Чересчур страна моя поэтами нища. Между нами — вот беда — позатесался Надсон. Мы попросим, чтоб его куда-нибудь на Ща!
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1380498295473158&set=gm.1214367892236448&type=3&theater
Яке радісне обличчя в Порошенка, поки рідний тато лежать в холодильнику, ще не поховані. Порошенко - чотирнадцятий Апостол. Я радий за Порошенка. Маска допомагає ховати радісну посмішку, але очі грають-виграють. Амінь.
Віктор Лютий - чергове вальцмануте брехло. По Армії по пунктах. 1. Брехня про "відвід" Армії. Армію не відводили, не відводять і не відводидимуть. Це аксіома. Як заявлена так і реалізована. Сотню раз розказували про цю брехню, а свинорилики далі продукують ці фейки для вальцманоїдів. 2. Брехня про скорочення Збройних Сил України. Чергова шахрайська маніпуляція вальцманоїдів. Чинним на сьогодні Законом України від 06.03.2015 № 235-VIII, нормативна чисельність Збройних Сил України встановлена у кількості, яка не перевищує 250 000 осіб, у тому числі 204 000 військовослужбовців. Чисельність військовослужбовців – 193 880 чол + Чисельність працівників на посадах військовослужбовців – 5 275 чол; Чисельність держслужбовців та працівників (без зазначених вище) – 47 085 чол. Калькулятор нам каже, що загальна чисельність складає - 246 240 чоловік. Військовослужбовців, а нас цікавлять зараз тільки вони - 199 155 чол. Некомплект - 2,375 відсотки. А в бойових частинах, які не попали під щедру руку свинорилого з його щедрою надбавкою за елітність - арта всіх мастей, піхота, танкісти, інженери тощо, некомплект досягає половини о\с. Парадокс. Загальна нехватка якихось неповних п"ять тисяч на всі ЗСУ, а в бойових частинах некомплкт 20-30-40-50 відсотків. Щоби на схід виїхати залучають людей з інших частин, з навчальних центрів. Не набагато краща ситуація і з технікою.Чому так? Бо штати ліпили нашвидкоруч, частини плодили помахом булави, і ніхто не заморочувався, що колись час виконувати Закон прийде. Час прийшов. Тепер скоротять вакантні посади. Це йде плановий процес, людей ніхто виганяти не буде. Правда є нюанс. Некомплект, як правило, складає нижче звено солдат-командир роти. Вищі посади і "теплі" посади зайняті. Для того, щоби зломати вальцмануто-радянську систему нерівномірності в грошовому забезпеченні, вводиться оплата від військового звання, фаху і часу, прослуженому на цій посаді. Як в сильних арміях, де не рідко сержант отримує забезпечення вищче молодого офіцера. 3. Брехня про "завод, який виробляє ракетне паливо". Слова самого Шимана, директора комбіната" і державних чиновників. З 5 хвилини.. Слава свинорилому Вальцману, свинорилики!!!
Маяковського вчили в школі? Там Маяковський з покійним Пушкіним розмовляв. Просто згадалося. Без усякої задньої думки. "Ну, Некрасов Коля, сын покойного Алёши". Подобався мені цей вірш. Тому і згадав.
Шось там вчив... як кудись марширували, мусет "Двєнадцать"... Ага, і ще про паспорт із шірокіх штанін ))) А чо тоді мене цитували? Ну та менше з тим... Буває... ;
Бо Ви фамилію на А забули, яка виявилася зовсім не на А. Якщо Вам подобаються казуси з прізвищами, то нагадаю Вам ще один випадок. А Двєнадцять, то, здається, Блок. "В белом венчике из роз Порошенко і Томос."
Вовк у цирку виступає Alex Drone: Подивився суд. Не дослівно, але по суті. Порошенко: - Та посадіть вже мене. Ну хоч за Томос. Суддя Вовк: - Може домовимось і замість тримання під вартою буде особисте зобов'язання? Порошенко: - Ніт. Суддя Вовк: - Перерва до 1 липня... Вовк у цирку виступає
О,точно - Двєнадцять, то, здається, Блок! А Маяковскій мусет писав щось там про окно у ларька продовольствєнного... Чи я знову щось не в ту ду? зі ну та менше з тим. Зараз от Дроздов з Гірняком про сміття говорять... мабуть знову Львів будуть засипати, щоб була красівая картинка ; View: https://youtu.be/4neeHWeDBD0
почем нынче сторонники екс-президента? А почем бы ни были - у него лавэ хватит. А нищим, что ходят от суда туда-сюда край нужен на месте президента олигарх.
Оказывается, у Порошенко отец умер... чует мое сердце, что начнется тема "сердце не выдержало несправедливых преследований сына,и он умер так рано".
Хіба зборища карантином не заборонені? Піде хвиля захворівших та померлих, ото аукнеться комусь. Ну хай. Йому інколи розум відмовляє.