читай молча. А свои приёмы софизма оставь для корабельной сосны форума. Ей это в уровень. Со мной имей совесть признать правду - сказать тебе нечего. Не бойся, я тебя за это не обижу.
Кацалапий недолінгвіст навіть не знає що означає слово перфоменс. І чому я не здивований "Картины мировых художников за тюремной решеткой - таким перформансом открылась в Музее Гончара выставка полотен из семейной коллекции Порошенко", — говорится в сообщении политсилы.
Перформанс — Вікіпедія Ви б, Михайле, зі своєю тупістю, коли навіть не знаєте, як слово написати вірно, краще б помовчали. Перформансы Павленского В ноябре 2013 года Павленский, раздевшись догола, прибил свои половые органы гвоздем к брусчатке Красной площади в знак протеста против "апатии, политической индифферентности и фатализма современного российского общества". Свою акцию художник назвал "Фиксацией". Перформансы Павленского Слово пишеться "Перформанс", Хомчине. Запам"ятайте і не намагайтеся вдати з себе більшого дурня, ніж Ви є насправді - це неможливо. Перегляньте свій пост. Ви неправильно написали те слово, яке прочитали в повідомленні, і яке було прямо перед Вашим носом. Цілком логічно, що наступним кроком Порошенка після колючого дроту під картинами має бути цвях у його мошонці на Майдані Незележності.